Antena Meniu Search
x

O britanică, mamă cu 13 copii, a murit infectată cu coronavirus. Partenera ei, disperată: "Era stâlpul familiei"

O soție în vârstă de 35 de ani, cu 13 copii, a murit infectată cu coronavirus, în timp ce familia se confruntă cu evacuarea din casă. Partenera sa de viaţă este disperată, spunând că femeia era persoana pe care se bazau cu toţii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.11.2020, 14:08

Sonia Partridge mamă a 13 copii, a murit în spital, infectată cu Covid-19 - Profimedia Images
  • Mamă a 13 copii, britanica a murit în spital, infectată cu Covid-19
  • Partenera ei este disperată, neştiind cum o să îi îngrijească pe copii

Sonia Partridge a murit marți în spital, iar partenera de viaţă nu ştie cum o să se descurce cu cei 13 copii ai lor, mai ales că familia primise şi o decizie de evacuare din casă.

Partenera de viaţă i-a adus un tribut iubitei sale, spunând că a fost o femeie foarte puternică şi întotdeauna i-a susţinut pe fiecare, în vremuri grele. Sonia îşi dedicase viaţa familiei şi avea grijă de copii şi de casă, în cele mai mici detalii, scrie The Mirror.

Partenera de viaţă a spus că femeia i-a iubit pe toți cu pasiune și că îngrijirea celor mai mici 11 dintre copiii va fi extrem de dificilă.

"Mă duc într-o cameră și mă aștept să o văd și ea nu este acolo. Mă uit la copiii mai mici alergând ca și cum nimic nu s-ar fi schimbat și este foarte greu să accept că nu îi va vedea niciodată crescând. A lăsat o gaură masivă în viața noastră. Este greu să le spui celor mici că mama lor a plecat împreună cu îngerii și că nu mai vine acasă", a spus înlăcrimată partenera de viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » O britanică, mamă cu 13 copii, a murit infectată cu coronavirus. Partenera ei, disperată: "Era stâlpul familiei"