Antena Meniu Search
x

Video Staruri de la Hollywood, aplaudate la scenă deschisă la Festivalul de la Cannes 2024: Demi Moore, şanse mari pentru premiul de cea mai bună actriţă

Marile staruri de la Hollywood cuceresc Coasta de Azur. Legendarul Kevin Costner a fost aplaudat timp de 10 minute la festivalul de la Cannes, la premiera noului său film, iar actriţa Demi Moore este una dintre favoritele criticilor pentru premiul de cea mai bună actriţă. Între timp, actorul cu origini româneşti, Sebastian Stan, se pregăteşte să păşească pe covorul roşu în această seară, când are premiera filmului în care îl joacă pe Donald Trump. 

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 20:46

Staruri de la Hollywood, aplaudate la scenă deschisă la Festivalul de la Cannes 2024: Demi Moore, şanse mari pentru premiul de cea mai bună actriţă - Profimedia

10 minute de aplauze şi ovaţii în picioare l-au emoţionat până la lacrimi pe actorul Kevin Costner. Felicitările au venit după ce, cel mai nou film al său, "Orizont - O saga americană"  a avut premiera la Festivalul de la Cannes. Este confirmarea de care avea nevoie, 30 de ani de muncă la acest film. Pelicula spune povestea cuceririi Vestului Sălbatic şi pentru că niciun  studio nu a vrut să îşi asume costurile uriaşe, Kevin Costner şi-a ipotecat proprietatea din Santa Barbara, de pe malul oceanului, pentru a face rost de bani.  

Staruri de la Hollywood, aplaudate la Festivalul de la Cannes

Kevin Costner, regizor: Ei bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ca există Cannes, pentru că eu sunt un regizor independent, în esență, și sunt aici cam de unul singur. Mă ajută să creez o conștientizare pentru un film pentru care nu am toți banii din lume. 

Articolul continuă după reclamă

Nu este singurul actor legendar, care a fost în acest weekend la Cannes. Legendarul Richard Gere a revenit pe Croazetă, însoţit de soţia şi fiul lui în vârstă de 24 de ani. 

Pe acelaşi subiect

Actorul în vârstă de 74 de ani şi-a prezentat filmul "Oh, Canada", în care joacă alături de actrița Uma Thurman. La 54 de ani, diva imbracata într-o rochie  de mătase naturală nu a trecut neobservată prin faţa camerelor, 

O altă apariţie aplaudată în acest weekend la Cannes a fost cea a actriţei Demi Moore .The Substance, drama în care joacă, se află printre favoritele juriului. Acest lucru, spun criticii, o face pe Demi o candidată serioasă la premiul pentru cea mai bună actriță. 

Demi Moore, actriţă: Este prima dată când am unul, am acel gen fluture în stomac, de emoție nervoasă pentru seara asta, care este premiera.

În această seară, filmul "The Apprentice", cu actorul român Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump va fi proiectat, în premieră, la festival. 

Festivalul de film de la Cannes, considerat cea mai importantă întâlnire a industriei cinematografice, se încheie sâmbătă cu ceremonia de premiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Stiri externe » Staruri de la Hollywood, aplaudate la scenă deschisă la Festivalul de la Cannes 2024: Demi Moore, şanse mari pentru premiul de cea mai bună actriţă