Antena Meniu Search
x

PSD, replică la discursul preşedintelui: "Iohannis minte şi a pierdut şi controlul raţiunii"

PSD a venit cu o replică la discursul de miercuri al preşedintelui, acuzându-l că minte şi că "a pierdut controlul raţiunii". Purtătorul de cuvând al social democraţilor, Lucian Romaşcanu, a mai afirmat că necesitatea depunerii unei moţiuni de cenzură e mai mult decât evidentă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 30.07.2020, 16:36

Lucian Romaşcanu la o conferinţă de presă
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, îl acuză de minciună pe Preşedintele Iohannis - MMediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Purtătorul de cuvânt al PSD a calificat discursul lui Iohannis drept jenant.
  • Lucian Romaşcanu a criticat şi guvernul Orban.

"Domnul Iohannis minte, așa cum a făcut și ieri (miercuri - n.r.). După ce Guvernul lui a pierdut lupta cu pandemia, acum Iohannis a pierdut și controlul rațiunii. A avut o ieșire necontrolată, extrem de nervos după dezastrul declarației de ieri, unde a fost criticat de toată lumea. Toată lumea s-a săturat să asculte aceeași placă obosită - PSD e de vină", a declarat Lucian Romașcanu.

Replica purtătorului de cuvânt al PSD vine la câteva ore după ce preşedintele Iohannis a acuzat formaţiunea social democrată că a provocat intenţionat o criză sanitară, pentru ca la sfârşit să critice guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate.

"Ce să mai spui! Pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit, că sute de români au murit, pentru PSD a fost important să creeze o criză ca să aibă pentru ce critica Guvernul. Acesta este PSD-ul, aceasta este explicația și vă rog să o țineți minte", a spus Preşedintele.

Lucian Romaşcanu a calificat discursul lui Iohannis drept jenant a adus şi critici guvernului Orban.

"Ceea ce face președintele Iohannis este să apere acest guvern incompetent și criminal", a spus purtătorul de cuvânt al PSD.

- sursa: Mediafax

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » PSD, replică la discursul preşedintelui: "Iohannis minte şi a pierdut şi controlul raţiunii"