Antena Meniu Search
x

Româncă trimisă în judecată în Spania, după ce a păcălit un bărbat să-i ofere aproape un milion de euro pentru diverse operaţii

O româncă din Spania este trimisă în judecată, după ce a păcălit un bărbat să-i ofere de-a lungul timpului aproape un milion de euro pentru diverse intervenţii chirurgicale care nu au avut loc. După ce bărbatul a rămas fără bani, femeia l-a abandonat.

de Monica Palade

la 26.01.2021, 14:27

Româncă trimisă în judecată în Spania, după ce a păcălit un bărbat să-i ofere aproape un milion de euro pentru diverse operaţii - Profimedia
  • Înşelătorie cu operaţii fictive

Tânăra va fi judecată în prima instanţă la Curtea Cantabria, fiind acuzată de infracțiunea continuă de înșelăciune, cu circumstanța agravantă a încălcării încrederii, pentru care riscă să îşi petreacă următorii şapte ani în spatele gratiilor.

În cei doi ani de relaţie, românca şi-a păcălit iubitul, pe care îl cunoscuse într-un club unde lucra ca hostess. Potrivit procurorului de caz, femeia a profitat de încrederea bărbatului, care dispunea atât de bunurile lui, cât şi ale familiei sale.

Înşelătorie cu operaţii fictive

Iar de-a lungul timpului i-a tot solicitat bani pentru diverse intervenţii chirurgicale fictive, cum ar fi îndepărtare a uterului, ovarelor și reconstrucției sânilor, pentru tratamente de chimioterapie, dar și pentru o operație de extirpare a unei tumori pe creier, scrie El Diario Alerta.

Când bărbatul a cheltuit aproape un milion de euro şi a rămas fără bani, românca a decis să-l părăsească. Abia atunci a înţeles că a fost victima unei infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Româncă trimisă în judecată în Spania, după ce a păcălit un bărbat să-i ofere aproape un milion de euro pentru diverse operaţii