Antena Meniu Search
x

Video Sfârşit tragic pentru un bărbat de 41 de ani, înecat în Bistriţa. Un altul de 51 de ani a fost scos de scafandri din apă, după ce a sărit să salveze victima

Tragedie în Bistriţa. Un bărbat de 41 de ani s-a înecat în lacul din Sânmihaiu de Câmp din județul Bistrița Năsăud. Un altul de 51 de ani a sărit în apă încercând să-l salveze, dar a fost scos de scafandri din apele învolburate şi scos la mal. 

de Redactia Observator

la 29.05.2023, 07:49

- ISU Bistriţa

Un bărbat de 41 de ani s-a înecat, duminică, în lacul din Sânmihaiu de Câmp din județul Bistrița Năsăud. Scafandrii au scos din lac și un alt bărbat, de 51 de ani, care se află în afara oricărui pericol, care a încercat să salveze victima.

"Persoană înecată în lac, localitatea Sânmihaiu de Câmpie. După aproximativ două ore și jumătate de căutări, victima - un bărbat în vârstă de aproximativ 41 de ani - a fost găsită și extrasă din lac, din nefericire, fără semne vitale", anunță ISU Bistrița Năsăud, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, la spital a fost transportat de către un echipaj SAJ un bărbat în vârstă de aproximativ 51 de ani, care a încercat să salveze bărbatul înecat. Aceasta se află în afara oricărui pericol.

La fața locului au intervenit pentru căutarea bărbatului, echipajul de scafandri, un echipaj de prim ajutor SMURD, medicul și asistentul ce încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD sub coordonarea șefului Centrului Operațional Județean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Sfârşit tragic pentru un bărbat de 41 de ani, înecat în Bistriţa. Un altul de 51 de ani a fost scos de scafandri din apă, după ce a sărit să salveze victima