Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 mai 2023. Greva profesorilor a pus pe pauză rotativa, deşi Iohannis a cerut să meargă "sticlă"

Știrile zilei, 26 mai 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 19:03

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 26 mai 2023

1) Greva profesorilor a pus pe pauză rotativa, deşi Iohannis a cerut să meargă "sticlă". Nicolae Ciucă va mai rămâne premier până la rezolvarea situaţiei din educaţie.

2) Tragedie într-o comună din Iaşi. O fetiţă de 12 ani a murit şi o alta este în stare gravă, după ce au fost lovite de o maşină scăpată de sub control.

3) Fostul ministru Sebastian Vlădescu a fost condamnat definitiv la 7 ani şi 4 luni de închisoare. Instanţa a decis de asemenea să îi confişte aproape trei milioane de euro.

4) Scene de groază filmate într-un avion cu 194 de persoane, care efectua o cursă internă în Coreea de Sud. Unul dintre pasageri a deschis uşa de urgenţă la puţin timp după decolare, iar pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă.

5) Elon Musk a fost autorizat să testeze implanturi cerebrale pe oameni. Miliardarul spune că mai întâi vrea să le folosească pentru a ajuta persoanele paralizate sau cu probleme neurologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 mai 2023. Greva profesorilor a pus pe pauză rotativa, deşi Iohannis a cerut să meargă "sticlă"