Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost împușcat în propria casă de amantul soției sale. Făptașul locuia, în secret, cu ei, în SUA

Un bărbat din statul Alabama a fost împușcat, în propria casă, în zona pieptului de un "intrus". Făptașul s-a dovedit a fi amantul soției, care locuia, în secret, cu ei, potrivit Daily Star.

de Redactia Observator

la 22.08.2021, 11:58

Un bărbat a fost împușcat în propria casă de amantul soției sale. Făptașul locuia, în secret, cu ei, în SUA
Un bărbat a fost împușcat în propria casă de amantul soției sale. Făptașul locuia, în secret, cu ei, în SUA - Facebook

Soția lui Frank Reeves, care se afla sub influența substanțelor interzise, i-a spus soțului că în casă este un intrus. Când a mers să verifice, bărbatul a fost împușcat în piept de un individ care s-a dovedit a fi amantul partenerei și care locuia cu ei, în secret, de mai bine de un an. 

Atât proprietarul casei cât și intrusul au fost răniți, unul în piept, celălalt în picior. În urma incidentului, ambii bărbați au fost transportați la spital, iar medicii au stabilit că sunt în afara oricărui pericol.

Amantul soției victimei a reușit să stea ascuns o perioadă atât de lungă de timp deoarece femeia s-a asigurat să-I ducă mâncare și apă. În urma unei percheziții, polițiștii au descoperit în camera individului mai multe sticle folosite drept  “toaletă”.

Vecinii i-au descris pe soții Reeves drept oameni liniștiți care își vedeau de treabă și nu le vine să creadă că sunt protagoniștii unui scandal de asemenea amploare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » Un bărbat a fost împușcat în propria casă de amantul soției sale. Făptașul locuia, în secret, cu ei, în SUA