Antena Meniu Search
x

Directoarea unei şcoli din Moldova, găsită strangulată în sala de sport. "Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea"

Descoperire şocantă în sala de sport a unei şcoli din Moldova. Directoarea instituţiei a fost găsită strangulată. Natalia Manea avea doar 38 de ani. Vestea a fost confirmată de poliţişti.

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 17:47

Directoarea unei şcoli din Moldova, găsită strangulată în sala de sport. "Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea" - Unimedia.info

„În seara de 18 mai, poliția din Drochia a fost sesizată de către un angajat al unei instituții de învățământ dintr-o localitate din raionul Drochia, despre faptul că în jurul orei 19:40, în sala de sport a instituției respective a fost depistat cadavrul strangulat al unei femei de 38 de ani, angajată a instituției date.

Găsită moartă în sala de sport 

Pe suprafața corpului neînsuflețit al femeii nu au fost depistate semne de moarte violentă. Trupul acesteia a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată în comunicat, potrivit Unimedia.

Articolul continuă după reclamă

Şi administraţia şcolii a transmis un mesaj emoţionant. „Calendarul vieții ei a încetat numărătoarea în ziua de 18 mai 2024. Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea care a încearcat-o în ultima perioadă, iar acum, în acest univers al tristeţii, ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Mapamond » Directoarea unei şcoli din Moldova, găsită strangulată în sala de sport. "Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea"