Antena Meniu Search
x

Video Blocajele personale, influențate de data de naștere. Numerologul Oana Timofte ne explică totul

Data nașterii creează carențe sau excese în ceea ce priveşte energia fiecăruia. Totul este influenţat de momentul în care ne-am născut. Cifrele care lipsesc din această dată pot crea dezechilibre majore în viaţa de adult. Oana Timofte, specialist în numerologie, a fost în platoul Observator şi ne-a povestit despre cât de importantă este data de naştere în viaţa noastră.

de Redactia Observator

la 25.03.2021, 16:35

Vezi și
  • Data naşterii nu este întămplătoare
  • Ziua în care te-ai născut poate să spună multe despre personalitatea ta

Dacă treceţi printr-un moment în viaţă în care întâmpinaţi dificultăţi în carieră, în relaţiile sentimentale, dacă aveţi probleme financiare sau dacă sunteţi prea sensibili să ştiţi că toate acestea au o explicaţie, spun specialiştii în numerologie. 

Data naşterii nu este doar o întâmplare. Cifra zilei în care te-ai născut, poate să îţi spună multe despre tine ca persoană, despre personalitate şi despre viitor, mai ales când vine vorba despre bani sau dragoste. 

Prin analiza datei de naştere şi a combinaţiilor literelor din numele de botez, putem identifica scopul vieţii şi motivaţiile noastre. Totodată putem afla care sunt punctele forte şi cele slabe, talentele naturale, limitările noastre sau lucrurile pe care le avem de învăţat şi de îmbunătăţit.

Specialist: Există soluţii pentru toate blocajele 

Oana Timofte - specialist în numerologie: Dacă ne lipsesc anumite cifre şi avem blocaje există soluţii şi programe. Nu trebuie să ne panicăm pentru că de acum nu facem bine lucrurile. Aceste blocaje pot fi remediate prin diferite programe. 

Află mai multe informaţii despre numărul destinului în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Blocajele personale, influențate de data de naștere. Numerologul Oana Timofte ne explică totul