Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai bune zodii în dragoste. Sunt fidele şi iubesc cu pasiune!

Toţi ne dorim ca la un momentdat în viaţă să ne întâlnim sufletul pereche. Acea persoană blândă, caldă, care să ne cunoască dorinţele şi să ne accepte capriciile, care să ne fie alături în momentele în care plângem de fericire, dar şi în cele în care avem nevoie să ne aline durerea. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.03.2019, 17:04

Zodiac prezentat de Observator
Cele mai fidele zodii în dragoste - Unsplash

Toţi ne dorim ca la un momentdat în viaţă să ne întâlnim sufletul pereche. Acea persoană blândă, caldă, care să ne cunoască dorinţele şi să ne accepte capriciile, care să ne fie alături în momentele în care plângem de fericire, dar şi în cele în care avem nevoie de o îmbrăţişare zdravănă care să ne aline durerea. 

Aceste trei zodii îndeplinesc toate cerinţele unui partener perfect de imperfect. 

Gemeni 

Nativii Gemeni sunt curioşi, energici şi entuziaşti. Vor să cunoască oameni, să râdă, să se distreze şi toţi ştim că se plictisesc repede. Când se îndrăgostesc însă, ar face totul pentru persoana iubită. Se ataşează repede şi sunt în stare să îşi dea viaţa pentru partenerul lor. Devine practic jumătate dintr-un tot şi nu ar face nimic care să producă suferinţă sau durere. În momentele triste se transformă în mici bufoni doar pentru a-ţi aduce un zâmbet pe faţă, iar când atingi succesul se mândesc oriunde cu reuşita ta. 

Leu 

Firi blânde, educate, răbdătoare şi tandre, persoanele aflate în zodia Leu sunt extrem de bune în dragoste cu partenerii lor. Senzuali şi pasionali, nativii Leu ştiu să seducă şi să transforme o atracţie într-o adevărată poveste de dragoste. Nu suportă infidelitatea, nu ar face niciodată un pas greşit. Consideră acest lucru ca fiind în primul rând o lipsă de respect şi o decizie demnă de imaturitate. Sunt mereu acolo unde este nevoie de ei şi nu uită să îşi surprindă iubirea din când în când. 

Săgetător 

Nativii Săgetător sunt parteneri perfect de imperfecţi în dragoste. Pentru că au şi ei defecte şi le recunosc şi asumă, înţeleg perfect că oameni suntem toţi şi că greşelile sunt inevitabile în viaţă. Au răbdare şi sunt înţelegători. Iubesc cu foc şi nu au ochi pentru nimeni altcineva în afară de partenerul lor. Sunt sinceri şi consideră că doar prin comunicare poţi avea o relaţie sănătoasă şi de lungă durată. O astfel de persoană îţi poate aduce doar bucurie în viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai bune zodii în dragoste. Sunt fidele şi iubesc cu pasiune!