Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai egoiste zodii. Nativii care se gândesc doar la binele lor

Astrologii au creat un top al celor mai egoiste zodii. Ei sunt nativii care ar face orice pentru a ajunge pep rimul loc şi pentru a obţine toate beneficiile, în ciuda celor din jur.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.08.2020, 16:51

Zodiac prezentat de Observator
Top 3 cele mai egoiste zodii - iStock | Getty Images
  • Sunt binecunoscuţi Berbecii pentru firea lor egoistă.
  • Fecioarele nu fac niciodată compromisuri.

Berbec

Sunt binecunoscuţi Berbecii pentru firea lor egoistă şi uşor materialistă. Sunt persoane orgolioase care se gândesc în primul rând la ele şi în ultimul rând... la ele. Nu le intri la suflet dacă nu le lauzi de mii de ori şi nu le apreciezi fiecare mişcare.

Vor să fie în centrul atenţiei şi să acapareze orice încăpere atunci când merg undeva. Nu renunţă la nimic şi nu fac sacrificii nici de dragul iubirii. Pentru ei totul trebuie să fie exact aşa cum îşi doresc şi nu s-ar schimba în vreo secundă doar ca să ajungă la un consens. 

Fecioara

Nativii Fecioară au un suflet mare, dar greu fac loc şi altcuiva acolo. Preferă să locuiască singuri, să petreacă timp singuri, fără alte persoane care să le spună ce să facă, când, cum, unde. Nu suportă să muncească în echipă pentru că la final nu se pot bucura doar ei de laude şi nu sunt uşor înduplecaţi să împartă un lucru cu mai multe persoane.

Sunt egoişti şi în relaţiile de prietenie ori amoroase, vor ca cei la care ţin să fie doar cu ei, doar de partea lor, fără să profite de timp separat. Pot fi extrem de ataşaţi, dar totuşi dau dovadă de nepăsare şi se comportă rece.

Capricorn

"Al meu al meu al meu" este ceea ce auzi din gura Capricornului mai des decât "mi-e foame". Sunt foarte egoişti şi vor ca tot ce este în jurul lor să le devină proprietate absolută. Nu poţi ajunge uşor la o înţelegere cu acest nativ mai ales pentru că nu vor să lase nimic, niciodată de la ei.

Nu înţeleg noţiunea de sacrificiu şi nu vor să împartă. Preferă să le fie rău celor apropiaţi atât timp cât ei ajung pe primul lor. Ajung să sufere uşor din dragoste pentru că nu comunică eficient şi sunt adesea părăsiţi din cauza comportamentului egoist. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai egoiste zodii. Nativii care se gândesc doar la binele lor