Antena Meniu Search
x

Horoscop 11 iulie. Gemenii se confruntă cu un adevăr dureros, Scorpionii au succes în tot ceea ce fac

Dragostea şi afacerile se înţeleg destul de bine azi, dar nu pentru toţi nativii. Iată previziunile astrologice pentru 11 iulie.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.07.2021, 08:44

Vezi și

Horoscop 11 iulie Berbec 

BERBECII trebuie să pună în practică lucrurile la care se gândesc. Aveţi grijă la modul prin care comunicaţi cu cei din jur şi apelaţi la şarmul vostru dacă este nevoie, spun astrele

Horoscop 11 iulie Taur

Nativii TAUR pot conta pe ajutorul unor prieteni. Sunt trup şi suflet, gata să vă susţină oricând, fără vreun interes ascuns, aşa că bazaţi-vă pe ei, indiferent de natura probemei.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 11 iulie Gemeni

Pentru GEMENI emoţiile joacă un rol important astăzi. Este posibili să vă confruntaţi cu un adevăr dureros legat de relaţiile de iubire, iar cel mai bine ar fi să clarificaţi totul.

Horoscop 11 iulie Rac

Nici RACII nu au o zi tocmai bună, dar în ceea ce priveşte afacerile. Astrele vă recomandă să nu semnaţi contracte fără să fiţi 100% siguri că toate clauzele sunt conforme cu dorinţele voastre.

Horoscop 11 iulie Leu

În schimb, pentru nativii LEU comunicarea şi călătoriile sunt punctul forte. Este ziua perfectă să plănuiţi o vacanţă sau o excursie romantică în doi.

Horoscop 11 iulie Fecioară

FECIOARELE sunt foarte bine aspectatate în plan familial. Petreceţi mai mult timp cu cei dragi, iar cea mai bună metodă este să îi cooptaţi în activităţi domestice.

Horoscop 11 iulie Balanţă

Impulsivitatea va isca multe conflicte în relaţiile BALANŢELOR dacă nu reacţionează cumpătat. Încercaţi să vă gândiţi de două ori înainte să spuneţi lucruri dureroase.

Horoscop 11 iulie Scorpion

În colţul opus, SCORPIONII au succes în orice îşi propun. Cheful de muncă vă ajută să vă atingeţi obiectivele, dar şi în dragoste puteţi bifa puncte importante.

Horoscop 11 iulie Săgetător

Pentru SĂGETĂTORI zona relaţiilor nu este foarte bine delimitată. Confuzia îşi poate face loc în mintea voastră, însă, pe parcursul zilei veţi clarifica lucrurile.

Horoscop 11 iulie Capricorn

Nativii CAPRICORN sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar. Dacă vreţi să achziţionaţi bunuri de valoare sau să faceţi un împrumut, este ziua perfectă.

Horoscop 11 iulie Vărsător

VĂRSĂTORII se vor concentra pe planul intelectual sau cel sentimental. Fie veţi participa la nişte cursuri sau seminarii, fie veţi face paşi importanţi în relaţiile amoroase.

Horoscop 11 iulie Peşti

Iar nativii PEŞTI au o zi foarte bună pentru ascensiune socială. Puteţi şi aplica pentru un nou job sau să vă îmbunătăţiţi imaginea.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 11 iulie. Gemenii se confruntă cu un adevăr dureros, Scorpionii au succes în tot ceea ce fac