Antena Meniu Search
x

Video Vibraţia zilei de 8 iulie 2021. Destinaţia de vacanţă potrivită în funcţie de zodie

Cu siguranţă mulţi dintre noi nu ştiu ce destinaţii de vacanţă să aleagă. Ei bine, Rosse Stan vă oferă câteva idei în funcţie de zodie.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.07.2021, 17:46

Vezi și

BERBECII îşi doresc să exploreze, să meargă în drumeţii şi distracţia să fie inclusă. Hawaii, Peru, Palm Springs sau destinaţii în care nu au mai fost sunt perfecte pentru ei.

În schimb, pentru TAURI cuvântul-cheie este "mâncare". Gurmanzii zodiacului adoră spa-urile şi tind să cheltuiască cam mult pentru că preferă luxul. Aşa că ideale sunt Paris, Canionul Boynton şi Turcia.

Contrastele sunt perfecte pentru GEMENI. Aceştia caută versatilitate, pasiune şi sunt curioşi să afle cât mai multe. Vor să încerce lucruri noi şi pot face asta în Dubai, Mexic sau Nashville.

Nativii RAC, în schimb, sunt în antiteză. La ei primează tradiţia şi confortul. Vor să se relaxeze, să se simtă. ca acasă. Pot încerca o vacanţă în Italia, Montana sau Virginia de Vest, unde vor iubi arhitectura şi priveliştile.

Atât pentru moment, mâine continuăm şi cu următoarele 4 zodii, iar de dimineaţă ne vedem la Observator Matinal să vorbim despre previziunile zilnice.

Femeile din zodiac sunt destul de secretoase atunci când trebuie să recunoască ce anume le face să fie vulnerabile. Descoperă care sunt cele mai mari temeri ale nativilor din zodiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Vibraţia zilei de 8 iulie 2021. Destinaţia de vacanţă potrivită în funcţie de zodie