Antena Meniu Search
x

Video Zodiile şi vacanţele: Vărsătorii caută aventura, Peştii vor romantism

Am revenit cu gânduri de weekend şi cu destinaţiile idealede vacanţă pentru Vărsători, Săgetători şi nu doar atât.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.07.2021, 12:20

Vezi și

Încheiem săptămâna cu ultimele recomandări în materie vacanţe. Uneori spontaneitatea îi pune în încurcătură pe SĂGETĂTORI. Vor alege atât să stea în natură, sub cerul liber în Indonezia, cât şi în oraşe mari, pline de inspiraţie cum ar fi New York.

O plimbare pe Nil, la apus, ar fi cadrul perfect pentru CAPRICORNI. Preferă mai mult peisajele montane, atât iarna la ski, cât şi vara în drumeţii. China, Egipt şi America sunt destinaţii care le vor satisface pofta de istorie şi de... acţiune.

Vacanţa pentru Vărsători înseamnă aventură

VĂRSATORILOR le-ar plăcea să danseze cu triburile din Kenya, dar şi să afle cele mai noi detalii de la oamenii de ştiinţă din Seattle. Aventura însă nu trebuie să lipsească nici dacă vizitează o simplă bibliotecă.

Iar nativii PEŞTI vor să se relaxeze într-o atmosferă romantică, preferabil în natură. Evident că vor alege destinaţii cu apă şi nisip. Maui, Nicaragua sau Insulele Galapagos, la pachet cu linişte şi mult somn sunt opţiunea ideală. 

Nativii zodiacului se fac remarcați prin calități unice. Cele mai înțelepte femei ale zodiacului știu cum să se afirme în fața celor din jur. Află cine sunt nativii care au o intuiție de invidiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiile şi vacanţele: Vărsătorii caută aventura, Peştii vor romantism