Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 martie 2019. Idei de viitor, sfaturi preţioase şi un cadou

Horoscop 18 martie 2019. O zi cu beneficii în sfera financiară pentru mulţi nativi. Este un moment bun pentru semnarea proiectelor, pentru a demara noi acţiuni sau chia pentru a începe un nou job. 

de Redactia Observator

la 17.03.2019, 12:54

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 18 martie 2019 vine cu veşti bune în dragoste - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 18 martie 2019. O zi cu beneficii în sfera financiară pentru mulţi nativi. Este un moment bun pentru semnarea proiectelor, pentru a demara noi acţiuni sau chiar pentru a începe un nou job. 

Aveţi curaj, experimentaţi şi nu vă lăsaţi pătimaşi dacă lucrurile nu merg bine din prima. 

Horoscop 18 martie 2019 Berbec

Berbecii sunt în pană de idei, motiv pentru care sunt “obligaţi” să ceară sfaturi unei persoane din familie în legătură cu o problemă personală. Nu vă fie teamă să vă deschideţi sufletul în faţa acestei rude, s-ar putea să vă ofere indicaţii şi sfaturi foarte bune pe care, dacă le veţi urma, veţi reuşi să scăpaţi dintr-un conflict imens generat la serviciu sau în dragoste. În general, luni e o zi bună pentru semnarea unor contracte sau pentru începerea unei noi afaceri.

Pe acelaşi subiect

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 18 martie 2019 Taur

Pentru Tauri această zi reprezintă un moment bun pentru a stabili contacte cu oameni care în trecut erau sceptici și neprietenoși. Poate că acest lucru vă va aduce mai mult succes în carieră, va deschide noi perspective pentru afacerea voastră sau vă va ajuta să eliminați problemele personale. În toate celelalte aspecte ale vieții voastre, ar trebui să evitaţi noi experimente sau aventuri. De altfel, nici o schimbare de look nu e tocmai binevenită acum.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 18 martie 2019 Gemeni

Gemenii au o șansă bună să-și petreacă ziua în mod productiv. S-ar putea să vă simțiți mulțumiți de sinceritatea și simplitatea celor din jur de-a lungul zilei. Este momentul potrivit pentru a începe proiecte de grup și a stabili noi parteneriate. Către seară, este posibil să aveți o problemă legată de bani. Dacă această problemă creează dificultăți deosebite, trebuie să vă consultați cu un specialist economic. Cu toate acestea, ar trebui să respingeți orice sfat acordat despre viața voastră de dragoste.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 18 martie 2019 Rac

Racii au parte de o întâlnire formală, probabil legată de afaceri. Oameni improtanţi din viaţa voastră vor dori să vă ofere sfaturi şi idei despre cum să acţionaţi mai bine în viitor. Nu trebui să vă simţiţi presaţi pentru a mulţumi pe toată lumea. Ziua este potrivită pentru activități creative și proiecte noi, air astrologii au veşti bune în dragoste.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 18 martie 2019 Leu

Leii vor fi, astăzi, foarte optimişti. Veţi găsi partea pozitivă în toate lucrurile care vă înconjoară, iar această experienţă inedită pentru voi va fi foarte bine primită. Continuaţi să faceţi acest lucru pentru că veţi observa cum viaţa voastră se va schimba în bine. Veţi privi cu alţi ochii oamenii care vă înconjoară şi veţi reuşi să descoperiţi frumosul în oameni pe care până acum nu îi suportaţi.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 18 martie 2019 Fecioară

Nativii din Fecioară vor fi tentaţi, astăzi, să îşi pună prietenii la încercare. Pentru a descoperi cine este cu adevărat alături de voi, veţi inventa un test de fidelitate pe care, spre surprinderea voastră, mulţi dintre prieteni îl vor trece cu brio. Încrederea în prieteni va creşte considerabil şi veţi avea o satisfacţie uriaşă. Pentru a vă revanşa faţă de cei pe care i-aţi desconsiderat, veţi organiza o petrecere sau o ieşire în oraş. Trebuie să faceţi cinste!

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 18 martie 2019 Balanţă

Balanţele vor avea nevoie, astăzi, de sfaturile prietenilor. Vă aflaţi într-o situaţie destul de complicată, fie din punct de vedere emoţional, fie legal, astfel că trebuie să apelaţi la ajutorul tuturor celor din jurul vostru. Aveţi încredere că totul se va rezolva cu bine. Astrele sunt de partea voastră, deci nu aveţi cum să pierdeţi. Trebuie totuşi să analizaţi foarte bine toate sfaturile înainte de a lua o decizie crucială care v-ar putea afecta viitorul.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 18 martie 2019 Scorpion

Scorpionii vor fi cuprinşi, astăzi, de o mulţime de sentimente amestecate. Veţi simţi atracţie, iubire adevărată şi gelozie, însă trebuie să aveţi grijă la modul în care reacţionaţi faţă de cei din jurul vostru. Anumite cuvinte spuse la mânie ar putea strica relaţia pe care o aveţi cu unii dintre prieteni. Astrele vă recomandă să fiţi mai diplomaţi, dar şi să fiţi prudenţi în luarea deciziilor. Tot astăzi este o zi perfectă pentru a pune la cale următoarea vacanţă.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 18 martie 2019 Săgetător

Eşti plin de optimism astăzi şi vei fi răsplătit de astre cu o şansă importantă de succes în afaceri. E posibil şi ca veniturile să-ţi crească uşor. Fie vei primi înapoi un împrumut pe care l-ai dat unui prieten, fie o primă de la serviciu. Nu te îngrijora dacă cei apropiaţi nu reacţionează la micile tale succese profesionale.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 18 martie 2019 Capricorn

Te-ai decis să rezolvi astăzi mai multe situaţii neplăcute din ultima vreme. Ia în calcul toate sfaturile pe care le poţi primi, în acest sens. Nu e o zi potrivită să pui capăt relaţiei tale, aşa că înarmează-te cu răbdare. Renunţă la orice conversaţie intensă pe această temă. Nici la cumpărături nu e indicat să mergi, dar ai şanse mari să reuşeşti în zona creativităţii.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 18 martie 2019 Vărsător

Se anunţă o zi destul de agitată pentru majoritatea nativilor zodiei. Cel mai mare stres va fi legat de călătorii şi negocieri. Membri familiei, cei dragi ţie, s-ar putea să simţi că te irită astăzi. Răspunde delicat capriciilor lor, fără să laşi mânia sau agresiunea ta să se manifeste. Dacă eşti singur, răspunde la telefon, s-ar putea să descoperi că te caută marea dragoste.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 18 martie 2019 Pești

O zi care va aduce pacea interioară, multă încredere în sine şi optimism. Atât la muncă, cât şi acasă, factorii de stres, negativismul sau iritarea nu vor fi auzite. Ai grijă doar să nu intri în conflicte verbale inutile şi în critici care să îţi strice starea de bine. Poţi să începi o nouă poveste de dragoste, sau să reaprinzi iubirea din relaţia ta.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 18 martie 2019. Idei de viitor, sfaturi preţioase şi un cadou