Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 iulie 2023. Zodiile care riscă să piardă în afaceri

Horoscop 2 iulie 2023. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 01.07.2023, 10:17

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscop 2 iulie 2023. Zodiile care riscă să piardă în afaceri - Profimedia

Venus în Leu face cuadratură cu Uranus în Taur. Venus se află în prezent în faza ei de umbră, pregătindu-se să intre în mișcare retrogradă mai târziu în cursul lunii Iulie. În această perioadă, este posibil să începem să primim informații despre lucrurile la care Venus ne va cere să renunțăm.

Uranus poate fi o prezență volatilă aici, așa că… lucrurile la care suntem nevoiți să renunțăm nu vor fi cele la care să ne fi așteptat. Dacă într-o anumită relație lucrurile nu stau așa cum v-ați dori, acum e posibil ca adevărul să iasă la suprafață. 

Horoscop 2 iulie 2023 Berbec

Berbecii riscă să piardă bani, chiar dacă au intenții bune. Cel mai bine ar fi să nu cheltuiți și să nu dați nimănui împrumut.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 2 iulie 2023 Taur

În cazul Taurilor, călătoriile sunt avantajate. Plănuiți ceva romantic alături de persoana iubită și astfel veţi consolida relația dintre voi, spun astrele

Horoscop 2 iulie 2023 Gemeni

Gemenii ar trebui să aibă mai multă grijă la cheltuieli astăzi. E posibil să ieșiți la o sesiune de shopping, şi e recomandat să vă gândiți de două ori înainte de a scoate bani din buzunar. 

Horoscop 2 iulie 2023 Rac

Racii vor să schimbe rutina zilnică. Luați în considerare ieşirile în natură. Mergeţi cu prietenii sau chiar singuri. 

Horoscop 2 iulie 2023 Leu

La fel ca și Gemenii, nativii Leu cheltuiesc bani, dar în cazul lor, pentru familie. S-ar putea să faceţi schimbări sau renovări în casă, iar pentru asta trebuie să fiți pregătiți, mai ales dpdv financiar.

Horoscop 2 iulie 2023 Fecioară

Distracția este cuvântul zilei pentru Fecioare. Sunteți avantajate în zona socială, așa că… aveți liber la petreceri cu prietenii.

Horoscop 2 iulie 2023 Balanţă

Balanțele, în schimb, se vor ocupa de tot ce ţine de casă. Incudeţi şi partenerul, mai ales că puteţi avea activităţi comune.

Horoscop 2 iulie 2023 Scorpion

Scorpionii sunt susținuți în zona schimbărilor. Nu este exclus să adoptați un nou stil vestimentar, sau un nou look care să vă pună în evidență trăsăturile. 

Horoscop 2 iulie 2023 Săgetător

Dorințele Săgetătorilor vor fi îndeplinite astăzi, însă, asta va implica bani, așa că… depinde doar de voi dacă vreți să cheltuiți sume mari sau nu.

Horoscop 2 iulie 2023 Capricorn

Capricornii stau bine la capitolul comunicare. S-ar putea să ieșiți cu prietenii în oraș, sau poate chiar într-o excursie la munte. 

Horoscop 2 iulie 2023 Vărsător

Vărsătorii vor cumpăra ceva ce și-au dorit de mult, o mașină sau, de ce nu, o casă. Și în ceea ce privește jobul ar trebui să investiți.

Horoscop 2 iulie 2023 Peşti

Nativii Pești sunt foarte cumpătați sau înțelepți atunci când vorbim de bani. În plus, vă axați mai mult pe familie și pe timpul petrecut cu cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 iulie 2023. Zodiile care riscă să piardă în afaceri