Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 decembrie 2023. Zodia care va pune capăt unui conflict cu o femeie

Horoscop 20 decembrie 2023. Astrele îi avantajează pe nativii care au obiectivele clare, stabilite, pentru noul an şi pe cei care sunt dispuşi să facă sacrificii pentru a-şi îndeplini dorinţele.

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 13:33

Horoscop 20 decembrie 2023. Zodia care va rezolva un conflict cu o femeie
Horoscop 20 decembrie 2023. Zodia care va rezolva un conflict cu o femeie - Profimedia Images

Horoscop 20 decembrie 2023 Berbec

Relaţia cu străinătatea sau cu persoanele de peste hotare le oferă Berbecilor discuţii productive. Puteţi planifica o mutare în altă ţară, o delegaţie sau o vacanţă. 

Horoscop 20 decembrie 2023 Taur

Taurii se vor lăsa conduşi de sentimente şi pot fi prea subiectivi. O persoană va încerca să vă demoralizeze şi ar fi bine să o evitaţi. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 20 decembrie 2023 Gemeni

Gemenii se concentrează pe atingerea celor mai ambițioase obiective. Trebuie doar să faceți câțiva pași în direcția potrivită, pentru a pune lucrurile în mișcare.

Horoscop 20 decembrie 2023 Rac

Nativii Rac au parte de o zi bună la locul de muncă. Cel mai probabil vor primi susținere sau avansare în grad profesional. 

Horoscop 20 decembrie 2023 Leu

Intuiția este cuvântul ce îi caracterizează pe Lei astăzi. Aveți discuții cu şefii și îi veți surprinde cu ideile voastre inedite. 

Horoscop 20 decembrie 2023 Fecioară

Nativii Fecioară vor pune punct unor tensiuni în relația cu o femeie. Exprimați-vă punctul de vedere, pentru că, în acest caz, tăcerea va fi un dezavantaj. 

Horoscop 20 decembrie 2023 Balanţă

Balanțele sunt ambițioase atunci când vine vorba de atingerea țelurilor. Dar, ar trebui să lase frica la o parte în cazul în care cineva va încerca să le stea în cale. 

Horoscop 20 decembrie 2023 Scorpion

Din punct de vedere emoțional, Scorpionii sunt puțin haotici. Aveți idei interesante, dar modul în care le exprimaţi, nu este cel mai fericit...aşa că... fiţi clari şi concişi. 

Horoscop 20 decembrie 2023 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii pot atrage foarte ușor priviri asupra lor. Vă aflați în centrul atenției, iar asta vă încarcă cu energie pozitivă. 

Horoscop 20 decembrie 2023 Capricorn

Capricornii vor purta discuții legate de viitor cu membrii familiei. Sunt pregătiţi pentru schimbări și își setează obiective noi. 

Horoscop 20 decembrie 2023 Vărsător

Este o zi în care emoția va juca mult feste Vărsătorilor. Puteți fi manipulați ușor de către cei din jur, așa că… fiți atenți la detalii, cuvinte sau gesturi.

Horoscop 20 decembrie 2023 Peşti

Nativii Pești iau decizii privind jobul. Sunteți susținuți pe zona câștigurilor financiare, așa că… banii pot veni din surse neașteptate. 

Dacă vreți să aflați mai multe informații, puteți face asta accesând pagina de Instagram a astrologului Nicoleta Ghiriș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 decembrie 2023. Zodia care va pune capăt unui conflict cu o femeie