Antena Meniu Search
x

Horoscop 23 august 2018. Surprize în dragoste, bani din afaceri și o propunere neobișnuită

Horoscop 23 august 2018. Se anunță o zi cu multe evenimente, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Sunt momente încărcate în dragoste, în care e bine să vă păstrați calmul. Cei norocoși vor pune mâna pe sume frumoase de bani, însă e recomandat să analizați bine ce faceți cu ei.

Horoscop 23 august 2018
Horoscop 23 august 2018. Surprize în dragoste, bani din afaceri și o propunere neobișnuită - Observator

Horoscop 23 august 2018. Se anunță o zi cu multe evenimente, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Sunt momente încărcate în dragoste, în care e bine să vă păstrați calmul, pentru că situația se va rezolva de la sine.

Cei norocoși vor pune mâna pe sume frumoase de bani, însă e recomandat să analizeze bine ce au de gând să facă cu ei.

Horoscop 23 august 2018 Berbec

Berbecii primesc o responsabilitate uriașă. Șeful își va lua concediu o perioadă, iar conducerea operațiunilor de zi cu zi cade pe umerii tăi. E un prim test al capacității tale organizatorice, iar experiența îți va fi de folos pe viitor. Încearcă să le explici colegilor că ai de gând să iei această sarcină în serios. Cât timp sunteți la serviciu ești șef, nu prieten, și nu ai de gând să lași lucrurile să scape de sub control. Vor înțelege.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 23 august 2018 Taur

Taurii se confruntă cu probleme de ordin financiar. O achiziție recentă, pe care ai cheltuit o sumă enormă, se dovedește a fi aproape inutilă. Acum ești și dezamăgit și fără bani, cel puțin o perioadă. Încearcă să înveți o lecție din asta, te va ajuta foarte mult în perioada următoare. Uneori e bine să analizezi de 10 ori înainte de a acționa, mai ales atunci când în joc sunt sume mari.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 23 august 2018 Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să își păstreze calmul în cazul unor conflicte cu persoana iubită. Chiar dacă vei auzi cuvinte grele sau chiar amenințări de despărțire, este doar o problemă de moment și nu ar trebui să o transformi într-o tragedie. Lucrurile se vor calma repede, cel mai probabil partenerul de viață trece prin momente stresante și simte nevoia de a se elibera. Fii tu elementul de stabilitate în aceste clipe.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 23 august 2018 Rac

Racii îşi stabilesc astăzi un nou ţel: să se îmbogăţească rapid şi fără prea mari efort. Această idee utopică se va dezvolta în mintea lor şi va ajunge la un nivel în care vor crede că este realizabilă. Însă o discuţie cu un prieten raţional şi cu picioarele pe pământ le va nărui visul. Când va auzi ideea năstruşnică, această persoană va râde copios câteva minute, apoi le va explica Racilor că greşesc enorm atunci când cred că ideea unei îmbogăţiri rapide fără prea mari eforturi este una normală. În cazul în care, totuşi, nu vor să renunţe la ea, Racii vor trebui să o ajusteze şi să o aducă mai aproape de realitate.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 23 august 2018 Leu

Astăzi, 23 august, Leilor li se recomandă să se înhame la lucruri complicate. Nu au sufucientă putere, sunt slăbiţi, astfel că nu vor obţine rezultatele dorite. Leii nu trebuie să se suprasolicite sau se se streseze în vreun fel. Sfatul astrelor pentru nativii acesti zodii este să se uite pentru o clipă în grădina prietenilor şi să observe cât de liniştit şi confortabil trăiesc, fără să se expună la un stres suplimentar. Planul pentru astăzi este ca Leii să înceapă să se gândească foarte serios cum să scape de eterna lor încercare de a fi perfecţionişti.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 23 august 2018 Fecioară

Fecioarele primesc astăzi o propunere neobişnuită. O persoană apropiată îi va anunţa că au de gând să pună capăt căsătoriei şi le cere ajutorul. Le va propune să înceapă o relaţie amoroasă secretă cu jumătatea de care vrea să se despartă, doar pentru ca apoi să o poată acuza de trădare, un motiv suficient de serios pentru a divorţa. Depinde doar de aceşti nativi dacă decid să intre sau nu în jocul propus de acest prieten.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 23 august 2018 Balanţa

Astrele anunţă veşti extraordinare pentru Balanţe, cel puţin pe plan financiar. Nu este nevoie ca astăzi să faceţi un plan pe termen lung pentru a face economii. Există o şansă foarte mare ca veniturile voastre să crească în următoarea perioadă (mulţumită unei întâmplări fericite). Totodată, există şansa să puteţi să vă îndepliniţi unul dintre cele mai mari visuri care până acum părea imposibil de atins. Trebuie doar să credeţi că ceva bun se va întâmpla în viaţa voastră. Între timp, nu uitaţi să munciţi în continuare ca şi până acum.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 23 august 2018 Scorpion

Pentru ziua de 23 august 2018, scorpionii nu vor fi capabili să îşi arate cele mai bune calităţi. Nu puteţi să rămâneţi tăcuţi atunci când vă loviţi de nepăsarea şi indolenţa unor persoane, iar răspunsul vostru nu va fi deloc mai... politicos. Acest lucru va însemna începutul unui conflict major la care numeroşi oameni vor lua parte. Printre aceşti oameni se numără şi unul de care viitorul vostru profesional depinde în mare parte. Când va auzi limbajul vostru, respectivul nu va dori să lucreze vreodată împreună cu voi. Aşadar, răbdarea este cuvântul de bază.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 23 august 2018 Săgetător

Pentru Săgetători, cel mai important eveniment al zilei este întâlnirea cu o rudă mult mai tânără. Cel mai probabil, unul dintre copiii voştri sau ai rudelor se va întoarce dintr-o excursie. Astfel, veţi trece printr-o mulţime de sentimente pozitive. Zâmbetele şi îmbrăţişările vor fi din abundenţă ceea ce va dovedi, încă o dată, că despărţirile au şi părţi bune: revederea.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 23 august 2018 Capricorn

Banii încep să îi preocupe pe Capricorni. După ce veţi face o evaluare a bugetului familiei, veţi simţi că n-ar fi rău să luaţi măsuri pentru a mai creşte veniturile. Nu aveţi nimic de pierdut dacă veţi căuta căi pentru a vă asigura prosperitatea financiară. Dacă în grupul vostru de prieteni se află o persoană care a avut succes în afaceri, nu ezitaţi să îi cereţi sfatul chiar astăzi. S-ar putea să vă dea o idee cu adevărat briliantă, pe care, dacă o exploataţi, v-ar putea rotunji veniturile.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 23 august 2018 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt preocupaţi de viaţa de cuplu şi îşi vor da seama că e nevoie să facă ceva pentru ca relaţia să nu devină monotonă. Horoscopul vă recomandă să faceţi o surpriză persoanei iubite şi să puneţi la cale o întâlnire romantică, poate o cină. Nu faceţi asta cu inima strânsă, gândindu-vă că jumătatea voastră nu vă va aprecia gestul şi că întâlnirea va fi un eşec. Dimpotrivă, se va bucura foarte mult şi o va înţelege ca pe o dovadă sinceră de iubire!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 23 august 2018 Peşti

Peştii vor avea o mare surpriză joi în plan sentimental şi va fi una foarte plăcută. O persoană care, până mai ieri nu vă dădea atenţie, devine, brusc, foarte comunicativă, ba chiar s-ar putea să vă sune şi să vă invite la o întâlnire. Nu, nu vă gândiţi că ar putea fi o farsă. Acceptaţi cu inima deschisă invitaţia. Persoana care v-a ignorat şi-a dat seama că a greşit şi că meritaţi toată atenţia. Aşa că veţi avea şansa de a lega o relaţie fericită.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 23 august 2018. Surprize în dragoste, bani din afaceri și o propunere neobișnuită