Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 23 august 2021. Flirturi intense, discuţii aprinse şi o reuşită

Horoscop 23 august 2021. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

de Andreea Gherasim

la 23.08.2021 , 14:34

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 23 august 2021 Berbec

Aspectele distractive și superficiale ale vieții îți vor ocupa mare parte a zilei și te vei distra dând frâu liber inteligenței și creativității. Flirtatul o să îți aducă niște zâmbete, dar ai grijă că nu toată lumea este dispusă să se "joace". 

Vezi și

Horoscop 23 august 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Ești gata pentru orice azi! Nimic și nimeni nu te poate copleși acum, așa că e un moment bun să sari în centrul acțiunii. Mănâncă un mic dejun consistent, pentru că ziua de azi va fi plină de acțiune și oportunități, spun astrele

Horoscop 23 august 2021 Gemeni

Nu puteți pune două persoane care nu se vor să fie împreună. Dacă dorința ta de a face pe Cupidon nu funcționează, renunță la ea. 

Horoscop 23 august 2021 Rac

RACII și-ar putea vedea visul cu ochii. Persoana pe care încearcă să o seducă de multă vreme și care le-a aprins imaginația pare, în cele din urmă, că a lăsat garda jos și este pregătită să-și exprime sentimentele. Este un moment ideal pentru a face primul pas cu încredere. Nu lăsa această ocazie să-ți scape printre degete, pentru că nu ai nimic de pierdut.

Horoscop 23 august 2021 Leu

LEII nu trebuie să se streseze dacă anumite lucruri nu le ies ca la carte. Uneori, chiar dacă respecți "rețeta", produsul final nu este tocmai reușit. Lasă situația să se stingă de la sine, o poți lua de la capăt în orice moment. Mare atenție și la cheltuieli în această perioadă, este mai bine să ai bani economisiți pentru situații neașteptate.

Horoscop 23 august 2021 Fecioară

Iarba nu este mai verde dincolo de gard, așa că nativii din zodia FECIOARĂ nu au niciun motiv să fie intimidați de succesul altor persoane. Dincolo de aparențe lucrurile arată cu totul altfel. Înainte de a-ți face calculele, amintește-ți că vezi doar partea frumoasă a lucrurilor, cea pe care toți vor să o scoată la lumină. Nu îți pierde nicio clipă încrederea în forțele proprii, ești mai puternic și mai ambițios decât crezi.

Horoscop 23 august 2021 Balanţă

Ești responsabil cu propria fericire, așa că nimic nu te oprește să faci lucruri care te bucură. Unul dintre ele este activitatea fizică. Fă mișcare astăzi, optează pentru o drumeție, dacă nu poți face un sport de echipă alături de prieteni. Cine știe, poți apela chiar și la yoga pentru un boost de energie și stare de bine.

Horoscop 23 august 2021 Scorpion

Nu toată lumea are simțul umorului tău, ceea ce va fi evident astăzi, când cineva va lua în serios un comentariu amuzant. Puteți încerca să temperați situația râzând cel mai tare și, probabil, această persoană se va relaxa și va face la fel. 

Horoscop 23 august 2021 Săgetător

Ai încredere în simțurile tale astăzi, chiar dacă îți spun ceva ce nu e susținut de fapte. Este doar o chestiune de timp să descoperi că ai simțit corect, așa că trebuie doar să îți acorzi acest timp. 

Horoscop 23 august 2021 Capricorn

Azi beneficiezi de o combinație invincibilă de energie și discernământ, care te pregătește bine pentru o zi plină de oportunități. Dacă vezi ceva ce trebuie reparat, apucă-te de treabă.

Horoscop 23 august 2021 Vărsător

Ai prins microbul cumpărăturilor - și nu scapi de el -, dar fascinația ta pentru bunurile materiale nu îți face bine în aceste momente. Toate semnele încă indică faptul că trebuie să economisești.

Horoscop 23 august 2021 Peşti

Ai încredere în simțurile tale astăzi, chiar dacă îți spun ceva ce nu e susținut de fapte. Este doar o chestiune de timp să descoperi că ai simțit corect, așa că trebuie doar să îți acorzi acest timp.

Andreea Gherasim Like

Am ajuns timidă în redacția Observator, cu încredere că aveam să reușesc să îmi demonstrez că nimic nu este imposibil. Sunt aproape 10 ani de când, în fiecare zi, îmi dau seama că iubesc tot mai mult ceea ce fac. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop 23 august 2021. Flirturi intense, discuţii aprinse şi o reuşită