Antena Meniu Search
x

Horoscop 23 martie 2019. Despărțire dureroasă în dragoste

Horoscop 23 martie 2019. În dragoste, ocaziile vin rar și pleacă repede, după cum vor afla pe propria piele unele zodii. Trebuie să fii dispus să pierzi o persoană, dacă a încerca să o ții alături cu orice preț nu face decât să o îndepărteze și mai tare. 

de Redactia Observator

la 22.03.2019, 12:54

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 martie 2019 - Observator

Horoscop 23 martie 2019. În dragoste, ocaziile vin rar și pleacă repede, după cum vor afla pe propria piele unele zodii.

Trebuie să fii dispus să pierzi o persoană, dacă a încerca să o ții alături cu orice preț nu face decât să o îndepărteze și mai tare. 

Horoscop 23 martie 2019 Berbec

Ești Berbec și îți stă în fire, însă nu ar trebui să încerci imposibilul. Unele lucruri nu pot fi rezolvate, cel puțin nu așa cum ți-ai dori. Poate că soluția este să te împaci cu situația și să înveți o lecție. Ar fi mai prețioasă, oricum, decât o atitudine plină de regret și dezamăgire. Dacă problema e în dragoste, uneori distanța rezolvă și cele mai dureroase răni.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 23 martie 2019 Taur

Pentru zodia Taur ziua de sâmbătă va fi una cu adevărat specială. O întâlnire de gradul zero le-a putea schimba complet viața, iar asta îi umple atât de entuziasm, cât și de emoții. Poate că ar trebui să lasi destinul să-și continue cursul, fără a încerca să-l forțezi. Dacă această persoană te va place, o va face indiferent de micile tale defecte sau stângăcii. Altfel, nu reușești decât să prezinți o variantă a ta care nu există în realitate. Dragostea e chimie și încredere, nu un spectacol de modă. Mergi cu acest gând și totul va fi bine. 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 23 martie 2019 Gemeni

O dezamăgire îi face pe Gemeni să pună la îndoială decizii importante luate de-a lungul timpului. E momentul revelațiilor, în care nativii din această zodie simt că trebuie să se schimbe. Sau, cel puțin, să nu mai repete un anumit comportament care le-a adus doar suferință. Partea bună e că aceste gânduri îi umplu de speranță pe Gemeni, iar speranța este tot ce ai mai de preț atunci când problemele te copleșesc. Dacă ai încredere în tine vei reuși lucruri pe care, în această zi, nici măcar nu îndrăznești să le visezi.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 23 martie 2019 Rac

Este o perioadă în care ai nevoie să te cenzurezi în special pentru că vei intra în contact cu persoane de un înalt standard moral. De asemenea, nu-ţi uita acasă simţul umorului. Este mai bine să laşi modestia să lucreze pentru tine. Ai grijă la momentele mai puţin obişnuite. Nu este momentul potrivit să te apuci să faci reparaţii prin casă.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 23 martie 2019 Leu

Astăzi trebuie să fi mândru de tine. Este foarte posibil să devii personajul principal la o petrecere sau să deţii prim-planul la o întâlnire la care participă mai multe persoane. Dacă unul dintre vecini se oferă să te ajute, nu-l refuza. Este important să ştii că te poţi baza oricând pe ajutorul cuiva.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 23 martie 2019 Fecioară

Nu-ţi încredinţa secretele celor în care nu poţi avea încredere. S-ar putea ca oamenii să fie geloşi pe tine şi să folosească aceste informaţii pentru a-ţi face rău. Ar trebui să intri în contact cu cât mai puţine persoane. Poate reuşeşti să profiţi de ocazie şi să faci o plimbare undeva la ţară sau, oricum, în aer liber.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 23 martie 2019 Balanţă

Astăzi, Balanţele pot petrece o zi de weekend aşa cum şi-au propus. E un moment bun să vă puneţi la încercare creativitatea şi să faceţi tot felul de experimente, dacă aveţi unele idei pe care doriţi să le puneţi în aplicare. În relaţia cu persoana iubită, îi puteţi face o surpriză plăcută dacă apelaţi la o mică schimbare de înfăţişare. Ar fi însă bine ca astăzi să evitaţi alcoolul, să nu mâncaţi dezordonat şi să evitaţi expunerea la frig, recomandă horoscopul.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 23 martie 2019 Scorpion

Pentru Scorpioni, e o sâmbătă în care cu greu pot rezista tentaţiilor. S-ar putea întâmpla chiar în plan sentimental şi ar putea fi vorba despre o persoană care vă va da peste cap rutina şi va avea un efect de tsunami asupra voastră. Tot astăzi, v-aţi putea dedica problemelor casnice: să faceţi curăţenie sau mici schimbări în locuinţă. Iar o scurtă excursie de câteva ore v-ar putea aduce relaxarea mult dorită.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 23 martie 2019 Săgetător

Planurile pe care Săgetătorii le au de ceva vreme ar trebui să prindă contur astăzi. Veţi da dovadă de inspiraţie şi, în unele cazuri, veţi acţiona contrar circumstanţelor şi fără să asculaţi unele sfaturi, dar, surprinzător, aşa veţi reuşi. Nu este recomandat să cereţi ajutorul apropiaţilor, e bine să rezolvaţi singuri ce v-aţi propus, spune horoscopul. În a doua parte a zilei veţi primi veşti importante care vor avea o mare influenţă asupra relaţiei voastre de dragoste.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 23 martie 2019 Capricorn

Capricornii se vor bucura astăzi de tot ce le-a oferit viaţa până acum. Dacă ţi-ai planificat ceva pentru weekend, nu te abate de la program. Există șansa ca, după-amiaza, să ai o mulțime de oaspeți sau să faci o călătorie. Astăzi, totul merge ca pe roate.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 23 martie 2019 Vărsător

Vărsătorii nu trebuie să stea izolaţi. Încearcă să scapi de jugul problemelor nerezolvate. Dacă este posibil, schimbă un pic peisajul, inspiră aer curat ntr-un parc şi vorbeşte cu oameni dragi. În acelaşi timp, fă-ţi timp şi pentru propriile gânduri. Analizează bine ce te frământă şi încearcă să iei cele mai bune decizii. Este important să nu apelezi la antidepresive sau alcool pentru a face față problemelor. O surpriză plăcută apare la sfârșitul zilei.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 23 martie 2019 Pești

Această zi poate părea monotonă pentru Peşti. O sâmbătă ca orice altă zi a săptămânii. Nu e cazul să dai vina pe cineva anume pentru plictiseala din viaţa ta. Fă ceva. O excursie la munte este binevenită. Sau fă-ţi timp pentru hobby-ul preferat. Cei care decid să meargă la cumpărături nu ar trebui să-și consume economiile.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 23 martie 2019. Despărțire dureroasă în dragoste