Antena Meniu Search
x

Horoscop 3 decembrie 2020. Nevoie de schimbare și o situație complicată

Horoscop 3 decembrie 2020. Momente pline de provocări, pentru mai multe zodii, dar și ocazii ce așteaptă să fie prinse din zbor.

de Redactia Observator

la 02.12.2020, 16:39

horoscop zilnic pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de joi, 3 decembrie 2020 - iStock | Getty Images
  • Fecioarele, sfătuite să evite conversațiile neplăcute
  • Chestiuni complicate în viața nativilor din zodia Scorpion

Horoscop 3 decembrie 2020 Berbec

Berbecii ar face bine să își ia câteva clipe în care să se gândească la viitor, înainte de a lua decizii importante. Încotro vrei să ajungi, cum plănuiești să faci asta și cât de important este pentru tine? Ai dorințe neîndeplinite? Deși par întrebări mari, iar răspunsurile deja știute, acest exercițiu ar putea scoate la iveală noi idei și sentimente. Ai putea chiar să afli lucruri surprinzătoare despre propria persoană.

Horoscop 3 decembrie 2020 Taur

Taurii sunt, în general, extrem de corecți cu cei din jur, iar atunci când au sentimentul că se întâmplă ceva nedrept cel mai probabil au perfectă dreptate, iar lucrurile au luat-o pe un făgaș complet greșit. Ai încredere în instinctul tău și nu renunța la ceea ce îți aparține, de dragul negocierii. Mai ales dacă ai depus eforturi mari de-a lungul timpului, sacrificând timp și resurse. 

Horoscop 3 decembrie 2020 Gemeni

Gemenii ar putea resimți nevoia de a se retrage timp de câteva zile, într-un loc liniștit și ferit de lume. Dacă ai astfel de mici revelații, în care visezi să fii în mijlocul naturii, cel mai probabil traversezi o perioadă agitată iar instinctul îți spune să te reîntorci la ceea ce contează pentru tine. Este foarte ușor să te pierzi cu anii în rutina și agitație de zi cu zi, asigură-te că nu vei păți asta. 

Horoscop 3 decembrie 2020 Rac

Racii sunt văzuţi în cercul de cunoscuţi ca fiind cei care aduc pacea între prieteni sau familie. De-a lungul timpului şi-au creat o adevărată reputaţie în acest sens. În această perioadă este posibil să fie nevoie de calmul şi echilibrul vostru pentru rezolvarea anumitor probleme. Cei din jur o să apeleze cu încredere la voi, aşteptând la schimb o părere sinceră, dar bine argumentată. Ar fi bine să vă urmaţi instinctele atunci când oferiţi soluţia. 

Horoscop 3 decembrie 2020 Leu

Leii se vor trezi în postura de a prelua mai multe sarcini la muncă, poate şi mai multe decât cele trecute în fişa postului. Este o perioadă bună să vă faceţi remarcaţi, să vă impuneţi în faţa colegilor. O să fiţi cu siguranţă apreciaţi. Unii dintre nativi ar putea fi chiar propuşi spre o promovare. Faptul că sunteţi concentrat pe studiu şi pe obţinerea performanţei o să vă ajute extrem de mult în carieră. Dacă colegii vor deveni invidioşi, cel mai bine ar fi să ignoraţi gurile rele.

Horoscop 3 decembrie 2020 Fecioară

Fecioarele trebuie să fie mai empatice şi să nu îi mai taxeze aşa dur pe cei care nu sunt în asentiment cu părerile lor. Uneori, este mai bine să eviţi o conversaţie care îţi displace, în loc să te poziţionezi poate şi fără să vrei în mijlocul unei dispute. Nativii zodiei trebuie să încerce să se detaşeze de perioada aglomerată în care se află şi să îşi facă nişte planuri pentru o vacanţă sau poate pentru o ieşire scurtă în oraş.

Horoscop 3 decembrie 2020 Balanță

Balanța învaţă că unele secrete nu vor rămâne ascunse, indiferent cât de mult ai încerca și, aparent, ai dat peste unul dintre ele. Când această chestiune iese la suprafaţă, misiunea ta va fi să îmbraci secretul cât mai frumos posibil şi să abordezi genul de față care transmite lumii că nu e mare lucru.

Horoscop 3 decembrie 2020 Scorpion

O chestiune complicată reapare în viaţa Scorpionului, iar dacă nu ați avut încă șansa de a o rezolva, acum trebuie să puneţi punct. Așadar, atunci când o persoană pe care pur şi simplu o adori cere ceva despre care crede că nu este mare lucru, ar trebui să explici foarte clar care îţi este poziţia. Astfel, vei evita o mare neînţelegere, pe care nu o vrei în acest moment, în viaţa ta.

Horoscop 3 decembrie 2020 Săgetător

Săgetătorul simte astăzi cum toată munca pe care a depus-o într-un eveniment personal se duce pe apa sâmbetei, după ce o persoană apropiată se schimbă radical, dintr-un motiv pe care nu îl înţelege nimeni. Totuşi, trebuie să ai în vedere că s-ar putea să nu cunoşti toate detaliile şi ar fi mai bine să încerci să le afli, înainte să tragi o concluzie drastică.

Horoscop 3 decembrie 2020 Capricorn

Indiferent de timpul petrecut împreună, există suişuri şi coborâşuri în fiecare relaţie. Tu, desigur, ştii asta. Înţelegi importanţa de a fi împreună cu cineva şi eşti cel mai puţin predispus să părăseşti o relaţie când lucrurile dau de greu. Acum, când lucrurile numai dificile nu sunt, eşti de asemenea predispus să îţi exprimi gratitudinea şi aprecierea într-un mod atent, dar practic. Dar nu fii prea practic. O îmbrăţişare prelungită este de nepreţuit.

Horoscop 3 decembrie 2020 Vărsător

Schimbarea e necesară din mai multe motive şi ai înţeles perfect asta. Până la urmă, schimbarea e a doua ta natură şi cu cât e mai bruscă, cu atât mai bine. Totuşi, chiar şi tu ai uneori probleme de adaptare, mai ales dacă survine fără inputul tău. Din fericire, tot ce se întâmplă acum a fost mai mult sau mai puţin orchestrat de tine. Încearcă să fii răbdător dacă nu se întâmplă mereu aşa.

Horoscop 3 decembrie 2020 Peşti

Niciodată nu ţi-a plăcut să vorbeşti neîntrebat, despre nimicuri. Nu e vorba că nu îţi place să vorbeşti cu prietenii. Doar că nu îţi place să îţi pierzi timpul cu conversaţii care nu înseamnă nimic. De fapt, nu îţi place să participi la nimic care nu are un scop final. Te confrunţi cu asta de zile întregi şi te oboseşte, dar există o luminiţă la capătul tunelului şi ştii asta. Genul de luminiţă care chiar îţi va arăta ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 3 decembrie 2020. Nevoie de schimbare și o situație complicată