Antena Meniu Search
x

Horoscop 5 mai 2018. Bani mulți, pasiune dezlănțuită și un grătar

Horoscop 5 mai 2018. Nu pierdeți timpul cu suspiciuni nerezonabile, încă nu știți tot adevărul. Poate că este mult mai bine când sunteți înconjurat de o minciună dulce, sub puterea căreia vă culcați mai calm și respirați mai liniștit. Petreceți sâmbăta făcând doar ceea ce vă oferă bucurie. 

Horoscop 5 mai 2018. Bani mulți, pasiune dezlănțuită și un grătar
Horoscop 5 mai 2018. Bani mulți, pasiune dezlănțuită și un grătar - Observator.tv

Horoscop 5 mai 2018. Nu pierdeți timpul cu suspiciuni nerezonabile, încă nu știți tot adevărul. 

Poate că este mult mai bine când sunteți înconjurat de o minciună dulce, sub puterea căreia vă culcați mai calm și respirați mai liniștit. Petreceți sâmbăta făcând doar ceea ce vă oferă bucurie. 

Horoscop 5 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi va putea să își apere poziția în cursul unui litigiu complex în familie. Întrebarea de pe ordinea de zi va fi rezolvată exact cum v-ați așteptat. De îndată ce entuziasmul de după va dispărea ușor, stai jos și gândiți-vă din nou cum veți face față acestei responsabilități extraordinare? Dacă aveți îndoieli în legătură cu acest lucru, trebuie să vă îndreptați către ruda dvs. autoritară, chiar dacă mândria voastră este împotriva unui astfel de pas. Sau, fiți berbec și mergeți înainte, făcând cum vă taie capul. Nu e, totuși, cea mai bună alegere.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 5 mai 2018 pentru Taur

Taurul astăzi va fi cel mai fericit. Tu și viitoarea ta jumătate vă întâlniți întâmplător la un eveniment, apoi schimbați câteva cuvinte fără sens și în acel moment va exista un impuls electric între voi. De fapt, pentru dvs. acest impuls nu este nou, dar va surprinde pe persoana de care ați fost mult timp atrași. În cele din urmă, ei vor înțelege că sunteți interesant atât ca persoană cât și ca partener pentru relații. Aveți cale liberă, în sfârșit s-a predat și a depus armele. E numai pentru voi. Acum, alt război începe, cel în care vă zbateți să vă păstrați jumătatea.

Horoscop 5 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii ar trebui să ia 5 mai 2018 ca un fel de oprire din cursa intensă a vieții. Găsiți o activitate care vă oferă o pace emoțională completă, fără a cere o mare presiune fizică și intelectuală. Optim pentru a se conforma acestui criteriu este jocul de cărți, cititul sau vizionarea de emisiuni TV de divertisment. Ceea ce nu ar trebui să vă permiteți astăzi este o rutină, va avea tendința de a vă deprima. Faceți chestii noi. Mergeți la un pescuit câteva ore, luați masa în natură, sau vizitați o zonă veche, istorică.

Horoscop 5 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi va reevalua relațiile maritale într-un mod nou. În trecut, vă părea întotdeauna că partenerul dvs. este departe de a fi ideal și că atitudinea față de dvs. ar putea fi mult mai sensibilă. Fiind în casa noilor tale prieteni, vei fi convins că există căsătorii în care partenerii practic trăiesc în mod paralel între ei. Vă va surprinde, desigur, dar nu veți pune la îndoială noii prieteni despre detaliile căsătoriei lor. Dar, veți începe să apreciați partenerul dvs. în căsătorie mult mai mult. Se poate și mai rău, iar la voi e chiar bine.

Horoscop 5 mai 2018 pentru Leu

Leul se topește din picioare sâmbătă. O lene extraordinară vă cuprinde, din cea care abia mai puteți vorbi și la telefon. Relaxarea dvs. pentru weekend se desfășoară într-un fel de joc online sau comunicând cu cineva la telefon. Seara, decideți că este timpul să ieșiți, activitate pentru care ar trebui să vă pregătiți cu atenție. Aparitia voastra in societate va determina un universal, "Wow, aceasta persoana este incredibil de frumoasa!". Heh, nu ți-ai pierdut farmecul, chiar dacă n-ai absolut niciun chef să mergi undeva.

Horoscop 5 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara astăzi nu trebuie să facă achiziții scumpe. Mâine, poimâine, dar nu azi. Chiar dacă nu puteți aștepta să achiziționați un obiect, nu neglijați să luați notă de acest sfat. Există riscul ca achizițiile efectuate în această sâmbătă să vă provoace foarte mult deranj, oricare ar fi ele. Va fi mult mai bine dacă vă concentrați asupra treburilor casnice (curățenia sau cumpărăturile). Seara, nu uitați să vizitați prieteni vechi (ați promis să o faceți pentru o lungă perioadă de timp). Mici și bere vă așteaptă, costițe și file-uri, băutură și voie bună. Aici e de voi!

Horoscop 5 mai 2018 pentru Balanță

Balanța astăzi va refuza să o ajute pe una dintre rudele lor mai mici cu temele. Vei declara cu strictețe că în copilărie nu te-a ajutat nimeni cu nimic și acum nu intenționezi să faci asta pentru oricine. Copilul va avea resentimente față de tine și, în această seară, când te întorci cu o mică cerere, el îți va răspunde că ești atât de familiarizat cu totul și că te descurci mereu pe cont propriu, încât n-are de ce să vă ajute. Nu dați în clocot când auziți astfel de cuvinte, deoarece sunt chiar de bun simț. Dumneavoastră le-ați spus, mai devreme. Copilul e foarte deștept și v-a dat o lecție din care aveți de învățat.

Horoscop 5 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii pe 5 mai 2018 au mult timp să cheltuiască o groază de bani pentru găsirea produselor potrivite. Dacă decideți să plasați o comandă prin intermediul unui magazin online, veți putea economisi atât energie, cât și timp. În plus, astăzi aveți nevoie doar de câteva ore libere pentru a decide în cele din urmă cu privire la o problemă foarte dificilă. Trebuie să stabiliți ce va deveni viața personală după incidentul recent neplăcut care a avut loc între dvs. și partenerul dvs. Până atunci, mai cumpărați ceva. Vă trece supărarea mai repede când cheltuiți milioane după milioane.

Horoscop 5 mai 2018 pentru Săgetător

Săgetătorii vor putea petrece această sâmbătă fără drame sau surprize. Singurul lucru care te vexează ușor este apelul celui mai bun prieten al tău. El va spune că recomandările dvs. nu l-au ajutat, deși într-adevăr le-a aplicat numărat. Ești puțin dezamăgit de tine și de cunoștințele tale despre astfel de probleme. Acest sentiment neplăcut va trece în curând, ca și în afacerile interne și în dragoste, vă veți dovedi un adevărat câștigător. Se pare că prietenul e doar un mincinos care n-a ținut cont de sfaturi și a făcut cum l-a tăiat capul.

Horoscop 5 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornul pe 5 mai refuză să fie escortă pentru pentru o persoană importantă. Vă amintiți că această persoană este foarte redusă intelectual și pretențioasă nevoie mare, așa că veți încerca să pasați un astfel de rol neplăcut altcuiva. Doar că nimeni nu vrea să însoțească această persoană. În cele din urmă, evitând această obligație, veți face și alte lucruri. Seara, o persoană va veni la tine acasă, la care ai anumite obligații și-ți va spune că de acum înainte ești liberă de datorie dacă faci ce-ți spune. Ai mare grijă.

Horoscop 5 mai 2018 pentru Vărsător

Vărsătorul astăzi nu ar trebui să ignore cererea de ajutor a altora. Dacă vreo persoană solicită ajutor, nu-i oferiți serviciile calificate pe degeaba. Acesta nu este egoism, ci pragmatism. Dacă știți să faceți ceva foarte bine, de ce să nu cereți bani pentru asta. Uitați-vă în piață cam care ar fi tarifele și începeți să vă taxați cunoștințele. Așa, gratis, chiar nu mai merge.

Horoscop 5 mai 2018 pentru Pești

Peștii astazi se vor plictisi de multe lucruri pe care trebuie sa le faca in cuibul familiei lor. O curățenie mare se va încheia cu întârziere și aproape imediat vă veți retrage pentru a profita de ce a mai rămas din acest weekend. În acest moment, vă veți gândi doar cum să planificați duminica, astfel încât să compenseze tot ceea ce sâmbăta v-a răpit. Nu spune nimănui despre planurile tale de mâine, altfel se pot duce pe apa...sâmbetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 5 mai 2018. Bani mulți, pasiune dezlănțuită și un grătar