Antena Meniu Search
x

Horoscop 5 martie 2019. Surprize în dragoste şi un secret bine păstrat

Horoscop 5 martie 2019. O zi cu multe oportunităţi, mai ales în ceea ce priveşte sfera afacerilor. Aveţi ocazia de a avansa în carieră şi de a obţine anumite oportunităţi demne de un succes garantat. 

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 12:26

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 5 martie 2019 anunţă surprize în plan profesional - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 5 martie 2019. O zi cu multe oportunităţi, mai ales în ceea ce priveşte sfera afacerilor. Aveţi ocazia de a avansa în carieră şi de a obţine anumite oportunităţi demne de un succes garantat. 

Astrologii au veşti bune şi în dragoste, unii nativi vor începe o frumoasă poveste de dragoste. 

Horoscop 5 martie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi de astrologi să renunţe la invidie. Nu vă comapraţi cu succesul altora, ci din contră, munciţi pentru a-l obţine pe al vostru. Aveţi potenţial, aveţi capacitatea de a dezvolta proiecte memorabile, aşa că nu staţi în spate, privind reuşitele celor din jur. Nu vă temeţi de schimbări mari, vă pot asigura beneficii de durată. Spre seară veţi afla un secret bine păstrat până acum. Gândiţi-vă bine dacă vreţi să faceţi publice aceste informaţii. 

Pe acelaşi subiect

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 5 martie 2019 Taur

Taurii sunt “dominaţi” de pozitivitate. Este un lucru foarte bun, motiv pentru care trebuie să fiţi atenţi la cei invidioşi, trebuie să staţi departe de conflicte,d e situaţii tensioante sau certuri, mai ales dacă nu vă privesc şi nu vă implică în mod direct. Fiţi concentraţi asupra proiectelor pe care le aveţi de finalizat. Bucuraţi-vă de timp liber, dacă spre seară aveţi această ocazie. Puteţi ieşi în oraş alături de persoana iubită sau vă puteţi relaxa în familie.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 5 martie 2019 Gemeni

Gemenii sunt înconjuraţi de monotonie. Cel mai probabil ziua va trece repede pe lângă voi, fără conflcite, fără probleme de ultim moment. Aveţi şansa de a vă dezvolta în plan profesional, dar trebuie să dovediţi acest lucru în faţa superiorilor. Fiţi încrezători în forţele proprii şi nu lăsaţi temerile să vă acapareze.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 5 martie 2019 Rac

Racii sunt sfătuiți să nu se încreadă în persoane străine, ce par a avea intenții bune. E posibil ca unele dintre acestea să urmărească scopuri ascunse, despre care să afli mult prea târziu. Pe cât posibil, încearcă să vezi ce interes există în propunerile pe care le primești. Dacă nu îl vezi din prima înseamnă că ți se ascunde ceva. Străinii nu fac lucruri gratuite, mai ales când la mijloc sunt bani.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 5 martie 2019 Leu

Leii vor avea parte de un succes major în dragoste, cu o singură condiție - să fie sinceri și să-și exprime intențiile. Ar putea descoperi, pe această cale, că o persoană pe care o considerau inabordabilă nu are doar sentimente de prietenie, așa cum dădea impresia. Momentul în care amândoi renunțați la mască ar putea fi de neuitat. De aici încolo, e totul sau nimic.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 5 martie 2019 Fecioară

Puține șanse ca Fecioarele să aibă o zi liniștită. O persoană din trecut, de care ar vrea și nu prea să scape, le dă din nou târcolae. Nu e cazul să faci pe victima, e posibil să existe sentimente pe care nu vrei să le recunoști. Ar fi recomandat să-ți asculți vocea interioară, intuiția care îți spune mereu, fără greș, dacă ceea ce faci este bine sau nu pentru viitorul tău. Dacă simți că ceva este în neregulă, poate că e momentul să pui punct.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 5 martie 2019 Balanţă

Balanţei, pe 5 martie 2019, îi este recomandat să fie mai selectivă în procesul de a face noi cunoștințe. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a vă stabili parteneriate de afaceri, să flirtaţi sau să participați la discuţii care nu vă privesc. Prioritatea dvs. trebuie să se îndrepte către succesul carierei. Acţionaţi pe cont propriu și lucreaţi spre atingerea obiectivului dorit. La sfârșitul acestei zile există şansa să primiţi o primă, dar şi riscul unor știri îngrijorătoare.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 5 martie 2019 Scorpion

Mulți nativi din Scorpion trebuie să fie astăzi foarte atenţi la buzunar. În timp ce combateți cu pricepere unele atacuri verbale care ţin de finanţele personale, nu uitați să acţionaţi cu tact şi cumpătare, deoarece aceste discuţii se pot traduce în pierderi financiare. Totuşi, această zi are capacitatea de a vă aduce fericire și plăcere. Ar trebui să vă faceți timp să pregătiți cadouri pentru cei dragi, să faceți un plan pentru festivități viitoare sau să vizitați prietenii. Scorpionii care sunt singuri astăzi pot avea noroc în procesul de a face noi cunoștințe. Puteți primi, de asemenea, o atenție specială de la un prieten de sex opus.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 5 martie 2019 Săgetător

Pentru Sagetator, ziua de marți vă poate aduce multe motive să vă mândriți. Există posibilitatea ca proiectul pe care l-ați început cu ceva timp să vă aducă beneficii abundente. Poate că vă veți bucura de ceva timp cu membrii mai tineri ai familiei dvs., cu o persoană romantică sau cu o persoană care vă aduce beneficii profesionale. Seara, ar avea sens să aranjați o mică petrecere, dar fiţi atenţi la rude. Este posibil ca, pe fundalul victoriilor dvs. recente, una dintre rude să se simtă foarte puţin apreciată, deşi are un aport destul de important la succesul dumneavoastră.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 5 martie 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornilor nu li se recomandă să cumpere, să vândă sau să închirieze bunuri imobiliare. Ar trebui să acorzi mai multă atenţie celor din familie şi prietenilor. Dacă există o persoană pe care nu ați vizitat-o de o perioadă lungă de timp (o rudă îndepărtată, un prieten de școală sau un fost coleg), ai face bine să reiei legătura. O să ai o surpriză incredibilă şi vei afla un secret bine păstrat. Marţi, vei avea parte de emoții pozitive. Sănătatea și dieta dumneavoastră trebuie monitorizate. Evitî să răceşti şi nu exagera cu consumul de calorii.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 5 martie 2019 Vărsător

Marţi, Vărsătorii sunt extrem de intuitivi. Cu toate acestea, al șaselea simț este puțin probabil să te ajute în cazuri care implică analize exacte, planificări sau calcule dificile. Este recomandat să eviţi oamenii lacomi și să le ignori sfatul. Odihneşte-te şi protejează-te de eventuale excese. Cea mai bună variantă pentru tine este o plimbare în aerul proaspăt, de preferință singur.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 5 martie 2019 Pești

Astăzi, Peştii vor trebui să rezolve unele probleme personale. Aceasta pot include o decizie legate de viitorul relaţiei. Cei care sunt deja implicaţi într-o relație se pot confrunta cu senzația de indiferență față de partener. Din fericire, nu vor fi probleme majore. Încearcă să-ţi rezolvi problemele personale cât mai curând posibil. Du-te la cumpărături, experimentează un til nou şi rezolvă problemele imobiliare.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 5 martie 2019. Surprize în dragoste şi un secret bine păstrat