Antena Meniu Search
x

Horoscop 7 decembrie 2020. Speranţe în dragoste şi o discuţie aprinsă cu persoana iubită

Horoscop 7 decembrie 2020. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase în dragoste pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 06.12.2020, 14:30

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2020 - iStock | Getty Images
  • Fecioarele vor fi în disonanță cu ceilalți.
  • Leii vor fi exrem de entuziaşti.

Horoscop 7 decembrie 2020 Berbec

Toată alergătura asta spre perfecțiune îți consumă energia și, în final, tot tu ieși în pierdere. Trebuie să înțelegi că devii mult mai valoros atunci când ești tu însuți. Rămâi la propria identitate. Nu numai că este mult mai simplu, dar este mult mai distractiv! Ești mult mai încrezător în ceea faci atunci când îți urmezi instinctele.

Horoscop 7 decembrie 2020 Taur

Nimeni nu te poate intimida sau manipula astăzi. Ești mulțumit să rămâi pe propria cale și să rămâi la propriul plan. Oamenii care fac tot posibilul să te răzgândești și să faci lucrurile în felul lor...nu par a fi foarte fericiți, nu-i așa? Tu deții controlul vieții tale. Dacă cineva insistă să spună contrariul, fie îl ignori, fie îl confrunți.

Horoscop 7 decembrie 2020 Gemeni

Mintea ta este mai concentrată pe detalii legate de timp, loc şi buget, azi, dar nu toată lumea este orientată spre detaliu ca tine şi vor doar să se distreze. Astfel, te-ar putea împinge o iei pe scurtături, să cheltui mai mult sau să faci lucrurile mai repede decât crezi tu că e potrivit. În loc să cauţi un compromis, ar trebui să îţi impui punctul de vedere atunci când se încearcă asta. Priorităţile lor nu sunt potrivite, dar ale tale sunt.

Horoscop 7 decembrie 2020 Rac

S-ar putea să te simţi că sunteţi două persoane azi. Cel public şi cel privat se comportă diferit şi începi să te simţi ciudat. Dar câteodată trebuie să joci un rol de dragul publicului, aşa că nu te îngrijora că îţi pierzi personalitatea adevărată. Fii atent la oamenii care vor să fii doar într-un anumit fel tot timpul. 

Horoscop 7 decembrie 2020 Leu

Leii vor fi exrem de entuziaşti, pozitivi şi se vor asigura ca toţi cei dragi să se simtă bine în jurul lor. Luni este o zi excelentă pentru tine și vei atrage oamenii de partea ta. Dacă vei fi pus în postura de a negocia un contract, cu siguranță succesul va de partea ta. Vei reuși să impresionezi și să obții tot ce ți-ai dorit. Astăzi, tot ce faci va fi încununat de succes, iar cuvântul "imposibil" dispare din vocabular. 

Horoscop 7 decembrie 2020 Fecioară

Luni, nativii zodiei Fecioară vor fi în disonanță cu ceilalți. Acțiunile tale pot părea indecise, luate cu jumătate de măsură. Va trebui să te împaci cu gândul că este imposibil să împaci şi să convingi pe toată lumea, aşa că , dacă eşti 100% sigur de planurile tale, cel mai bun sfat ar fi să acţionezi singur. Sau să amâni ce ai de rezolvat astăzi pentru altă zi. Sfârşitul zilei îl vei petrece alături de persoana iubită, care te va surprinde cu un cadou important.

Horoscop 7 decembrie 2020 Balanță

Balanţele dau dovadă, astăzi, de multă flexibilitate. Chiar dacă aveţi un plan bine pus la punct pentru a aborda cu încredere provocările zilei, reuşiţi să găsiţi soluţiile potrivite pentru a gestiona în mod corespunzător momentele neprevăzute. Important este ca, pe parcurs, să nu toleraţi prea mult oamenii care vă pot distrage atenţia de la ceea ce vă interesează cu adevărat.

Horoscop 7 decembrie 2020 Scorpion

Aveţi energia necesară pentru a răspunde prezent la fiecare provocare care apare în vizor. Chiar dacă există multă invidie în jur, trebuie să fiţi mândri de efortul depus şi, mai ales, de ambiţia de care daţi dovadă. Pur şi simplu este momentul să străluciţi, să fiţi prezenţi în mijlocul evenimentelor şi să arătaţi tuturor că aveţi calităţile necesare pentru a conduce ostilităţile.

Horoscop 7 decembrie 2020 Săgetător

Săgetătorii trebuie să îşi facă mai mult timp pentru ei, să încerce să mai uite din când în când de probleme. Ar fi bine să faceţi ceva care vă relaxează, poate să vă întâlniţi cu un prieten drag sau să luaţi masa în oraş. Dacă reuşiţi să vă destindeţi, o să deveniţi şi mult mai creativi, aspect care vă va ajuta pe toate planurile. Uneori este bine să visaţi cu ochii deschişi. Astfel, vă puteţi trasa măcar la nivel ipotetic planurile de viitor. Nimic nu este imposibil. 

Horoscop 7 decembrie 2020 Capricorn

Capricornii ar putea avea câteva discuţii în contradictoriu cu anumite persoane din anturaj. Este o ocazie bună să spuneţi ce vă supără cu adevărat. O să realizaţi că felul de a fi al anumitor oameni nu mai este în asentiment cu modul în care vedeţi voi lucrurile. În acest fel puteţi face o triere printre prieteni. Nu trebuie să vă întristeze acest lucru. Odată cu timpul oamenii se mai schimbă, iar voi trebuie să deveniţi conştienţi că nu toate relaţiile sunt de durată. 

Horoscop 7 decembrie 2020 Vărsător

Nativii Vărsător întâmpină câteva probleme din punct de vedere financiar, astăzi. Încercaţi să vă puneţi gândurile în ordine, să vă stabiliţi o listă de priorităţi şi să o respectaţi cu sfinţenie. Chiar dacă vă doriţi mult anumite lucruri, s-ar putea să nu vă fie de foarte mult folos, aşa că aţi putea regreta mai târziu faptul că aţi cheltuit sume uriaşe pentru a le achiziţiona. Cereţi sfaturi persoanei iubite ori familiei, v-ar putea oferi consiliere în acest sens. 

Horoscop 7 decembrie 2020 Pești

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au şansa de a-şi întâlni sufletul pereche în această zi. Acceptaţi invitaţia acelei rude îndepărtate de a participa la un eveniment organizat de familie, căci s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană foarte interesantă. După câteva discuţii vă veţi da seama că aveţi mult mai multe în comun, aşa că nu este exclusă o invitaţie pentru o a doua întâlnire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 7 decembrie 2020. Speranţe în dragoste şi o discuţie aprinsă cu persoana iubită