Antena Meniu Search
x

Horoscop 8 mai 2018. Bani, seducție fierbinte și un gest fantastic

Horoscop 8 mai 2018. O zi pozitivă, în care veți obține rezultate excelente în orice activitate, mai ales ce ține de bani. De asemenea, sexul opus vă dă un semnal, un îndemn că trebuie să acționați. Flirteaza cu tine, iar dacă nu răspunzi, s-ar putea să rămâi cu buza umflată.

Horoscop 8 mai 2018. Bani, seducție fierbinte și un gest fantastic
Horoscop 8 mai 2018. Bani, seducție fierbinte și un gest fantastic - Observator.tv

Horoscop 8 mai 2018. O zi pozitivă, în care veți obține rezultate excelente în orice activitate, mai ales ce ține de bani. De asemenea, sexul opus vă dă un semnal, un îndemn că trebuie să acționați.

Flirteaza cu tine, iar dacă nu răspunzi, s-ar putea să rămâi cu buza umflată. Ai grijă ce faci, ofertele astea gratis nu se întâmplă în fiecare zi. Profită!

Horoscop 8 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul va petrece această zi într-o stare foarte bună. Orele atribuite muncii vor trece ca și când n-au fost și veți putea pleca acasă cu zâmbetul pe buze. Ajungeți acasă mai devreme, iar asta vă va oferi dreptul de a vă preda unui moment de lene foarte plăcut. Dar, atunci când întreaga familie se adună în casă, adevărata muncă va începe. Ți se va cere să pregătești o masă de familie și de sosirea unui oaspete important. Mai bine stăteai la muncă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 8 mai 2018 pentru Taur

Pentru Taur astăzi există riscul de a intra într-o situație foarte confuză. Veți face o cheltuială foarte mare, pe care nu o puteți ascunde de partenerul dvs. Fiți pregătit ca partenerul dvs. să ia această cheltuială ca pe o insultă personală. Veți avea un conflict lung și vă va pune în pericol armonia familiei. Puteți renunța la toate cele de mai sus dacă refuzați o achiziție periculoasă sau o puteți face numai cu acordul partenerului dvs. de relație. Asta dacă vreți să nu vă certați.

Horoscop 8 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii astăzi vor fi foarte înceți în treburile oficiale. Nu vrei să încerci mai mult, dacă șeful tău tot este absent de la locul de muncă. Cu toate acestea, în acest moment, veți fi urmărit îndeaproape de o persoană pe care șeful o va numi adjunctului său cât timp lipsește. Nu uitați că în trecut a existat un conflict mare între dvs. și această persoană, ceea ce înseamnă că ei sunt departe de a fi prietenoși față de dvs. Această persoană va informa cu siguranță conducerea dacă lucrați cu neglijență. Așa că ochii în 4 și fiți pe fază.

Horoscop 8 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi va avea o mare surpriză din partea jumătății lui mai bune. Veți fi recompensat cu tot ceea ce ați visat de mult. Primind cadoul, nu stricați acest moment minunat cu comentarii cu privire la cadou, cum ar fi, "Ei bine, de unde ai avut bani pentru această achiziție?" Ați putea întreba ceva mai târziu (dacă sunteți cu adevărat preocupați de astfel de detalii). Tot ce puteți și trebuie să faceți astăzi este să îi mulțumiți sincer iubirii voastre. A făcut sacrificii mari ca să pună atâția bani deoparte.

Horoscop 8 mai 2018 pentru Leu

Leul pe 8 mai 2018 va avea un dialog dificil cu unul dintre părinți. Îi vei spune planurile tale pentru viitor, dar planurile tale nu vor găsi aprobarea de la ei. Aceasta nu înseamnă că trebuie să renunți la visul tău prețuit, dar nu trebuie să insiști atunci când vorbești cu părinții tăi. Fă să pară că ai luat notă de sfaturile lor valoroase și schimbă subiectul la altceva. De exemplu, întreabă-i despre sănătatea lor. Apoi, fă-ți planul în așa fel încât data viitoare când deschizi subiectul să ai câștig de cauză.

Horoscop 8 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara astăzi găsește timpul pentru a-și reîmprospăta garderoba, adăugând hainele pentru sezon. Mergeți la magazin, nu vă opriți de la achizițiile spontane, acestea vă vor oferi o plăcere deosebită. Deci, acel lucru drăguț, pe care îl veți vedea în departament cu tot felul de suveniruri, va completa în mod optim decorarea camerei dvs. Toți cei care îl vor vedea în casă vă vor spune așa. În plus, toți acești oameni vor afla că aveți un gust super-rafinat, dacă nu știu deja.

Horoscop 8 mai 2018 pentru Balanță

Balanța nu ar trebui sa lupte cu evenimentele din aceasta zi. Tot ce ar trebui să se întâmple în destinul vostru personal se va întâmpla cu siguranță. Azi crește riscul de a refuza să mergeți la o întâlnire, din cauza partenerului de relație. Fiecare persoană are o listă a îndatoririlor obligatorii, iar partenerul dvs. nu face excepție și are o listă destul de lungă. Încercați să explicați că trebuie să vă vedeți cu cineva pentru un proiect, însă nu găsiți înțelegere. Așa că aveți de ales între a vă rezolva problemele sau a vi le complica.

Horoscop 8 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii astăzi vor arăta înțelepciune și tact în conversația cu un vizitator foarte neliniștit. El nici nu va observa cum va fi de acord cu ceea ce i-ați impus atât de delicat să facă. Folosiți-vă darul oratoriu nu numai la locul de muncă, ci și în comunicarea cu rudele apropiate. Cu siguranță veți fi în stare să-i convingeți de punctul dvs. de vedere atunci când discutați despre planul de vacanță care urmează, o altă problemă în care nu ați putea ajunge la vreun compromis reciproc.

Horoscop 8 mai 2018 pentru Săgetător

Săgetătorul azi nu trebuie să se teamă când află despre schimbările de la locul lor de muncă. Chiar dacă fostul dvs. șef este demis, acest lucru nu va afecta în nici un fel starea carierei. Apropo, noul șef va veni să viziteze departamentul dvs. Sarcina dvs. este să îi arătați imediat că sunteți un super-profesionist, precum și un caracter foarte plăcut. Impresionați această persoană cu voi înșivă și apoi nu se va întâmpla nimic groaznic cu cariera voastră. Dacă o întâmpinați cu răceală și indiferentă, s-ar putea să nu fie atât de bine.

Horoscop 8 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornul din 8 mai 2018 nu va străluci în arta seducției. Încercările dvs. de a impresiona o persoană vor părea foarte stângace. În mod paradoxal, comportamentul tău va fi capabil să-ți farmece iubita și să o convingă să nu te părăsească. Cel puțin așa o să crezi. De fapt, ea stă cu tine din alte motive, iar comportamentul tău are prea puțin de-a face cu asta. O să descoperi asta în foarte scurt timp.

Horoscop 8 mai 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi nu ar trebui sa se abțină în procesul de comunicare cu superiorii lor. Dacă șeful tău necesită mai multe lucruri de la tine, cu care nu ești de acord din motive morale și etice, spune-i. Această simplitate nu vă va aduce nimic rău, deoarece șeful va lua notă de sinceritatea și profesionalismul dvs. ridicat și va decide că nu te va pune să faci acest tip de sarcină.

Horoscop 8 mai 2018 pentru Pești

Peștii pe 8 mai sunt sfătuiți să rămână prudenți în trafic. Se pare că vă dă târcoale o amendă pentru nerespectarea codului rutier. Chiar dacă vă grăbiți astăzi, nu luați decizii care să atragă o amendă. Mergeți încet, că tot acolo ajungeți. Iar dacă vă face un polițist semn, nu vă faceți că nu-l vedeți, doar ca să nu opriți din graba voastră. Nu vreți să vă petreceți restul zilei în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 8 mai 2018. Bani, seducție fierbinte și un gest fantastic