Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 mai 2018. Bani mulți, dragoste pe furiș și o înșelăciune

Horoscop 9 mai 2018. Energia primăverii te cuprinde și simți că trebuie să sărbătorești acest sentiment cum poți mai bine. De fiecare dată simți așa în această perioadă a anului, iar dacă iubirea te caută, de ce să te împotrivești? 

Horoscop 9 mai 2018. Bani mulți, dragoste pe furiș și o înșelăciune
Horoscop 9 mai 2018. Bani mulți, dragoste pe furiș și o înșelăciune - Observator.tv

Horoscop 9 mai 2018. Energia primăverii te cuprinde și simți că trebuie să sărbătorești acest sentiment cum poți mai bine. De fiecare dată simți așa în această perioadă a anului, iar dacă iubirea te caută, de ce să te împotrivești? 

De asemenea, ziua de azi va aduce cu ea o atmosferă uimitoare de dragoste și înțelegere față de persoanele în vârstă. Cine are bătrâni, să-i cinstească, spune o vorbă veche. Nu uita să-i fericești cu câtă atenție poți.

Horoscop 9 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi va fi plin de speranțe luminoase pentru viitorul lor imediat. Dimineața, o scrisoare din partea unui potențial angajator va veni pe adresa dvs. de e-mail și veți stabili o întâlnire personală pentru ziua de mâine. Va fi  cam devreme ca de obicei, ora pentru interviu nefiind foarte...potrivită pentru dvs. Cu toate acestea, în scenariul dvs. de seară nu ar trebui să fie alcool și partide la miezul nopții. Încercați să vă odihniți creierul, nu să-l anesteziați. Veți avea nevoie de el.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 9 mai 2018 pentru Taur

Taurul pe 9 mai 2018 ar trebui să uite de greutățile zilnice și să spună tuturor cât de mult inseamnă pentru tine. Petreceți această zi onorând pe alții, oferind laude și felicitări. În plus, nu uitați să vă exprimați recunoștința tuturor rudelor și prietenilor dvs. în această zi minunată. Seara un proiect dificil de la muncă vă cere atenția. După ce ați petrecut ceva timp liber ți ați avut o zi atât de pozitivă, veți câștiga încredere că veți termina această sarcină înainte de data stabilită.

Horoscop 9 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii astăzi nu trebuie să aibă încredere nici măcar în cel mai bun prieten al lor. Informațiile pe care vi le va aduce necesită o mulțime de verificări. Numai astfel, după ce vă asigurați că aveți 100% din faptele în mână, vă veți salva de la un pas foarte periculos. În general, veți putea petrece ziua pe un val pozitiv. Îți vor plăcea mai ales acele emoții care apar pe fețele sexului opus, într-un moment în care ești la o demonstrație festivă. Una dintre aceste persoane îți atrage în mod deosebit interesul.

Horoscop 9 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi va reflecta asupra sferei lor de dragoste. Dacă nu vrei să-ți pierzi fanii sau admiratorii, tu și fiecare dintre acești oameni trebuie să mergeți la o întâlnire și să rezolvați problemele. Păcălind aceste persoane, nu veți experimenta decât tortura conștiinței. În cursul serii târziu, vă veți forța să clarificați această problemă complexă și, pe baza acestor analize, veți descoperi singurul răspuns adevărat. Veți vorbi cu o persoana cu care nu mai doriți să comunicați, iar lucrurile se vor îndrepta ușor.

Horoscop 9 mai 2018 pentru Leu

Leul astăzi atrage un mare interes din partea oamenilor de sex opus. Dacă sunteți ocupat cu căutarea unei noi iubiri, prindeți momentul. Nu uitați să faceți schimb de contacte cu oricine vă pare interesant și ignorați acei indivizi care deja se află într-o relație. Seara, sunteți destinat să primiți un cadou frumos de la un admirator secret sau un fan. Va fi ceva ieftin, dar destul de simbolic, cumva legat de trecutul tău. Mare atenție în acestă zi. Totul pare să se lege!

Horoscop 9 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara pe data de 9 mai va petrece mult timp într-o călătorie cu mașina. Drumul nu te va plictisi, pentru că lângă tine va fi o persoană năzdrăvană, care știe multe povesti interesante și anecdote. După ce ați ajuns la punctul final al călătoriei, starea dvs. de spirit va deveni mult mai bună. Aici veți fi întâlnit de o persoană pe care nu ați văzut-o de mai mulți an, probabil prietenul tău de școală. Veți comunica cu el ore întregi, de parcă ați uitat că în curând trebuie să fiți pe drum. 

Horoscop 9 mai 2018 pentru Balanță

Balanței astăzi nu îi este recomandat să uite de regulile de comportament în societate. Înainte de a începe o scenă mare într-un loc public, gândiți-vă la consecințele. Doar imaginați-vă că o persoană cu o cameră video va fi cu siguranță în jur și nu va pierde ocazia de a vă face eroul unui film scandalos. Dacă nu doriți să deveniți actorul principal al scenei de pe internet pe care toată lumea o discută, gândiți-vă cum puteți reprima repede indignarea voastră.

Horoscop 9 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii de pe 9 mai vor vor fi cu capul în nori, oferind răspunsuri aberante la tot ceea ce se întâmplă în jur. Veți purta conversații bizare cu colegii, dar și în familie. Se pare că pur și simplu nu puteți să vă concentrați și să reveniți cu picioarele pe pământ sub nicio formă. Totuși, până la sfârșitul acestei zile vă veți înțelege în cele din urmă și veți găsi adevăratele motive pentru dificultățile dumneavoastră. Acum, cu această listă în mână, va fi mult mai ușor să rezolvați problemele. Nu mai rămâne decât să le înfruntați.

Horoscop 9 mai 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul va petrece această zi energică vizitând mai multe evenimente. După amiaza, ați putea decide să vizitați una dintre vechile dvs. rude. Comunicarea cu o persoană în vârstă vă va oferi atât fericire, cât și o tristețe. Chiar te gândești la semnificația șederii tale pe această planetă. Puțin mai târziu, veți înceta cu filosofia, pentru că veți fi implicați într-o activitate mai obișnuită, de exemplu, o plimbare prin centrul comercial.

Horoscop 9 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii astăzi vor auzi multă laudă despre aspectului lor fizic. Veți fi deosebit de flatat de interesul unei persoane pe care ați respectat-o ​​întotdeauna. Nu îi spune că pentru tine această persoantă este idolul pe care ai vrut ai în viață. Decideți că ați atins un alt scop important al vieții voastre. Cu toate acestea, în lumina a tot ceea ce sa întâmplat astăzi, nu trebuie să vă permiteți că vanitatea voastră să atingă proporții enorme. Încercați să vă căutați modestia, chiar dacă nu vă stă în fire.

Horoscop 9 mai 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi va primi un telefon de la niște escroci. În mod miraculos, vei scăpa de această înșelăciune. După tot ce sa întâmplat, informați mai întâi pe toți rudele și prietenii despre acest incident deprimant și apoi decideți să informați publicul larg despre acest incident. Veți scrie și posta informațiile corespunzătoare pe rețelele sociale, adăugând la acestea o fotografie semnificativă. Acest post va provoca scandal, iar mulți îți vor mulțumi.

Horoscop 9 mai 2018 pentru Pești

Pestii azi nu trebuie să se grăbească să decidă în privința vieții personale. Ține minte că banii nu sunt totul și nici măcar un scop în viață. N-ar trebui să-ți alegi perechea în funcție de avuție. Dar, persoana cu care ești acum este foarte bogată și ai putea să mergi mai departe și să deschizi o discuție despre nuntă, dar gândește-te dacă banii se termină, ce faci? Cu ce rămâi? Sau dacă te părăsește? Dragostea e foarte importantă, iar astăzi trebuie să te gândești la asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 9 mai 2018. Bani mulți, dragoste pe furiș și o înșelăciune