Antena Meniu Search
x

Horoscop 7 mai 2018. Bani, plăceri tulburătoare și un coleg trădător

Horoscop 7 mai 2018. Acesta este un moment unic în timp și va dura doar câteva minute pentru ca un vis să devină realitate. Nu rata oportunitățile uimitoare din această zi și notează cu atenție toate indiciile despre soartă care vor apărea înaintea ta. Zâmbește și totul va fi clar.

Horoscop 7 mai 2018. Bani, plăceri tulburătoare și un coleg trădător
Horoscop 7 mai 2018. Bani, plăceri tulburătoare și un coleg trădător - Observator.tv

Horoscop 7 mai 2018. Acesta este un moment unic în timp și va dura doar câteva minute pentru ca un vis să devină realitate.

Nu rata oportunitățile uimitoare din această zi și notează cu atenție toate indiciile despre soartă care vor apărea înaintea ta. Zâmbește și totul va fi clar. O zi plină, dar pozitivă și plină de împliniri te așteaptă.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi își va reconsidera în mod fundamental relațiile cu colegii. Veți înțelege că puteți avea încredere în acești oameni și că vă doresc doar binele. Nu vă opriți dacă doriți să spuneți un sincer "mulțumesc" colegilor. Cu cât văd mai mult căldura de la tine, cu atât mai bine. Sinceritatea, în general, astăzi poate fi darul dvs. principal și nu numai în slujba muncii, ci și între pereții casei voastre. Puteți continua o muncă începută în ziua precedentă, pentru că vă aduce multe beneficii sufletești.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 7 mai 2018 pentru Taur

Taurul astăzi va gândi abstract. Aplicând această abordare în afaceri, veți obține un rezultat la care nu vă așteptați. Nu va fi o greșeală, ci un adevărat triumf, după care credibilitatea dvs. în afaceri va crește semnificativ. În problemele personale, pe de altă parte, trebuie să arătați conservatorismul. Faceți așa cum solicită partenerul dvs., fără a face vreun fel de ajustări planurilor lor. Nu este o slăbiciune, ci înțelepciune, datorită căreia evitați un conflict mare.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii astăzi vor detecta subtil orice trucuri murdare în comportamentul altora. Acest lucru vă va ajuta să nu cădeți pradă momelii aventurierului notoriu, care a visat să se îmbogățească în detrimentul suferinței altora. Dacă l-ați prins pe acest om într-o minciună, faceți cum vă spune conștiința voastră. Faceți lucrul corect pentru ca el să nu mai fie liber, ducând la disperare persoanele care respectă legea. Dați-l pe mâna poliției. Astfel, veți face această lume un pic mai bună și mai dreaptă.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Rac

Racul trebuie să-și reexamineze cu atenție planurile imediate. Asigurați-vă că includeți o anumită întrebare în ele, care determină bunăstarea financiară a familiei. Este vorba despre o cheltuială care poate apărea complet spontan. Va fi prudent dacă veți pune ceva mai mult în bugetul familiei decât trebuia inițial. În general, ziua de luni nu vă deranjează foarte tare și o veți petrece într-o stare bună.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Leu

Leul astăzi nu va fi mulțumit de popularitatea lui. În viața reală și pe rețelele sociale, veți simți ca și cum toată lumea a uitat complet de tine. Ce se întâmplă ar trebui să vă ducă la întrebarea dacă este timpul să vă schimbați. Începeți cu apariția dvs. fizică. Reformându-vă ușor, veți reveni la fluxul de "plăceri" și complimente. Ele vor fi mult mai mari dacă schimbi ceva și în comportamentul tău.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara pe 7 mai 2018, este destinată a fi interogată cu intensitate. Anchetatorul va fi o persoană care îți manifestă foarte mult interes, dar din mai multe motive nu este încă pregătit să înceapă cu tine o relație romantică. În primul rând, această persoană decide să întrebe tot ce sa întâmplat în trecutul tău, înainte să apară. Depinde doar de tine, cât de sincer și de cinstit ești. Totuși, nu uitați că orice înșelăciune, mai ales la începutul relației, este extrem de periculoasă mai târziu.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Balanță

Balanței nu îi este recomandat să-și piardă energia pe orice altceva decât pe afaceri. Veți fi urmărit de o persoană care este în măsură să deschidă ușile pentru creșterea carierei tale. Veți fi înțelept dacă toată ziua de luni vă faceți deosebit de sârguincios treburile oficiale și evitați complet distragerile (în special acele conversații goale cu colegii). Lăsați această persoană să vadă că sunteți un angajat foarte valoros, care ar fi foarte util în interiorul echipei sale.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii astăzi vor uita de promisiunea făcută cu o zi înainte. Dimineața, refuzați să mâncați o masă sănătoasă, așa cum v-ați propus. Micul dejun va fi mult mai sațios și mai apetisant, ceea ce, bineînțeles, va merge împotriva dietei. Dacă vă mai permiteți o serie de indulgențe similare, va trebui să vă luați la revedere visului unei figuri subțiri. În același timp, nu uitați că sezonul de plajă este chiar după colț și că promisiunile de "mâine dimineață voi mânca fulgii de ovăz" necesită o punere în aplicare strictă. Știți cum e cu poftele astea.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Săgetător

Săgetătorul pe la 7 mai 2018 va avea dificultăți în a-și stăpâni furia într-un dialog cu unul dintre colegii lor. Realizând că nu puteți provoca o lovitură majoră la locul de muncă, vă rămâneți nemulțumit până seara. În acest moment, îi veți spune colegului tău necinstit tot ce crezi despre comportamentul lui. El va păstra tăcerea în răspuns, dar va deveni clar că de acum încolo, această persoană nu va mai fi în stare să se pună cu tine la lucru. Va înțelege că este mai bine să nu te mai calce pe bătături.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii vor avea parte de o mare oboseală în această zi plină de muncă. Trebuie să efectuați de urgență un număr foarte mare de sarcini, care nu se vor termina nici după ce vă aflați acasă. Luând acasă proiectul dvs. de serviciu, asigurați-vă că nimeni și nimic nu vă întrerupe. Dacă este necesar, opriți telefonul (atât acasă, cât și mobil). Seara, asigurați-vă că îi sunați pe părinți, astfel încât să nu-și facă griji de ce copilul lor nu sună toată ziua.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Vărsător

Vărsătorul astazi va prezenta ambivalentă in cel mai inalt grad de manifestare. Veți înceta să vă perfecționați proiectul promițător, vă întrebați mental doar o singură întrebare - de ce am nevoie de el? Apatia voastră va trece în curând (nu astăzi, ci în viitorul apropiat). Va fi deranjant faptul că, din cauza acestor sentimente, veți crea o mulțime de probleme (de exemplu, nerealizarea proiectului, care ar putea fi un motiv pentru promovarea dvs.). Așa că lăsați lenea și suferințele la o parte și concentrați-vă mai bine pe ce aveți de făcut.

Horoscop 7 mai 2018 pentru Pești

Pestii pe 7 mai nu trebuie sa intrerupa toata comunicarea cu adversarul lor. Este acum un conflict mare între voi, dar această situație nu va dura nelimitat. În curând tu și această persoană vă împăcați, dar numai dacă nu discutați despre bârfele murdare care v-au adus în această situașie și care vor ajunge cu siguranță la rudele voastre). Lucrați cât mai demn, pentru că acest lucru vă va proteja de multe consecințe neplăcute. În special, de o nouă rundă de conflicte intra-familiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 7 mai 2018. Bani, plăceri tulburătoare și un coleg trădător