Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2021 Berbec. Decizii importante şi probleme de sănătate

Cei aflaţi în această zodie au abilități de conducere, motiv pentru care luna aprilie va aduce îmbunătățiri în domeniul profesional. Tranzitul Soarelui în sfera acestui nativ vă va ajuta să vă dezvoltaţi anumite capacităţi şi vă va oferi imboldul necesar pentru a lua deciziile corecte.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.03.2021, 10:59

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii aprilie 2021 pentru zodia Berbec - Shutterstock
  • Luna aprilie va fi extrem de importantă pentru cei aflaţi în zodia Berbec
  • Sentimentul de dragoste în viața celor căsătoriţi ori logodiţi se va spori

Schimbarea produsă în aprilie vă va oferi şansa de a obţine succesul şi în plan personal. Planetele Saturn și Jupiter vor rămâne în casa a 10-a și acest lucru va adăuga pozitivitate muncii voastre, veţi obține rezultate favorabile în carieră. De asemenea, vă puteţi gândi gândi la planurile de viitor dintr-o perspectivă diferită. Luaţi în considerare şi sfaturile celor apropiaţi.

Formarea Angarak Dosha a lui Mangal Rahu în casa a doua din semnul vostru vă avertizează să păstrați controlul asupra limbajului, s-ar putea să existe câteva momente în care să vă ieşiţi din fire. Discutați cu cei din jur folosindu-vă tactul, fiţi înţelegători mai ales în cadrul familial, dar şi la serviciu; nu aveţi nevoie de situaţii tensionate sau de conflicte. Păstrați controlul şi asupra cheltuielilor voastre, doar aşa vă puteţi menţine poziţia financiară la un rang înalt. Tranzitul lui Jupiter în casa a 11-a vă va ajuta să vă îndepliniți dorințele, iar predominanța destinului vă va ajuta să progresați în îndeplinirea oricăror proiecte. Vor exista posibilități puternice de beneficii din surse străine și veți obține un succes imens în afaceri. Veți avea gânduri spirituale și dacă sunteți cercetători în diferite domenii, veți obține rezultate pozitive luna aceasta.

Horoscop bani aprilie 2021 Berbec

Luna aprilie va fi extrem de importantă pentru cei aflaţi în zodia Berbec. În această lună, unele planete importante vor tranzita și, datorită aceluiași lucru, vor fi create diferite tipuri de situații în cariera ta. La începutul lunii, Saturn și Jupiter se vor afla în casa a 10-a și aceleași (planete) vă vor ajuta să vă asigurați un loc de muncă stabil ( în cazul celor care îşi caută un nou job) ori obţinerea unui post superior. În acest timp, trebuie doar să vă demonstrați capacitatea de muncă. Pe 6 aprilie, tranzitul lui Jupiter va avea loc în casa a 11-a, iar datorită acestei schimbări veți avea ocazia de forma relații cordiale cu seniori și de a le câștiga încrederea. Astrologii vă transmit să nu vă faceţi griji pentru că veţi avea posibilităţi nenumărate de a progresa din punct de vedere profesional.

Pe 14 aprilie, Soarele va tranzita în zodia voastră. Influența acestui tranzit vă va spori respectul în faţa celorlalţi și, în acest timp, veţi avea şansa de a obţine o mărire de salariu. Începutul lunii va fi puțin slab pentru cei care sunt asociați în anumite afaceri, deoarece Venus, conducătorul celei de-a șaptea case, este plasat împreună cu Soare și Mercur în casa a XII-a, iar aspectul lui Saturn este același, adică în a douăsprezecea casă. Veți obține cu siguranță unele avantaje în afaceri din surse străine. Cu toate acestea, după 10 aprilie, Venus va tranzita în zodia voastră. Din acest motiv, toate problemele legate de domeniul afacerilor vor dispărea treptat și vă veți bucura beneficiile din prezent, fără a mai încerca să răzbiţi pentru a primi mai mult. Nu este momentul să vă răzvrătiţi. Vă veți extinde inteligent activitățile de afaceri în a doua jumătate a lunii.

Totuşi, prezența Soarelui, Mercur și Venus în casa a 12-a și aspectul lui Saturn pe ea (casa a XII-a) vor spori cheltuielile în mod neașteptat și vă puteți confrunta cu probleme financiare la începutul lunii. În plus, prezența lui Rahu și a lui Marte în casa a doua vă pot crea probleme, dar trebuie să aveți răbdare și să faceți cheltuieli cu grijă. Luna va fi benefică în sfera finanţelor, iar profiturile vor crește. Prin urmare, trebuie să fiți puțin atenți la începutul lunii, deoarece lucrurile vor începe să se îmbunătăţească încet în timp.

Horoscop dragoste aprilie 2021 Berbec

Începutul lunii va fi bunicel în ceea ce priveşte dragostea. Este posibil ca partenerul vostru ori cineva extrem de apropiat să rămână în afara orașului pentru o muncă importantă și, prin urmare, interacțiunile voastre se vor înrări. Pe 6 aprilie, aspectul lui Jupiter din casa a cincea va aduce fericire în relație și viața amoroasă va progresa, va înflori. Vă veţi „îmbrăţişa sentimentele” unul celuilalt, vă veţi deschide inima şi veţi dezbate foarte mult subiecte pe care le-aţi ţinut poate ascunse de teama de a nu fi judecaţi. În final veţi descoperi pur şi simplu că v-ar plăcea să petreceți timp cu partenerul de cuplu pentru totdeauna.

Sentimentul de dragoste va apărea odată cu mișcarea lui Venus în zodia voastră pe 10 aprilie, iar atracția dintre îndrăgostiți va crește în același timp. Acest tranzit al lui Venus va fi extrem de benefic pentru persoanele căsătorite. Sentimentul de dragoste în viața celor căsătoriţi ori logodiţi se va spori și cuplul se va apropia unul de celălalt, înțelegerea lor va deveni mai bună. Tranzitul lui Jupiter în casa a 11-a și aspectul său asupra casei a 7-a pe 6 aprilie va elimina toate problemele care se întâmplă în viața de cuplu, iar relația voastră va fi puternică. Vei discuta totul partenerul şi veţi reuşi să aveţi mai multă încredere unul în celălalt, mai ales dacă sunteţi la început de drum, dar chiar şi dacă aveţi o relaţie stabilă, de lungă durată. Cei care doresc să fie binecuvântați cu un copil, pot primi vești bune.

La începutul lunii aprilie, prezența lui Rahu și Marte în casa a doua indică certuri și dezacorduri în familie și ar putea exista unele sentimente negative în rândul membrilor familiei. Tranzitul lui Marte în casa a treia va face lucrurile mai bune începând abia cu 14 aprilie, iar situaţiile tensionate sau conflictele se vor diminua. În acest timp, veți încerca să aduceți toți membrii familiei împreună făcând diferite eforturi, dar cel mai bine ar fi să nu vă implicaţi drect în certurile altora.

Horoscop sănătate aprilie 2021 Berbec

Luna aprilie va fi plină de suişuri și coborâșuri în ceea ce priveşte starea voastră de sănătate. S-ar putea să vă confruntați cu probleme legate de alimentaţie. În plus, vă puteți confrunta cu probleme precum febră scăzută, tulburări ale pielii, dureri de dinți etc. Trebuie să luați măsuri de precauție în prealabil pentru a nu fi afectați de astfel de boli. Evitați condimentele dure din alimente și beţi lichide într-o cantitate mai mare ca de obicei pentru a vă menține în formă. Mergeți la o plimbare de dimineață în fiecare zi, deoarece vă poate ajuta să rămâneți sănătoşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2021 Berbec. Decizii importante şi probleme de sănătate