Antena Meniu Search
x

Video Horoscop bani 2021. Urmează un an agitat din punct de vedere financiar

Horoscop 2021. O superstiţie spune că e bine să petrecem Revelionul cu bani în buzunar pentru a ne merge bine tot anul în plan financiar. E scris în stele că 2021 va fi un an al marilor schimbări, dar şi al oportunităţilor. Cine va investi şi va risca, nu va resimţi atât de puternic criza.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.01.2021, 22:03

Vezi și
  • Horoscopul financiar: Indiferent de ce spun stelele, nu uitaţi să fiţi organizaţi şi cumpătaţi

Va fi un an tumultuos din punct de vedere financiar. O ştim şi noi deja, o spun şi astrele. Vor fi fluctuaţii financiare serioase, dar, din fericire, nu se vor resimţi la nivel micro. Vom avea parte de schimbări pe piaţa monetară, oscilaţii bursiere, iar monedele virtuale, criptomondele vor câştiga teren în 2021.

Berbecii au noroc la bani! Condiţia este să lucreze cu grupuri de oameni şi să se implice în proiecte care necesită o echipă. Deasemenea, veţi reuşi să vă plătiţi datoriile şi să renunţaţi la activităţile neprofitabile.

Este un an în care Taurii excelează, mai ales după 6 ianuarie. Depuneţi multă energie în activităţile de la birou, iar asta vă va aduce o mărire de salariu şi chiar o promovare sau o ofertă de lucru mai bună.

Citește și:

Pentru Gemeni, banii vin asociaţi cu un drum sau găsesc un nou job la distanţă. Poate trebuie să vă mutaţi în alt oraş sau ţară, dar nu trebuie să vă fie frică de schimbare pentru că vă veţi adapta foarte uşor.

Pe Raci îi aşteaptă faimă şi recunoaştere socială. Veţi ocupa poziţii de conducere şi veţi avansa la job. Faceţi bani prin vânzări şi achiziţii, iar unii dintre nativi îşi pot cumpăra o casă.

Dacă Leii nu se lasă conduşi de emoţii, reuşesc să facă performanţă pe plan financiar. Cel mai probabil prin diverse colaborări, iar unii nativi vor prelua poziţia unui coleg şi vor fi recompensaţi pe măsură.

Fecioarele avansează în carieră cu sprijinul unor persoane importante. Recomandarea este să nu faceţi speculaţii financiare pentru că puteţi pierde bani. În schimb, unii nativi primesc o moştenire sau un bonus după luna iunie.

Balanțele sunt foarte bine avantajate pe asocieri şi parteneriate. Vi se vor returna nişte drepturi financiare sau vi se va mări salariul.

Nativii Scorpion îşi îndeplinesc toate proiectele care ţin de vânzări şi achiziţii. Este posibil să vă schimbaţi locul de muncă sau să vă transferaţi pe o poziţie mai bună.

Venus, planeta iubirii şi a banilor, îi susţine pe Săgetători tot anul. Sunteţi foarte energici, iar proiectele de grup vă aduc prestigiu. Poate găsiţi un job mai bun în altă ţară sau oraş.

Capricornii obţin bani anul acesta fie prin credite, fie prin intermediul partenerului de viaţă. În 2021 vă veţi bucura de o promovare la locul de muncă şi puteţi reamenaja.

Jupiter tranzitează semnul Vărsătorilor, aşa că esenţial este să nu faceţi excese. Aveţi multă creativitate, dar banii vor veni pe neaşteptate. O femeie vă ajută să promovaţi în carieră.

Iar Peștii sunt preferaţii astrelor. Sunt singurii care vor reuşi să intuiască mişcările de pe piaţa financiară. Vă puteţi schimba serviciul cu unul mai bun, iar dacă vindeţi o casă, locuinţa pe care o achziţionaţi va fi mult mai frumoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop bani 2021. Urmează un an agitat din punct de vedere financiar