Antena Meniu Search
x

Horoscop chinezesc 2019. Ce zodii vor avea noroc în Anul Porcului

Potrivit horoscopului, anul 2019 va fi extrem de favorabil pentru cei născuți sub semnele așa-numitei "cruci fixe". Împrejurările vor funcționa în favoarea acestor zodii din toate punctele de vedere.

Zodiac chinezesc prezentat de Observator
Zodiile care vor avea noroc în Anul Porcului - Quoteboxes

Potrivit horoscopului, anul 2019 va fi extrem de favorabil pentru cei născuți sub semnele așa-numitei "cruci fixe". Împrejurările vor funcționa în favoarea acestor zodii din toate punctele de vedere.

În sistemul astrologic occidental, aceste semne sunt Taur (Pământ), Leu (Foc), Scorpion (Apă) și Vărsător (Aer). Reprezentanții acestora întruchipează puternic puterea elementului din care fac parte. În practică, acest favoritism va fi în primul rând prezentat prin împlinirea dorințelor. Universul însuși va lucra din greu la acest lucru.

Taur 

Taurii, în Anul Porcului, vor avea ocazia să lucreze mai mult pentru viitorul lor. Multe oportunităţi în carieră le vor oferi şansa de a se dezvolta temeinic în acest sens. Dacă aţi plănuit să vă deschideţi oa facere proprie, acum este cel mai potrivit moment pentru a pune bazele înfiinţării. Anumite persoane se vor oferi să vă devină aliaţi şi vă vor acorda o mână de ajutor de fiecare dată când veţi avea nevoie. 

Pe acelaşi subiect

Leu 

Leii vor obţine liniştea şi pacea sufeltească după care au tânjit multă vreme şi vor ajunge îns tadiul în care nu îşi vor mai face griji. Vor avea inspiraţie şi multă energie pentru a crea poriecte inovatoare şi pentru a se face observaţi la serviciu. Vor avea noroc şi în dragoste şi cel mai probabil îşi vor găsi sufletul-pereche.

Scorpion

Pentru Scorpioni, Anul Porcului va fi un an al schimbărilor. În afaceri sau în viaţa personală, aceşti nativi vor găsi curajul să pună piciorul în prag şi să preia controlul asupra viitorului lor. Îşi vor porni singuri o afacere sau vor obţine o mărire de salariu, vor încheia o relaţie toxică sau îşi vor întemeia în final o familie. Ce este clar este faptul că vor obţine fericirea şi îşi vor găsi drumul spre succes.

Vărsător 

Vărsătorii îşi vor folosi creativitatea, imaginaţia şi energia în scopuri inovative, având ocazia să pună în aplicare diferite proiecte de suflet, la care au muncit destul de mult în trecut. Nimeni nu le va sta în cale în Anul Porcului şi vor reuşi să obţină tot ceea ce îşi propun. Va fi o perioadă plină de noroc, aducătoare de veşti bune în orice domeniu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop chinezesc 2019. Ce zodii vor avea noroc în Anul Porcului