Antena Meniu Search
x

Horoscop chinezesc 2019. Previziuni în Anul Porcului

Conform calendarului astrologic chinezesc, 2019 se anunţă a fi Anul Porcului. Ne putem aştepta la o perioadă în care toate lucrurile vor merge bine, iar oamenii se vor apropia unii de ceilalţi atât din punct de vedere fizic, cât mai ales din punct de vedere spiritual.

Horoscop chinezesc. Previziuni în Anul Porcului
Previziuni în anul Porcului 2019 - Publicdomainpictures

Conform calendarului astrologic chinezesc, 2019 se anunţă a fi Anul Porcului. Ne putem aştepta la o perioadă în care toate lucrurile vor merge bine, iar oamenii se vor apropia unii de ceilalţi atât din punct de vedere fizic, cât mai ales din punct de vedere spiritual.

Anul 2019 va fi sub influența puternică a Soarelui și a Pământului. Pământul se va afla într-o poziție dominantă față de Marte, ceea ce înseamnă că agresiunea și cruzimea planetei roșii vor fi destul de limitate. Cu alte cuvinte, confruntarea va fi înlocuită de încercările de apropiere. Anul Porcului va fi favorabil pentru restaurarea legăturilor vechi și pentru înființarea unor noi relaţie de prietenie sau de dragoste.

Noul an va fi plin de lumină, culoare, dorinţe de a implementa proiecte inovatoare şi inspiraţional pentru persoanele creative. Veţi avea ocazia să vă bucuraţi cu adevărat de viaţă şi să vă schimbaţi parcursul dacă nu vă face plăcere.

Mulți oameni vor înceta să se gândească la ziua de mâine și vor începe să aprecieze ceea ce au în prezent. Nu îi va face mult mai fericiți, dar îi va scăpa de sentimentul opresiv care vine atunci când se aşteaptă la probleme din toate părțile.

Previziuni pozitive în Anul Porcului

Dacă în 2018 unii nativi s-au concentrat pe identificarea diferenţelor dintre bine şi rău, în 2019, indiferent de alegerea personală, fiecare îşi va îndrepta atenţia spre identificarea existenţei sale personale.

Vor exista numeroase ocazii de a ierta, de a înţelege şi de a respecta anumite decizii, indiferent dacă sunteţi de acord cu ele sau nu. Persoanele creative și inovatoare vor începe să realizeze noi gadget-uri, în timp ce acei oameni înclinați spre umanitate își vor explora sentimentele și ideile. Cu alte cuvinte, ne putem aștepta la avalanţă în inovare în toate domeniile, iar poeții pot deveni și mai productivi în munca lor.

Această evoluție va influența pozitiv sfera de afaceri în care relațiile interpersonale se vor desfășura într-un mod foarte reușit. Cu alte cuvinte, oricine dorește să înceapă sau să-și extindă afacerea personală, poate avea curaj în acest sens pentru a merge mai departe, iar cei care îşi doresc să îşi întemeieze o familie nu ar trebui să se teamă să facă acest lucru. Nu ar trebui să vă impuneți nici o restricție în 2019, iar apariția evenimentelor pozitive se va concentra în sfera afacerilor.

Există, de asemenea, șanse bune pentru cei care se străduiesc să îşi îmbunătățească condiţia fizică. Dacă vă propuneţi să obţineţi un titlu cu caracter sportiv (tenis, fotbal, înot etc.), prin muncă şi dedicare îşi vor atinge ţelul.

Previziuni negative în Anul Porcului 

Cu toate oportunităţile favorabile din Anul Porcului, vă puteți confrunta totuşi cu anumite dificultăți. Soarele fiind un adversar constant va suprima energia reacțiilor emoționale. În plus, planeta de comunicare și tranzacționare, Mercur, va fi plasată nefavorabil în raport cu planetele dominante.

Ar trebui să ne așteptăm la dificultăți în domeniul schimburilor informaționale și emoționale, precum și la unele dificultăți în atingerea progresului în desfășurarea afacerilor sau în relațiile cu politica. Cu toate acestea, aceste dificultăți sunt destul de ușor de gestionat, mai ales pentru persoanele care știu exact ce vor.

Unul dintre pericolele principale care pot fi întâlnite în 2019 are legătură cu încrederea. Dacă vă uitați la natura patronului din acest an, care este Porcul, veți vedea că este extrem de naiv și poate deveni cu ușurință o victimă a unor frământări și chiar a unor trădări directe. Având în vedere faptul că evenimentele principale din 2019 vor fi în mare parte legate de sfera financiară, vor exista minciuni și acţiuni neloiale în afaceri, dar şi în relaţiile personale.

Problemele nu sunt critice și pot fi ușor detectate cu un anumit grad de precauție. Nu trebuie să renunțaţi la încrederea oamenilor, dar asigurați-vă că verificați totul înainte de a vă baza în totalitate pe ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Horoscop chinezesc 2019. Previziuni în Anul Porcului