Antena Meniu Search
x

Video Horoscop Chinezesc: Anul Tigrului de Apă 2022. Ne aşteaptă schimbări majore în familie

Este anul Tigrului de Apă, potrivit horoscopului chinezesc. În traducere liberă, asta înseamnă că ne aşteaptă schimbări majore în familie, şi nu numai. 

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 13:29

Vezi și

Într-un an de Tigru, trebuie să încercăm să ne găsim liniștea pentru ca vor exista schimbări în familie, dar o să asistăm și la schimbări majore în întreaga lume. Copiii născuți în acest an, patronat de Tigrul de Apă vor fi extrem de profunzi și cercetători.

Anul acesta elementul apă este elementul anului

Mari amatori de experiențe numeroase, trebuie să fie hotărâți și extrem de rezistenți. Generoși și amiabili cu cei din jurul lor, vor atinge mereu țelurile datorită lor și a ceea ce cunosc și sunt. Tigrii de Apă pot poseda și abilități artistice, necesită mai multă încredere în ceea ce sunt și pot dovedi asta de-a lungul vieții lor.

Personalități născute în anii Tigrului de Apă: Tom Cruise, Jon Bon Jovi, Demi Moore, W. Axl Rose, Jodie Foster, Sandra, Kelly Preston etc.

Nicoleta Ghiriş a venit în platoul Observator pentru a ne spune cum va fi acest an pentru fiecare semn chinezesc în parte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop Chinezesc: Anul Tigrului de Apă 2022. Ne aşteaptă schimbări majore în familie