Antena Meniu Search
x

Horoscop Decembrie 2018 Leu. Poveste frumoasă de dragoste şi surprize dulci

Principalul patron ceresc al zodiei Leu, Soarele, va avea o poziţie mai puţin bună în decembrie, faţă de lunile anterioare. Marte în schimb, vă va oferi sprijin din plin, deci influenţele proaste ale Soarelui vor fi complet neutralizate. Veţi trece prin această etapă relaxaţi şi fără griji.

de Redactia Observator

la 09.12.2018 , 13:09

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii Decembrie 2018 pentru Leu anunţă o frumoasă poveste de dragoste - Pixabay

Principalul patron ceresc al zodiei Leu, Soarele, va avea o poziţie mai puţin bună în decembrie, faţă de lunile anterioare. Marte în schimb, vă va oferi sprijin din plin, deci influenţele proaste ale Soarelui vor fi complet neutralizate. Veţi trece prin această etapă relaxaţi şi fără griji.

Fiţi atenţi la cei din jur şi asiguraţi-vă în orice moment că sunteţi pregătiţi pentru situaţii neplăcute sau uşor conflictuale. Bucuraţi-vă de viaţă şi de beneficiile pe care aceasta vi le aduce, dar nu uitaţi că trebuie să depuneţi şi efort la un momentdat. În decembrie 2018, călătoriile lungi şi evenimentele de natură majoră pot deveni problematice pentru voi, motiv pentru care ar fi de preferat să staţi mai mult pe acasă.

De asemenea, este o perioadă foarte importantă în ceea ce priveşte sfera emoţională. Leii singuri s-ar putea să îşi găsească sufletul pereche, iar cei cu familii vor avea parte de experienţe noi, foarte interesante.

Articolul continuă după reclamă

Bani 

În ceea ce priveşte sfera afacerilor, Leii vor fi surprinşi în decembrie să observe o evoluţie în cadrul înţelegerii cu colegii sau cu şefii. Este un lucru foarte bun, pentru că este momentul să munciţi mai mult, să vă afirmaţi şi să preluaţi frâiele unor proiecte importante în calitate de lider. Nu vă grăbiţi totuşi în luarea deciziilor şi în activităţi mult prea solicitante, ori s-ar putea să aveţi de pierdut.

Nu neglijaţi sfaturile celor apropiaţi, acei colegi de încredere. Nu este o perioadă foarte strălucită în afaceri, dacă deţineţi propria voastră companie, deci nu este indicat să luaţi hotărâri mari şi să semnaţi contracte importante.

Dacă nu aveţi propria voastră afacere, s-ar putea să fiţi împinşi de la spate să vă schimbaţi serviciul ori să acceptaţi o poziţie mai înaltă. Nu uitaţi că emoţiile sunt cel mai mare duşman al vostru, motiv pentruc are trebuie să vă asiguraţi că sunteţi mereu stăpâni de sine. Singura problemă cu adevărat importantă acum este că cineva din familia voastră va porni un conflict, din cauza programului vostru de lucru. Există posibilitatea să staţi mult prea mult plecaţi de acasă, iar acest fapt să vă afecteze relaţia. Trebuie să purtaţi o discuţie serioasă în acest sens.

Dragoste

Dacă vorbim de sfera amoroasă, Leii vor avea aprte de multe surprize şi beneficii. Dacă vă adaptați la ritmul alert din decembrie 2018, atunci este puțin probabil să întâmpinați probleme care nu pot fi rezolvate. Mai mult, s-ar putea chiar să vă placă faptul că majoritatea dificultăților se vor rezolva singure, fără intervenția voastră directă.

Stelele vă recomandă să vă axaţi asupra unui domeniu creativ, pentru a vă consuma energia într-un mod pozitiv, favorabil. Staţi departe de stres, de monotonie sau evenimente extrem de plictisitoare. Ieşiţi în oraş, cunoaşteţi oameni şi fiţi deschişi oportunităţilor. S-ar putea să aveţi parte de un moment interesant, înc are veţi cunoaşte o persoană specială şi cu multe claităţi benefice stării voastre de spirit.

Leii care au deja o familie ar trebui să îşi petreacă ultima lună din 2018 împreună cu cei dragi. Lăsaţi munca pentru o perioadă şi axaţi-vă pe acele activităţi în care şi cei dragi pot fi implicaţi. Mergeţi la o piesă de teatru, faceţi cumpărături împreună şi bucuraţi-vă de acest timp preţios. Stresul nu îşi are locul în familia voaastră, mai ales nu în decembrie, când atmosfera sărbătorilor ar trebui să vă umple casa de bucurie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscop Decembrie 2018 Leu. Poveste frumoasă de dragoste şi surprize dulci