Antena Meniu Search
x

Horoscop Decembrie 2018 Scorpion. CInă în familie şi efort la serviciu

În locul patronului său obişnuit, Marte, Scorpionii vor fi vegheaţi de Lună. S-ar putea ca aceasă schimbare să nu fie extrem de benefică pentru aceşti nativi, dar... speranţa moare ultima.

de Redactia Observator

la 09.12.2018 , 13:05

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii Decembrie 2018 pentru Scorpion anunţă veşti bune la serviciu - Pixabay

În locul patronului său obişnuit, Marte, Scorpionii vor fi vegheaţi de Lună. S-ar putea ca aceasă schimbare să nu fie extrem de benefică pentru aceşti nativi, dar... speranţa moare ultima. Veţi întâmpina într-adevăr unele probleme grave, dar stelele au confirmarea că le veţi rezolva cu multă multă uşurinţă, deci nu vă faceţi griji!

În general, această lună va fi bună pentru efectuarea diferitelor activităţi legate de muncă. Nu va fi nevoie să cereţi ajutor, să vă bazaţi pe alte persoane sau să vă consumaţi întreaga energie. Veţi fi capanili să duceţi ttul la bun sfârşit la timp şi cu mult profesionalism.

Nu uitaţi totuşi că este o lună a sărbătorilor, o lună în care trebuie să staţi alături de cei dragi şi să vă relaxaţi atât cât vă permite timpul. Vizitaţi-vă rudele, împodobiţi bradul şi organizaţi cine în familie.

Articolul continuă după reclamă

Bani

În cee ce priveşte sfera financiară, trebuie menţionat faptul că, Mercur va fi uşor neutru faţă de nativii acestui semn zodiacal. Vor apărea câteva schimbări bune în acest sens, dar de ele vor beneficia mai mult nativii care au propria afacere. Cei care lucrează pentru cineva nu vor avea prea mult noroc. Indiferent de numărul proiectelor pe care le încercați, indiferent de cât de bine le executați, nu veți câștiga oricum atenția conducerii. Probabil că va trebui să căutați o alternativă cu adevărat creativă pentru a vă face „auzit”.

Scorpionii care lucrează pentru ei înșiși trebuie să se concentreze asupra muncii lor. Acum, cu siguranță nu merită să fiţi distraşi, mai ales prin relații intime cu anumite persoane cu care ar trebui să aveţi doar conexiuni strict colegiale. Aveți grijă, există o posibilitate să fiţi păcăliţi. Fiți exigenți, dar pretențioși când întâlniți potențiali aliați.

Dacă nu sunteți siguri de abilitățile voastre, încercați să găsiți un aliat care este cu adevărat competent în această chestiune. Acum, nu vă puteți permite să ignorați chiar și câteva banalități. Cu toate acestea, nu vă faceți griji dacă ceva nu merge bine. Trebuie doar să împingeți ușor evenimentele în direcția corectă și ele se vor dezvolta în această direcție.

Dragoste

În ceea ce priveşte sfera emoţională, Scorpionii vor fi uşor de mulţumit în decembrie. Fiţi liberi, nu vă închideţi în voi, lăsaţi-vă gândurile să zboare şi acţionaţi în fiecare moment în care aveţi acest impuls. Este bine, dacă sunteţi singuri, să ieşiţi mai mult şi să vă distraţi. Ce rost are să staţi în casă? Cunoaşteţi oameni noi, mergeţi la un curs de dans, de pictură, la un concurs de jocuri video dacă vă pasionează, faceţi orice, dar nu mai leneviţi. Chiar dacă sunteţi probabil osteniţi după serviciu, nu aveţi nicio scuză să vă relaxaţi în afara căminului vostru.

Scorpionii cu familie nici nu au nevoie de convingere, vor fi aproape obligaţi să iasă şi să îşi petreacă timpul alături de familie și de cei dragi. Mergeţi la cumpărături, la spectacole de Crăciun şi organizaţi numeroase cine în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscop Decembrie 2018 Scorpion. CInă în familie şi efort la serviciu