Antena Meniu Search
x

Horoscop Decembrie 2018 Vărsător. Poveste de dragoste şi schimbări la serviciu

Patronul ceresc al Vărsătorilor, în decembrie 2018, va fi Marte, deşi de obicei această planetă nu are nimic de-a face cu semnul. Ultima lună a anului va fi surprinzător de reușită în ceea ce privește atingerea unor noi înălțimi.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii Decembrie 2018 pentru Vărsător vine cu veşti bune în dragoste - Pixabay

Patronul ceresc al Vărsătorilor, în decembrie 2018, va fi Marte, deşi de obicei această planetă nu are nimic de-a face cu semnul. Ultima lună a anului va fi surprinzător de reușită în ceea ce privește atingerea unor noi înălțimi. Este timpul ideal pentru a învăța și a absorbi informații noi. Este puțin probabil ca cineva să vă poată opri dacă vreţi cu adevărat să obţineţi ceva.

În plus, această lună este foarte bună pentru îmbunătățirea abilităților, pentru dezvoltarea spiritualității și a creativității. Acest timp foarte pozitiv are totuși anumite particularități care trebuie luate în considerare pentru a reuși. Luna este bună în raport cu sfera financiară, deoarece va fi posibil să acționăm relativ liber, nefiind chiar ținta nimănui. Pe de altă parte, va trebui să vă controlați; în caz contrar, puteți pierde o mulțime de resurse.

În domeniul relațiilor personale, nu orice conflict din familia voastră se va dovedi a fi la fel de simplu ca la prima vedere. Așa că gândiți-vă de trei ori înainte de a acționa, altfel puteți intra într-o situație dificilă, complicând mai tare problemele existente. Acest timp este bine adaptat pentru dezvoltarea proiectelor existente, dar nu pentru a crea ceva neapărat nou.

Bani

În ceea ce priveşte sfera afacerilor, nu ar trebuie să depuneţi foarte mult efort în decembrie 2018. Cel mai bine ar fi să staţi departe şi să nu vă asumaţi riscuri, fără să fiţi 100% siguri de şansele voastre de câştig. Nu are rost să pierdeţi timp, energie şi resurse pentru proiecte imprevizibile. Nu neglijaţi sfaturile celor din afară, dar gândiți-vă cu atenție înainte de a vă încredința munca în mâinile cuiva.

Pentru acei reprezentanți ai Vărsătorului care au propria lor afacere, este logic să menționăm că acum trebuie să fiţi atenţi când semnaţi tot felul de lucrări. Chiar dacă semnați un contract cu unii dintre partenerii voştri pe care îi cunoașteți de ceva timp, nu fiți prea leneși să citiți singuri toate documentele. Nu delegați această sarcină nimănui; riscul unor greșeli neglijente este foarte mare, și nu este necesar acum.

Dacă nu aveți propria afacere, nu vă grăbiți să vă schimbați situația. Multe lucruri vor fi destul de instabile în jurul vostru și, probabil, vă veți schimba doar locul de muncă fizic (de exemplu, puteți schimba birourile), ceea ce va fi un lucru bun. Cu toate acestea, nu ar trebui să acordați prea multă atenție; este mai bine să vă concentrați asupra propriei dezvoltări interne, depuneţi mai mult efort asupra proiectelor importante.

Dragoste

În ceea ce priveşte dragostea, Vărsătorii s-ar putea să nu se simtă întocmai în largul lor la începutul perioadei. Acest lucru este de înţeles - majoritatea prietenilor și cunoștințelor voastre vor întâmpina unele dificultăți personale. Încercați să înțelegeți acest lucru și să nu îi presați, mai ales dacă aveți motive întemeiate de a cere anumite acțiuni concrete și rezultate.

În ceea ce privește pe nativii acestui semn zodiacal cu familii, vor trebui să rezolve mai multe probleme urgente la sfârșitul anului, probleme care vor fi destul de mari pentru a le lăsa mai târziu. Nu vă fie frică să vă întoarceți în trecutul vostru, altfel vă va urma și, într-un anumit moment, puteți începe să vă confruntați cu probleme psihologice serioase din cauza aceasta. Este greu de spus cine vă poate ajuta cu adevărat în rezolvarea problemelor presante. Depinde de voi să decideți în cine să aveți încredere: soțul / soția, o rudă sau prietenul vostru apropiat.

Vărsătorii care nu au o relaţie serioasă în acest moment vor fi surprinşi extrem de plăcut şi vor avea parte de numeroase surprize în decembrie 2018. Fiţi deschişi oportunităţilor, chair şi celor mai excentrice sau neprevăzte situaţii, spuneţi mai des „da” şi lăsaţi-vă purtaţi de val. S-ar putea să vă întâlniţi sufletul pereche.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Horoscop » Horoscop Decembrie 2018 Vărsător. Poveste de dragoste şi schimbări la serviciu