Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei, 14 octombrie. O zi cu multe noutăți

Horoscopul dragostei pentru 14 octombrie vine cu multe noutăți pentru unele zodii. Favoriții zilei vor avea noroc în dragoste, alte zodii însă au nevoie de mai mult autocontrol.

Horoscopul dragostei pentru 14 octombrie vine cu multe noutăți pentru unele zodii. Favoriții zilei vor avea noroc în dragoste, alte zodii însă au nevoie de mai mult autocontrol.

Iată, în continuare, previziunile astrologice ale zilei de duminică:

Horoscop Berbec

Horoscopul dragostei prezentat pe 14 octombrie la Observator de Nadina Zisu
Vezi și

BERBECII încep ziua cu zâmbetul pe buze. Un mic gest de afecţiune din partea persoanei iubite le poate influenţa starea de spirit pentru întreaga zi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop Taur

TAURII pica într-o melancolie, par ca traiesc o uşoară astenie de toamna. Nu trebuie sa se lase cuprinsi de dezamagire, ci sa ia atitudine, poate chiar sa sune un prieten care va şti cum sa îi aduca pe linia de plutile.

Horoscop Gemeni

Ceva probleme cu răbdarea pentru GEMENI. Câteva gesturi nefireşti ale partenerului de viaţă îi poate scoate din minţi şi tind sa îşi descarce nervii pe cei din jur.

Horoscop Rac

RACII au parte de o surpriza inedita. O persoana de sex opus, pe care o considerau pâna acum doar un prieten, le va face o mărturisire la care nu se aşteaptau.

Horoscop Leu

O zi plina pentru nativii LEU. Dintre toate însa, în dragoste pare ca au cel mai mare noroc. Partenerul îi înconjoara cu afecţiune şi încearca sa le faca toate poftele.

Horoscop Fecioară

FECIOARELE sunt preocupate de binele celor din jur. Fac tot posibilul sa ajute acolo unde simt ca e nevoie de ei, iar altruismul le va fi răsplătit.

Horoscop Balanță

Nativii BALANŢĂ sunt rasfăţaţii zodiacului, înconjuraţi de complimente şi afecţiune din partea persoanei iubite. Relaţia lor pare ca intră într-o nouă etapă.

Horoscop Scorpion

SCORPIONII dau dovadă de egoism şi tind să îşi refuze apropiaţii în orice le-ar cere aceştia. Simt nevoia de odihnă şi se pun astăzi pe primul loc.

Horoscop Săgetător

SAGETATORII se cam trezesc cu faţa la cearşaf astăzi. Ceva i-a suparat de curând şi tind să fie morocănoşi. Un telefon primit în jurul serii le-ar putea schimba însa complet starea.

Horoscop Capricorn

CAPRICORNII pot afla azi un secret bine ascuns al unei persoane dragi. Noutăţile îi pot da peste cap, însa astrele îi sfătuiesc sa ţină totul pentru ei şi sa nu spuna mai departe cele aflate.

Horoscop Vărsător

Nativii VĂRSĂTOR tind sa fie puţin agresivi cu partenerul. Încearcă sa îl provoace, lasând impresia ca l-ar banui de ceva, însa nu vor sa puna prea multe întrebari.

Horoscop Pești

PEŞTII pun astazi pe primul loc sufletul. Descopera ca în ultimul timp au fost superficiali şi ca nu au acordat suficienta atenţie adevaratelor lucruri importante. Vor face un gest neaşteptat pentru partener, tocmai pentru a apropia relaţia de cuplu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei, 14 octombrie. O zi cu multe noutăți