Antena Meniu Search
x

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019. O mărturisire tulburătoare

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019. O mărturisire ar putea aduce clipe delicate în relația de cuplu. Lucrurile trebuie discutate cu sinceritate, pentru a nu se ajunge la un blocaj total. Tot prin sinceritate, însă, și cu un dram de curaj, unele zodii ar putea ajunge alături de persoana ce le-a furat inima.

de Redactia Observator

la 21.10.2019, 08:15

Vezi și

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019. O mărturisire ar putea aduce clipe delicate în relația de cuplu. Lucrurile trebuie discutate cu sinceritate, pentru a nu se ajunge la un blocaj total.

Tot prin sinceritate, însă, și cu un dram de curaj, unele zodii ar putea ajunge alături de persoana ce le-a furat inima.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Balanță

BALANȚELE își încep ziua pline de entuziasm! Și au și un motiv pentru asta: apropierea tot mai puternică de o persoană care le-a intrat pe sub piele.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Scorpion

SCORPIONII în schimb pot simți ce înseamnă gelozia! Asta după ce o persoană le oferă informații prețioase despre partenerul lor.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Săgetătorilor

Un prieten de nădejde și un sfat la nevoie sunt aliații perfecți pentru acest început de săptămâna, în cazul SĂGETĂTORILOR, după ultimele zile cam tumultoase.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Capricorn

CAPRICORNII aproape că scot flăcări pe nas, după ce nu reușesc să ducă la bun sfârșit un plan din cauza cuiva care le pune bețe în roate.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Vărsător

VĂRSĂTORII funcționează perfect atunci când au în jur o atmosfera relaxată, așa că asta este tot ce au nevoie pentru o zi de luni începută cu dreptul.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Pești

Nativii PEȘTI simt nevoia să își regăsească motivația, poftă de viață, un motiv pentru a ieși din casă zâmbind. Niște mici probleme le-au cam furat entuziasmul, în ultima perioada.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Berbec

BERBECII trebuie să aibă grijă în compania cui își petrec ziua. Și, mai ales, cui fac mărturisiri, pentru că s-ar putea că informațiile să ajungă la mai multe persoane.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Taur

TAURII simt nevoia de ajutor într-o problema personală, însă parcă ezită să îl ceară. Dragi nativi, să știți că orgoliul nu a dus pe nimeni prea departe.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Gemeni

Nativii GEMENI ar putea fi nevoiți să ia o decizie în defavoarea celor din jur. Este însă în avantajul lor, așa că trebuie să se pună pe primul loc de dată asta.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Rac

RACII își găsesc greu astăzi puterea de concentrare, după un weekend în care abia au avut timp să respire.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Leu

LEII parcă sunt rasfatatii zodiacului. Nu se dau în lături de la nimic ce le face plăcere. Chiar dacă astăzi este luni, pentru ei e un weekend continuu.

Horoscop dragoste 21 octombrie 2019 Fecioară

Dragi nativi FECIOARA, să știți că persoană pe care ați pus ochii nu va citi în stele că sunteți atras de ea. Astrele va sugerează nu să îi mărturisiți direct asta, dar măcar să îi transmiteți câteva semnale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop dragoste 21 octombrie 2019. O mărturisire tulburătoare