Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 23 aprilie 2019. Suspiciuni de infidelitate

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019. Unele zodii se joacă de-a dragostea, însă ar putea pierde totul dacă se decid să facă primul pas. Cei aflați într-o relație de durată ar putea trece prin momente delicate, în care se strecoară neîncrederea.

de Redactia Observator

la 23.04.2019, 08:07

Horoscopul dragostei, marți, 23 aprilie Vezi și

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019. Unele zodii se joacă de-a dragostea, însă ar putea pierde totul dacă se decid să facă primul pas. 

Cei aflați într-o relație de durată ar putea trece prin momente delicate, în care se strecoară neîncrederea.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Taur

Chiar dacă au parte de sfaturi foarte bune, Taurii tot după capul lor vor să le facă pe toate. Au o încredere în sine fantastică.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii și încurcăturile în dragoste merg mâna în mâna! Pot întră intr-un triunghi amoros cu intrigi peste intrigi care să îi incite foarte tare.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Rac

Nativii Rac trebuie să învețe să își stăpânească impulsurile, dacă vor să își emntina armonia în cuplu. Puțină relaxare de unii singuri nu ar strică.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Leu

Leii își pot face curaj să facă un pas măreț în relația lor. Să se mute alături de persoană iubita, sau, de ce nu, să o ceară în căsătorie.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Fecioară

Fecioarelor le place la nebunie să se joacă de-a v-ați ascunselea cu cineva care are sentimente pentru ei. Mare atenție să nu va îndrăgostiți și să fie prea târziu.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Balanță

Firea indecisă a Balanță le poate da de bănuit partenerului, care poate avea impresia că li se ascunde ceva.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii fac eforturi mari să își mențină povestea de iubire pe linia de plutire, după ce au cam avut de furcă în cuplu în ultima perioada.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt rebeli astăzi și aproape că se răzvrătesc la orice li se spune, simt nevoia să arate că nu au nevoie de nimeni.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Capricorn

Dragi Capricorn, din când în când este o idee excelență să dați frâu liber copilului din voi și să lăsăți planurile prea serioase pe locul doi.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Vărsător

Vărsători și-au pus în cap să facă o schimbare majoră în viață lor și nu se lasă până nu o vor obține. Simt nevoia de nou și de adrenalină.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Pești

Pești le cam dau emoțîi celor dragi, cu niște decizii de ultima ora, pentru care nu s-au consultat cu nimeni. Poate fi vorba de o mutare din țară chiar.

Horoscop dragoste 23 aprilie 2019 Berbec

Iar pe Berbeci îi așteaptă o zi plină de provocări la tot pasul, pe care chiar am spune că ei le atrag, așa că le vor primi cu inima deschisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 23 aprilie 2019. Suspiciuni de infidelitate