Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2022 Balanţă. Perioadă agitată în prima parte a lunii

În luna februarie, se pune accent pe lucrurile care îți aduc bucurie și ești încurajat să pui pe primul loc propriile dorințe și nevoi, pentru o schimbare.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 15:54

Horoscop februarie 2022 Balanţă
Horoscop februarie 2022 Balanţă - Shutterstock

Poți vedea acest lucru imediat ce se petrece Luna Nouă din 1 februarie când vei lua hotărârea că ești prioritatea ta numarul unu.

Horoscop bani februarie 2022 Balanţă

Dacă ai avut de-a face cu probleme familiale stresante, contextul astral sugerează că vei găsi o oarecare ușurare atunci când Mercur se întoarce direct în această casă a astrogramei, pe 3 februarie. Emoțiile ar trebui să înceapă să se calmeze și va fi mai ușor să faci față oricărui stres sau tensiuni într-o manieră atentă și obiectivă.

Ultimele zece zile ale lunii februarie sunt relativ calme și concentrate în mare măsură pe muncă, odată ce Soarele și-a schimbat zodia și a intrat în casa rutinei.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste februarie 2022 Balanţă

Cu toate acestea, Mercur își schimbă zodia și începe să creeze o atmosferă mai iubitoare de distracție în jurul tău, întărind mesajul de Lună Nouă despre a alege mai mult din ceea ce te face să zâmbești. Această zonă a hărții se ocupă, de asemenea, și de abordarea ta față de risc și te poți considera mai capabil să îți asumi riscuri calculate și analitice în acest moment.

Luna Plină din 16 februarie strălucește în casa prietenilor și ar putea sugera o ceartă cu un prieten sau o criză în viața socială. Evident, acest lucru nu este foarte distractiv, dar lucrurile se vor așeza rapid dacă te străduiești din greu să nu înrăutăţeşti lucrurile.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2022 Balanţă. Perioadă agitată în prima parte a lunii