Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2022 Berbec. Moment de bucurie, la jumătatea lunii

Vei fi foarte dornic să îți extinzi cercul social în cursul lunii februarie și, într-adevăr, Luna Nouă din casa prietenilor din 1 februarie este momentul perfect pentru asta.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 15:28

Horoscop februarie 2022 Berbec.
Horoscop februarie 2022 Berbec. - Shutterstock

Privește dincolo de prieteniile tale existente și caută un nou grup care să fie mai în ton cu idealurile tale. Asta nu înseamnă să pierzi prietenii actuali, dar cineva nou și pe lungimea ta de undă va avea un impact mare asupra vieții tale.

Horoscop bani februarie 2022 Berbec

La locul de muncă, veți simți un sentiment de ușurare odată ce Mercur devine direct pe 3 februarie. Următoarele zece zile sunt excelente pentru planificarea pe termen lung, așa că gândește-te puțin la ambițiile și obiectivele tale și începe să faci pași cu adevărat strategici pentru a le atinge. Această perioadă este promițătoare și pentru interviurile de angajare sau alte situații în care trebuie să faci o impresie bună rapid.

Horoscop dragoste februarie 2022 Berbec

Pe acelaşi subiect

Mijlocul lunii februarie are niște momente incitante, mai ales când Mercur își schimbă semnul zodiacal și se mută în zona socială a astrogramei tale, ajutându-te să comunici mai bine cu noi aliați prieteni și cunoștințe. Luna Plină din 16 februarie aduce un moment de bucurie extremă care are impact și asupra întâlnilor tale.

Așteaptă-te totuși la un sfârșit de lună mai liniștit. Soarele se mută în zona cea mai privată a cerului pe 18 februarie, iar ultimele zece zile ale lunii februarie aduc oportunități de alinare, concentrare pe sine și contemplare liniștită.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2022 Berbec. Moment de bucurie, la jumătatea lunii