Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2022 Vărsător. În ce perioadă trebuie să rămâi calm

Februarie aduce un început foarte luminos în ceea ce te privește. Gândește-te la el ca la un moment de revoluție și o șansă bună de a începe de la capăt în orice domeniu al vieții tale.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 16:11

Horoscop februarie 2022 Vărsător
Horoscop februarie 2022 Vărsător - Shutterstock

Pe 3 februarie, Mercur se întoarce în mers direct în vasa secretelor, invitându-te să cauți intimitatea și să îți protejezi ideile, ambițiile și obiectivele. În următoarele zece zile, ai grijă în cine decizi să ai încredere.

Horoscop bani februarie 2022 Vărsător

Poți fi mult mai deschis odată ce Mercur se mută în propria zodie pe 14 februarie. Acum este momentul să fii transparent, sincer, direct și la obiect cu cei din jurul tău. Încrederea ta va crește în timpul acestui tranzit și este un moment bun pentru un interviu de angajare sau pentru o altă întâlnire importantă.

Ultimele zece zile ale lunii sunt excelente pentru a-ți crește veniturile, precum și pentru a-ți evidenția prioritățile personale.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste februarie 2022 Vărsător

Luna Plină din 16 februarie strălucește în casa iubirii și poate sugera o perioadă de testare cu partenerul și este posibil să se schimbe câteva cuvinte aprinse. Rămâi calm și ține-ți emoțiile sub control.

Pe 18 februarie, Soarele își schimbă zodia și se mută în zona valorilor personale. Acest lucru te va ajuta să rămâi puternic și ferm în relație sau în orice altceva ce prețuiești foarte mult, astfel încât orice conflict creat de Luna Plină ar trebui să dispară rapid.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2022 Vărsător. În ce perioadă trebuie să rămâi calm