Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2021 Fecioara. Primul pas spre casatorie şi o schimbare importantă care ține de carieră

Horoscop martie 2021 Fecioară. Luna martie e cu noroc pentru Fecioare. Li se vor propune oportunități de afaceri bănoase și iubirea va pluti în aer.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.02.2021, 11:29

Horoscop martie 2021 Fecioara.
Horoscop martie 2021 Fecioara. - istockphoto.com
  • Norocul și imaginația sunt de partea ta.
  • Problemele de sănătate pot fi deranjante în luna martie și vă pot face fragil.

Vezi şi: Horoscopul lunii martie 2021 pentru toate zodiile

S-ar putea să te confrunți cu o senzație de stagnare pe plan amoros, însă este doar un semn că totul decurge așa cum trebuie și că nu sunt necesare eforturi considerabile pentru a face relația să meargă. Fii recunoscător pentru asta!

Te preocupă părerea celorlalți despre tine și despre ceea ce faci, însă vei avea surpriza să descoperi că oamenii nu sunt mai exigenți decât așteptările pe care le ai tu însuți de la tine.

Este posibil ca viața să nu fie foarte lină pe plan financiar pentru fecioare, dar din moment ce vă pricepeți la organizare, vă veți duce la bun sfârșit ideile pentru a vă satisface toate șansele. Problemele de sănătate pot fi deranjante în luna martie și vă pot face fragil.

Horoscop bani martie 2021 Fecioară

Fecioarele vor obține rezultate considerabile în cariera lor în luna martie. Norocul și imaginația sunt de partea ta și vei introduce noi abilități și tehnici în afacerea ta.

Poți, de asemenea, să îți transformi hobby-ul în profesie în această perioadă. Stai foarte bine la capitolul legat de creativitate și poți obține bani frumoși dacă îți folosești timpul liber făcând ceea ce îți place.

Profesioniștii din domeniul afacerilor care au legătură cu tururile și călătoriile, comerțul și industria comerțului vor obține rezultate favorabile. Cei care și-au finalizat studiile și sunt dispuși să-și intensifice cunoștințele la nivelul următor și să înceapă o aventură ar trebui să-și încerce norocul în această perioadă, deoarece vor primi feedback încurajator. 

Dacă intenționezi să-ți schimbi locul de muncă, acum ar trebui să faci acest lucru. De asemenea, dacă ești acum în căutarea unui loc de muncă, să te aștepți să primești propunerile dorite. 

Începutul lunii te va pune sub presiunea de a-ți plăti datoriile și împrumuturile. Va trebui să intri în fondul de economii pentru acest lucru, pentru că nu stai așa bine cu banii în această lună.

Mai exact, venitul tău va fi destul de incert în luna martie, motiv pentru care ai face bine să te orientezi spre o mică afacere bază pe hobby-urile și interesele tale.

Luna martie nu va aduce o poziție foarte stabilă pe plan economic.

Horoscop sănătate martie 2021 Fecioară

Sănătatea Fecioarelor va fi pe o constituție mai slabă în cursul lunii martie, în special în a doua jumătate a lunii. Ascendentul în Casa a cincea de la începutul lunii indică unele probleme legate de probleme ale stomacului și ale sistemului nervos.

Ar trebui să eviți consumul de alcool sau băuturi spirtoase în această lună, deoarece vă va instiga boala. Este posibil să te confrunți cu dureri de cap frecvente și insomnie. De asemenea, ești predispus la alergii cutanate în acest timp. 

Încearcă să faci mai multă mișcare și exerciții de respirație pentru a-ți îmbunătăți fluxul sanguin și a-ți relaxa mintea. Te stresezi mai puțin și te odihnești mai bine.

Horoscop dragoste martie 2021 Fecioară

Viața amoroasă a fecioarelor pare să fie intensă, vei fi prea devotat și mult prea implicat în tot ceea ce ține de partenerul tău. Este posibil să faceți un pas înainte în relația voastră și nu e exclus un mare angajament. 

În această luna ai putea să îți prezinți persoana iubită familiei, dacă nu ai făcut-o deja. Cei care încă se gândesc la acest pas formal ar trebui să preia inițiativa în această lună, deoarece vor avea succes și nu va trebui să depună eforturi pentru a convinge niciuna dintre părți. Cei singuri au mari șanse de a găsi persoana viselor lor și de a se îndrăgosti la prima vedere. 

Ar putea apărea discuții aprinse și conflicte între membrii familiei. De data asta, rolul pe care îl ai se transformă încet încet în cel de mediator pentru că tot ce îți dorești este ca toți să fie fericiți și să se simtă confortabil. 

De asemenea, s-ar putea să cheltui mult pentru a-i menține pe cei dragi veseli. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2021 Fecioara. Primul pas spre casatorie şi o schimbare importantă care ține de carieră