Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2021 Gemeni. Gest de prietenie şi răspunsuri în plan emoţional

Horoscop martie 2021 Gemeni. A treia lună din an aduce pentru aceşti nativi ai zodiacului multe veşti interesante.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.02.2021, 11:30

Simbol astrologic pentru Gemeni
Horoscop martie 2021 Gemeni - iStock | Getty Images
  • Gemenii vor avea succes în viața lor profesională în luna martie.
  • Din punct de vedere emoţional, lucrurile sunt destul de bune.

Vezi şi: Horoscopul lunii martie 2021 pentru toate zodiile

Veţi fi mai curioşi şi veţi continua să cercetaţi orice domeniu care vă interesează pentru a dobândi tot mai multe cunoştinţe în această perioadă. Veţi găsi răspunsuri şi noi semnificaţii pentru probleme din trecut care vă măcinau.

Cei singuri vor avea norocul să interacţioneze cu oameni noi şi chiar să îşi găsească sufletul pereche. Veţi purta discuţii interesante, veţi socializa mai mult, vă veţi face prieteni noi şi relaţii de lungă durată care vă vor ajuta inclusiv din punct de vedere profesional, mai ales că cei din jur vor fi amabili şi receptivi faţă de voi. Veţi primi propuneri pentru noi colaborări şi oferte de muncă bine plătite. Depinde de voi ce alegeri vreţi să faceţi în viitorul apropiat.

Puteţi lua în considerare şi o vacanţă care vă va aduce relaxarea mult dorită în luna martie. S-ar putea însă să vă confruntaţi cu nişte tulburări la nivel emoţional, s-ar putea să existe mici ciocniri în viaţa de familie pentru care va trebui să găsiţi o soluţie rapidă. Cu multă răbdare şi comunicare veţi reuşi însă să treceţi peste greutăţi.

Horoscop bani martie 2021 Gemeni

Gemenii vor avea succes în viața lor profesională în luna martie. Marte se va afla în casa a 12-a cu Rahu. Acest lucru vă va oferi dinamism și putere pentru a lucra din greu în demersurile voastre, ceea ce vă va oferi rezultate benefice. Veţi avea curaj, ceea ce vă va determina să aveţi perfomante remarcabile din punct de vedere profesional.

Cei care lucrează în companii şi poate colaborează cu persoane din alte ţări vor avea rezultate favorabile şi vor fi lipsiţi de tensiune sau conflicte la serviciu, în martie. Munca vă va fi recunoscută şi apreciată de superiori, motiv pentru care vă puteţi aştepta la bonusuri şi măriri salariale.

Jupiter se află în casa a opta împreună cu Saturn, o combinație care poate aduce unele schimbări la locul de muncă. Prin urmare, timpul este bun pentru nativii interesați să-și schimbe domeniul de activitate. Cei care îşi caută un loc de muncă în ţări străine pot profita de această perioadă pentru a aplica la diferite posturi, deoarece pot avea parte de oportunităţi nebănuite.

Cei care au propria afacere se pot trezi cu realizări uriaşe, câştiguri bruşte venite din proiecte trecute, dar care au avut un impact pe termen lung. S-ar putea însă să vă confruntaţi şi cu o situaţie critică, ceea ce va necesita atenţia voastră urgentă pentru remedierea problemei, aşa că fiţi cu ochii în patru şi nu vă pierdeţi cu firea.

Practic, în martie 2021 Gemenii se vor confrunta cu unele suișuri și coborâșuri în ceea ce priveşte partea materială, dar lucrurile se vor aşeza mai devreme sau mai târziu.

Horoscop dragoste martie 2021 Gemeni

Din punct de vedere emoţional, lucrurile sunt destul de bune pentru cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor. Venus se va afla în casa a noua la începutul lui martie, ceea ce va face ca relaţia voastră de dragoste să fie una profundă şi intimă. Veţi petrece majoritatea timpului împreună şi vă veţi simţi pierduţi unul fără celălalt.

Poate fi momentul potrivit pentru a vă introduce partenerul/partenera, dacă aveţi o relaţie stabilă, familiei pentru a vă cunoaşte mai bine şi pentru a seta gradul de seriozitate şi de dorinţă de continuitate a iubirii pe care o purtaţi unul faţă de celălalt.

Cei care nu au pe cineva alături s-ar putea să se îndrăgostească iremediabil. Veți încerca să vă ascundeți emoțiile și să așteptați răspunsul unei alte persoane, însă astrologii vă recomandă să fiţi sinceri şi să recunoaşteţi să sunteţi îndrăgostiţi.

Cuplurile căsătorite vor experimenta o oarecare răceală în căsnicie. S-ar putea să simți că soțul sau soţia vă ascunde lucruri, ceea ce vă va face nefericiţi. Nu trebuie însă să vă împovăraţi, ci să discutaţi deschis despre orice vă deranjează. Reţineţi: comunicarea este extrem de importantă.

Horoscop sănătate martie 2021 Gemeni

Luna martie nu se anunţă prea bună pentru sănătatea Gemenilor. Aţi putea avea parte de mult stres, anxietate, depresie. S-ar putea să suferiţi şi de unele alergii sau erupţii cutanate.

Somnul v-ar putea fi deranjat tocmai din cauza analizării neîncetate a diferitelor lucruri şi aspecte ale vieţii, însă analiza aceasta exagerată vă va aduce doar insomnii. Ar trebui să dormiți bine și să vă odihniți, deoarece este singura modalitate de a vă relaxa mintea. Puteţi apela la câteva şedinţe de meditaţie, vă va oferi pacea, liniştea, calmitatea de care aveţi nevoie pentru a vă relaxa trupul şi mintea şi veți obține puterea de a face față situațiilor problematice.

Ar trebui să faceți niște exerciții fizice sau poate yoga pentru a vă menține în formă; evitaţi mâncarea procesată și încercaţi să gătiţi mai des.

Ieşiţi mai des şi în natură, plimbaţi-vă, fie singuri, fie în compania celor apropiaţi, poate fi o perioadă algomerată care necesită mai multă libertate pentru minte. Închideţi telefonul seara şi respiraţi adânc. Uitaţi-vă la un film sau citiţi o carte pentru a vă destresa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2021 Gemeni. Gest de prietenie şi răspunsuri în plan emoţional