Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2021 Leu. Abundență financiară și momente tensionate în cuplu

Horoscop martie 2021 Leu. Leii vor fi exuberanți în luna martie, pofta și puterea lor de muncă lor vor aduce binecuvântare în viața lor profesională.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.02.2021, 11:29

Horoscop martie 2021 Leu
Horoscop martie 2021 Leu - istockphoto.com
  • Leii se bucură de un statut financiar puternic și vor obține ceea ce își doresc de la afacerea sau de locul de muncă.
  • Viața amoroasă are de suferit și riscă să se confrunte cu unele dezacorduri cu partenerul de viață.

Vezi şi: Horoscopul lunii martie 2021 pentru toate zodiile

Ești dispus să mergi până la capăt ca să-ți atingi obiectivele. Forța ta de muncă impresionantă îți va aduce câștiguri financiare importante în martie. Te bucuri de un statut financiar puternic și vei obține ceea ce îți dorești de la afacerea sau de locul de muncă. Viața ta personală nu stă la fel de bine ca cea profesională, de aceea vei fi nevoit să lupți pentru a-i păstra pe cei dragi lângă tine. 

Veți avea de purtat unele lupte în menținerea intereselor și așteptărilor familiei tale. Atmosfera de acasă poate fi tensionată și s-ar putea să să îți dorești să călătorești mai mult la serviciu, astfel încât să petreci mai puțin timp acasă. Viața ta amoroasă are de suferit și riști să te confrunți cu unele dezacorduri cu iubitul tău/iubita ta.

Cuplurile căsătorite vor depășit cu bine această perioadă de disensiuni. Problemele de sănătate vă vor preocupa mult în această lună. 

Horoscop bani martie 2021 Leu

Luna martie îți va fi de bun augur în carieră. Vei fi activ și dedicat profesiei tale în tot acest timp. Slujba sau afacerea pe care o deții te va preocupa pe tot parcursul lunii martie și veți munci care o dezvolți, ori ca să câștigi respectul colegilor de la locul de muncă. Crezi sincer că acțiunea vorbește mai tare decât cuvintele, prin urmare, capacitatea ta de muncă îți va aduce rezultate fructuoase.

Cei care desfășoară activități legate de călătorii, transporturi și vehicule vor avea mari câștiguri, de asemenea cei care lucrează într-o societate mixtă sau firmele de parteneriat vor fi martori la zile înfloritoare. Angajații din sectorul guvernamental se pot aștepta la unele transferuri și promovări luna aceasta.

Nativii care fac afaceri, în general, vor fi într-o permanentă mișcare, ceea ce poate deveni obositor, dar va fi productiv pentru avansarea companiei.

Cei care sunt angajați în domeniul imobiliarelor, serviciilor civile și serviciilor juridice vor avea clienți buni, iar relațiile lor le vor obține favoruri de calitate cu câștiguri frumoase.

Ești pe creștere financiară în luna martie. Așa că acum e timpul potrivit să te achiți de acele datorii și împrumuturi mai vechi, dacă ele există. Fluxul de venituri va fi excelent în luna martie și vei obține câștiguri din investițiile făcute în trecut. Luna aceasta va aduce abundență financiară leilor.

Dacă intenționați să investiți într-o proprietate, atunci ar trebui să așteptați un timp, deoarece este posibil să nu obțineți o afacere echitabilă. 

Horoscop sănătate martie 2021 Leu

Problemele de sănătate vă pot deranja în această lună. Începutul lunii poate aduce un anumit stres și dezechilibru emoțional din cauza tulburărilor din viața personală, cu toate acestea, veți putea să vă ocupați eficient de ele.

Soarele în Casa a opta indică posibile afecțiuni de care veți suferi în luna martie. Este posibil să suferiți de accidente vasculare cerebrale, probleme de stomac, probleme oculare și vedere slabă. Este posibil să aveți și unele probleme hormonale în acest timp. 

Ai face bine să nu consumi alimente prea calde și picante, ca măsură de precauție, și să te hidratezi cât mai mult posibil. Cei care au probleme cu tensiuneași cu inima ar trebui să fie extrem de precauți și să se controleze periodic. Este posibil ca începutul lunii să nu aducă probleme majore, dar trebuie să fii proactiv și să ai grijă de tine în a doua jumătate a lunii.

Horoscop dragoste martie 2021 Leu

Viața amoroasă a leilor nu este niciodată ușoară, sunt pasionați, dinamici, cu așteptări ridicate. Nu se îndrăgostesc cu ușurință, dar dacă o fac, vor ca partenerul lor să fie Regina / Regele lor. Jupiter în Casa a șasea indică faptul că vei avea confruntări cu cei dragi, care ar putea evolua până în punctul în care vei dori să te îndepărtezi.

Mai bine nu lua decizii majore în această perioadă în ceea ce privește viața amoroasă. Vei primi ajutorul familiei și al prietenilor apropiaţi care sunt în măsură să vă dea sfaturi bune.

Leii singuratici au mari şanse ca în luna martie să-și întâlnească marea iubire.

În ciuda disensiunilor cu jumătatea voastră, reușiți să ajungeți la un acord și, în timp, veți reuși să să vă îmbrățișați și să dați uitării toate problemele apărute până acum. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2021 Leu. Abundență financiară și momente tensionate în cuplu