Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2021 Săgetător. Decizia între a face ceea ce vrei și ceea ce trebuie

Horoscop martie 2021 Săgetător. Nu este ușor să faci ceea ce trebuie, într-o situație delicată, în care ești sigur că ai dreptate. Dar un dram de răbdare ar putea arunca o cu totul altă lumină asupra problemei.

de Redactia Observator

la 24.02.2021, 11:33

Horoscop martie 2021
Horoscopul lunii martie pentru zodia Săgetător - iStock / Getty Images
  • Săgetătorii, între cel mai apropiat prieten - instinctul, și cel mai bun sfetnic - timpul

Vezi şi: Horoscopul lunii martie 2021 pentru toate zodiile

Săgetătorii sunt guvernați de planeta Jupiter, asa că dorința de a afla mai multe, de a fi primii și de a urmări un scop cu precizie matematică le stă în sânge. Abundența, partea frumoasă a vieții și onestitatea îi fac populari printre prieteni și nu este de mirare. 

Nativii din zodia Săgetător sunt genul de oameni care aprind o încăpere rapid, spontan, care atrag interesul tuturor asupra lor, cei ce aprind focul cu propriul spirit și transformă momentul simplu în magie.

Săgetătorii cred în viața trăită lejer, cu cei dragi alături, în ceea ce consideră a fi bun simț. Și nu e de mirare că vor intra în conflict cu cei mai arțăgoși, pentru care noțiuni precum prietenie sau amiciție nu înseamnă prea mult.

Nu intra într-o luptă cu un Săgetător pentru familie, prieteni, colegi, vei pierde.

Horoscop bani martie 2021 Săgetător

Sunt șanse mari ca nativii din zodia Săgetător să obțină un avantaj pe plan profesional - de la un om ce promite multe, la o simplă modificare de structură cu colegii de la muncă. Încearcă să calculezi totul, pentru că ocaziile se vor perinda cu o viteză amețitoare.

Ce vrei de fapt? Răspunde-ți la această întrebare, iar toate celelalte vor deveni doar o formalitate. Adevărul este că doar tu stai în fața succesului tău, tu ești omul care nu crede de prea multe în propriile puteri.

Aa fi bine cu tine însuți este unicul răspuns la problemele ce te macină, iar la asta va trebui să lucrezi. Lucrurile nu vor veni din senin. 

Pentru Săgetătorii ce vor bani, soluția este simplă: sacrificiu, organizare, trezit la ore considerate aproape imposibile.

Pasionați din fire, unii nativi din această zodie ar face orice în locul unui program structurat, însă aici stă secretul.

Banii vor fi strict legați de sacrificiul pe care ești dispus să îl faci. Nu este exclus să afli că alte lucruri sunt în lista ta de priorități, iar dorințele pe care crezi că le ai - un castel de nisip.

Horoscop sănătate martie 2021 Săgetător

Sănătatea nu este chiar punctul forte pentru Săgetători, în luna martie. Nu sunt excluse probleme cu sistemul imunitar, accidente casnice sau chiar probleme aparent cronice ce au scăpat de radarul tău, cel al propriei situații privind sănătatea. 

Cum le rezolvi? Important este să fii foarte atent la semnalele corpului și să afli unde anume este problema.

E mult mai bine să fii eficient în propria diagnosticare cu doctorul în față, în loc de a te stresa inutil. Internetul este o sursă de informații, dar nu când vine vorba de tine, de cum te simți. 

Dacă ceva scapă de sub control, dacă ai o durere anume și nu știi de la ce provine, mergi la un medic.

Uneori, simpla constatare a unui specialist echivalează cu un adevărat tratament, așa că nu îți pierde timpul cu telefoane către cei dragi, mai mult i-ai stresa. 

Pe cât posibil, evită comportamentele  care te-au adus aici, dacă le poți identifica.

Horoscop dragoste martie 2021 Săgetător

Viața amoroasă a nativilor din Săgetător nu va fi tocmai ușoară, în luna martie. Nu sunt excluse discuții în contradictoriu, diferențe de opinie ce pot duce la rupturi de încredere, simple discuții ce lasă un gust amar.

Se recomandă atenție în relațiile personale, pentru că orgoliul mare al Săgetătorilor ar putea face mai mult rău decât bine. În fond, ce îți dorești, să ai dreptate sau să ai familie / prieteni / colegi? Înțelege clar diferențele de gândire și cântărește ce poți câștiga și ce poți pierde. 

Diferențele sunt inevitabile, atitudinea ta în ceea ce le privește nu. Ascultă cu cea mai mare atenție ce ți se spune, pentru că spiritul tău ar putea replica tăios atunci când nu e cazul. Dacă ți se spune ceva ce te tulbură, poate că există un motiv, o explicație. Ceva, undeva, nu merge. 

Nu recurge la acel sentiment de a acționa rapid, la impuls. Uneori trebuie să faci ceea ce este corect, nu ceea ce ți-ai dori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2021 Săgetător. Decizia între a face ceea ce vrei și ceea ce trebuie