Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2020 Taur. Oportunităţi în afaceri şi o speranţă în dragoste

Horoscop noiembrie 2020 Taur. Mercurul se află în sfera Balanței, condusă de Venus în perioada în care Saturn este plasat în semnul pământului, Capricorn, în data de 6 noiembrie. Veţi avea o gândire rigidă, mult prea fixistă, care s-ar putea să nu vă ajute să luaţi o decizie corectă din punct de vedere sentimental.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.10.2020, 18:41

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii noiembrie 2020 vine cu veşti bune pentru Tauri - Profimedia
  • Este însă o perioadă benefică pentru a vă lua angajamente şi pentru schimbări serioase.
  • O situaţie de natură financiară se poate agrava dacă nu sunteţi dispuşi să riscaţi.

Amânaţi astfel luarea oricărei decizii majore, în special în ceea ce priveşte dragostea, dar şi referitor la finanţe, aşteptaţi până în momentul în care detaliile vor fi mai clare.

Planeta Venus rămâne în apropierea lui Jupiter, planeta destinului pe la mijlocul lunii, ceea ce vă poate face să vă întrebaţi dacă ceva sau cineva este cu adevărat important pentru voi. Cu cât încercaţi să ghiciţi mai mult, cu atât magia şi misterul vor dispărea.

Logica nu îşi are întocmai locul în această perioadă, ar trebui să vă bazaţi pe instinct şi pe credinţa voastră. Rămâneţi de asemenea pozitivi, o gândire optimistă face diferenţa.

Soarele este partener cu Săgetătorul în perioada 21 noiembrie, ceea ce vă va oferi o doză destul de mare de adrenalină. Pentru Taurul care preferă sfera sa de confort şi acţiunile exacte, va fi momentul de eliberare completă în care nu va mai conta ce se întâmplă şi care e deznodământul. Nu daţi vina pe cei dragi în cazul în care vă vor pune la îndoială acţiunile acum, pentru că ei vă cunosc aşa cum sunteţi de obicei, iar orice schimbare îi poate lua prin surprindere.

Iubirea se complică atunci când Venus este asociat cu Scorpionul. Venus nu este întotdeauna confortabilă cu lumea secretă a Scorpionului, ceea ce v-ar putea determina să ascundeţi lucruri şi subiecte cu care în mod normal sunteţi mult mai deschişi. O situaţie de natură financiară se poate agrava dacă nu sunteţi dispuşi să riscaţi, ceea ce ar putea duce la probleme, fie ele mici, ori colosale.

Horoscop dragoste noiembrie 2020 Taur

Dificultatea dintre Mercur şi Saturn din data de 6 noiembrie influenţează energia Balanţelor şi a Capricornilor. Când aerul şi pământul, cele două simboluri diferite, se întâlnesc există posibilitatea apariţiei unor conflicte de interese destul de grave. Comunicarea în mare parte poate fi destul de serioasă, puteţi aborda subiecte importante în această perioadă, mai ales în dragoste, cu partenerul de cuplu ori cu acea persoană specială pe care vreţi să o cunoaşteţi mai bine.

Planeta iubirii, Venus, conducătorul vostru vă va aduce forţa extinderii vieţii amoroase începând cu data de 16 noiembrie, făcându-vă să vă puneţi mai multe întrebări decât răspunsuri primite. Este persoana cu care sunteţi cu adevărat sufletul vostru pereche, simţiţi că sunteţi aproape de oamenii potriviţi? Este timpul să vă exploraţi atât pe voi cât şi pe cei din jurul vostru, pregătiţi pentru schimbări.

Soarele este partenerul îndrăzneţ al Săgetătorului în data de 21 noiembrie, oferindu-vă, dragi Tauri, ocazia de a vă asuma riscuri din punct de vedere emoţional, riscuri în dragoste pe care nu le-aţi fi luat în considerare până acum. Părăsiţi acea bulă proprie de confort şi exploraţi lumea înconjurătoare.

Venus este axată pe iubire, chiar dacă lucrurile ar putea să fluctueze, fiind atât de aproape de semnul Scorpionului. Este însă o perioadă benefică pentru a vă lua angajamente şi pentru decizii serioase, de lungă durată în plan emoţional. Dacă întâlniţi pe cineva cu adevărat special puteţi începe o frumoasă poveste de dragoste, în timp ce Taurii care au deja un partener stabil ar putea să treacă la pasul următor: o familie, un nou membru, etc.

Horoscop bani noiembrie 2020 Taur

Este o perioadă minunată pentru a experimenta, pentru a schimba ceva în sfera finnaţelor, dragi Tauri. Veţi avea oportunitatea de a conştientiza care sunt paşii pe care trebuie să îi urmaţi pentru a ajunge acolo unde vă doriţi şi ce nevoi personale aveţi din acest punct de vedere. Este momentul să fiţi raţionali, siguri pe voi şi să căutaţi succesul acolo unde nu v-aţi fi închipuit vreodată că ar exista.

Indiferent dacă lucraţi în companie ori aveţi propria voastră afacere, lăsaţi Mercurul să îşi facă treaba, lăsaţi lucrurile să se întâmple natural, fără a încerca să schimbaţi cursul destinului. De altfel, Mercur se va apropia de semnul Balanţei şi vi se va deschide mintea spre necunoscut chiar din primele zile ale lunii noiembrie.

O puternică aliniere între Jupiter și Pluto în semnul Capricornului în data de 12 noiembrie va aduce schimbări majore în viaţa voastră, general vorbind. Acest lucru vă va permite să vă utilizați talentul, aptitudinile în diferite situaţii. Este o perioadă bună pentru a semna contracte sau pentru a începe noi proiecte.

S-ar putea să trebuiască să acordați atenție detaliilor mici și să decideți dacă vreţi să semnați orice acorduri scrise înainte de luna nouă, în semnul opus al Scorpionului pe 14 noiembrie.Voi sunteți centrul atenției în această „călătorie” motiv pentru care voi trebuie să gândiţi extrem de bine fiecare mişcare.

Există mult noroc în legătură cu banii și finanțele în această perioadă, posibil în jurul unui parteneriat cu o anumită persoană ori companie. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2020 Taur. Oportunităţi în afaceri şi o speranţă în dragoste