Meniu
Search
x

Horoscopul lunii noiembrie 2020. Speranţe în dragoste şi schimbări în plan personal

De Larisa Andreescu la 07.11.2020, 23:22

Horoscopul lunii noiembrie 2020. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului în această perioadă.

Reclamă
Horoscop lunar prezentat de Observator

Horoscopul lunii noiembrie 2020 vine cu veşti bune - iStock | Getty Images

Reclamă

Horoscop noiembrie 2020 Berbec

Este timpul să aveţi mai multă grijă de voi în luna noiembrie, dragi Berbeci. Aţi putea crede că nu aveţi destul timp, însă în această perioadă aveţi ocazia de a începe noi hobby-uri ori activităţi recreative care vă pot aduce liniştea şi care vă pot reîncărca bateriile cu energie.

Din punct de vedere emoţional, s-ar putea să aveţi parte de câteva schimbări în noiembrie 2020. Luptaţi pentru cei care sunt importanţi şi faceţi ceea ce este nevoie pentru a-i ţine în viaţa voastră.

Faceţi faţă provocărilor cu brio şi nu vă daţi înlături, mai ales din punct de vedere profesional. S-ar putea să fiţi recompensaţi pentru efortul depus din ultima vreme. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Taur

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului sunt sfătuiţi să fie puternici în această lună. Veţi fi implicaţi în diferite discuţii ori situaţii uşor tensionate, dar cu multă răbdare şi acţionând cu tact veţi reuşi să treceţi peste probleme.

În perioada în care Mercur este Retrograd aţi putea avea parte doar de lucruri pozitive. Aveţi curajul necesar de a discuta cu persoana iubită despre relaţia voastră amoroasă, ori dacă nu aveţi un partener stabil, acum este momentul să faceţi paşi în acest sens.

Reclamă

Luați în considerare şi posibile renegocieri din punct de vedere profesional dacă nu sunteți mulțumit de condiții. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Gemeni

Pentru Gemeni, luna noiembrie vine cu schimbări pozitive şi cu oportunităţi în carieră. Este momentul perfect pentru a ieşi din zona voastră de confort pentru a încerca lucruri noi. Faceţi paşi mici, dar siguri, căci astfel veţi semnala o îmbunătăţire atât fizică, cât şi emoţională.

Dacă ultima perioadă a fost mai dificilă pentru voi şi v-aţi simţit uşor stresaţi, extenuaţi, în această perioadă aveţi norocul de a vă bucura de mai multă linişte, mai ales în compania celor dragi.

Aveţi grijă însă, mai ales la serviciu. Anumite persoane vor încerca să vă pună piedici şi s-ar putea folosi de bunătatea voastră. Fiţi precauţi şi nu dezvăluiţi secrete oricui. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Rac

Nativii Raci au parte de veşti bune din punct de vedere sentimental. Toate neînţelegerile ori situaţiile tensionate se vor estompa, iar dacă acţionaţi cu multă răbdare şi înţelegere aveţi şansa de a reinstaura pacea.

În afaceri trebuie să fiţi precauţi. S-ar putea să fiţi puşi în situaţii neplăcute din cauza unor colegi care îşi doresc supremaţia. Nu divulgaţi secrete şi nu cereţi sfaturi decât acelor persoane în care aveţi maximă încredere.

Este o perioadă bună pentru cunoaştere şi dezvoltare, atât în plan profesional, cât şi amoros. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Leu 

Luna noiembrie oferă potențial de schimbare pentru nativii Leu. Dar, înainte de a putea face câteva modificări trebuie să vă asiguraţi că aţi dus la bun sfârşit orice alte sarcini pe care le-aţi început deja.

La serviciu ar fi indicat să vă clarificaţi anumite probleme pentru a putea reinstaura pacea şi liniştea, mai ales în ceea ce priveşte relaţia cu colegii de muncă.

Viaţa voastră ia o întorsătură pozitivă, daţi dovadă de creativitate şi de idei surprinzător de bune care vă pot asigura creşteri financiare neaşteptate. Din punct de vedere emoţional, astrologii vin cu veşti bune. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Fecioară

Noiembrie va fi momentul perfect pentru a face câteva schimbări în viața voastră. Ascultaţi-vă vocea interioară, mizaţi pe intuiţie şi nu veţi da greş. Este o perioadă bună din multe puncte de vedere, dar bineînţeles că nu vor lipsi şi câteva aspect mai puţin plăcute.

În a doua jumătate a lunii, vă puteţi bucura de mai multă linişte şi relaxare, însă în prima parte a lui noiembrie trebuie să vă axaţi mai mult asupra sferei financiare.

Petreceți cât mai mult timp posibil în aer liber, faceţi activităţi recreative şi bucuraţi-vă de compania celor apropiaţi. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Balanţă

Noiembrie va fi luna în care o ușă care ascunde o mulţime de posibilități se va deschide în fața voastră. Amintiți-vă, totuși, că autodisciplina nu trebuie lăsată în spate, pentru că numai datorită perseverenței și consecvenței în acțiune, veți reuși să vă finalizați planurile.

Fiţi atenţi atunci când vorbiţi cu cei din jur, mai ales dacă vă veţi afla într-un cadru formal. Aţi putea avea parte de beneficii salariale şi de oferte din partea unor companii, dar numai dacă veţi da dovadă de profesionalism.

Faceți toate eforturile pentru a evita certurile și neînțelegerile, deoarece consecințele acestor evenimente pot aduce negativism în viaţa voastră. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Scorpion

Luna noiembrie este şansa voastră de a străluci din toate punctele de vedere. Soarta este în favoarea voastră, dar trebuie să depuneţi eforturile necesare pentru a ajunge acolo unde vă doriţi.

Munciţi, daţi dovadă de profesionalism şi de o buă comunicare la serviciu, iar răsplata nu va întârzia să apară.

O persoană interesantă şi foarte atractivă s-ar putea să vă facă ochi dulci în viitorul apropiat. Aveţi curajul necesar de a iniţia o întâlnire. Aţi putea începe o frumoasă poveste de dragoste. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Săgetător

Odihnă. De asta veţi avea parte, dragi Săgetători în luna care urmează. Noiembrie 2020 se anunţă liniştită şi lipsită de griji, dar bineînţeles, orice decizie luată greşit vă poate destabiliza.

Trebuie să vă mobilizaţi, să fiţi fermi dar fără a fi tăioşi în discuţiile profesionale şi mai ales în cele amoroase. Gândiţi-vă bine, mai ales că partenerul vostru stabil ori acea persoană faţă de care nutriţi sentimente poate avea de asemenea o perioadă agitată.

În a doua jumătate a lunii vă puteţi axa asupra aspectelor vizuale din viaţa voastră. V-aţi putea reamenaja locuinţa, schimba garderoba ori aţi putea încerca o nouă frizură. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Capricorn

Lucrurile merg în continuare aşa cum aţi plănuit, dragi Capricorni. Luna noiembrie nu aduce schimbări masive pentru voi, dar vă încarcă cu putere pentru a vă continua activităţile la fel de bine ca şi până acum.

Rutina însă nu este bună pentru voi, motiv pentru care ar trebui să evitaţi să faceţi acelaşi lucru zilnic. Organizaţi o vacanţă ori măcar începeţi un nou hobby pentru a vă putea detaşa de problemele de la serviciu care, inveitabil, ar putea să apară.

Din punct de vedere emoţional, astrologii au veşti bune şi nu prea. Totul depinde de voi. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Vărsător

Cu siguranță, noiembrie va fi pentru voi o lună în care veți analiza toate aspectele din trecut şi toate momentele în care aţi fi putut „face mai bine”. Mai exact aţi putea lua decizii pozitive, veţi învăţa din greşeli şi vă veţi orienta înspre decizii favorabile viitorului vostru.

Acceptaţi propuneri, oferte, invitaţii, nu daţi cu piciorul unor şanse indiferent de domeniul din care fac parte. Discutaţi cu cei apropiaţi şi cereţi sfaturi atunci când simţiţi că aveţi nevoie.

Nu vă fie frică să întrebaţi dacă nu ştiţi cum să duceţi o sarcină la bun sfârşit, pentru a cere ajutor aveţi nevoie de curaj. Daţi dovadă de acest lucru. Vezi aici mai multe detalii.

Horoscop noiembrie 2020 Peşti

S-ar putea ca luna noiembrie să nu înceapă cu prea multă bucurie pentru voi. Aminiţi-vă însă că drumul spre succes este adesea acoperit de multe obstacole, dar dacă aveţi curaj, voinţă şi dedicare, nimic nu vă poate ţine în loc.

Aveţi potenţial, profitaţi de fiecare cunoştinţă pe care o aveţi, iar acolo unde nu deţineţi toate informaţiile necesare învăţaţi. Căutaţi să obţineţi ajutor, informaţi-vă, aveţi curaj să întrebaţi şi să încercaţi lucruri noi.

Din punct de vedere emoţional aţi putea experimenta senzaţii noi, mai exact, aţi putea întâlni pe cineva special într-un moment mai mult decât neaşteptat. Vezi aici mai multe detalii.

Reclamă

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citește și
recomandari pe a1.ro
Fiul n-a vrut să-i invite la nuntă, așa că părinții băiatului au recurs la un gest complet neașteptat. Ce au putut să facă
Fiul n-a vrut să-i invite la nuntă, așa că părinții băiatului au recurs la un gest complet neașteptat. Ce au putut să facă
PARTENERI
Ce s-a ales de cele mai cunoscute gemene siameze din lume. Din ce fac bani acum, după ce au împlinit 32 de ani
Fanatik.ro
Ce s-a ales de cele mai cunoscute gemene siameze din lume. Din ce fac bani acum, după ce au împlinit 32 de ani
Ce s-a ales de cele mai cunoscute gemene siameze din lume. Din ce fac bani acum, după ce au împlinit 32 de ani
Orașul din România unde s-a vândut cel mai scump apartament: cu 8 milioane de euro! De ce valorează atât de mult / FOTO
spynews.ro
Orașul din România unde s-a vândut cel mai scump apartament: cu 8 milioane de euro! De ce valorează atât de mult / FOTO
Orașul din România unde s-a vândut cel mai scump apartament: cu 8 milioane de euro! De ce valorează atât de mult / FOTO
Putin a anunțat scopul final al „operațiunii militare speciale” din Ucraina. „Nimic nu s-a schimbat”
libertatea.ro
Putin a anunțat scopul final al „operațiunii militare speciale” din Ucraina. „Nimic nu s-a schimbat”
Putin a anunțat scopul final al „operațiunii militare speciale” din Ucraina. „Nimic nu s-a schimbat”
Horoscopul zilei de 5 iulie 2022. Săgetătorii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine
Horoscopul zilei de 5 iulie 2022. Săgetătorii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iulie 2022. Săgetătorii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Cum a reacționat Pique când a aflat de planul Shakirei. Ce vrea fundașul Barcelonei
GSP
Cum a reacționat Pique când a aflat de planul Shakirei. Ce vrea fundașul Barcelonei
Cum a reacționat Pique când a aflat de planul Shakirei. Ce vrea fundașul Barcelonei
Momentul în care un SUV se răstoarnă, pe creasta unui munte: „Când ești prost de mic, când ești mare doar te joci” VIDEO
Ziare.com
Momentul în care un SUV se răstoarnă, pe creasta unui munte: „Când ești prost de mic, când ești mare doar te joci” VIDEO
Momentul în care un SUV se răstoarnă, pe creasta unui munte: „Când ești prost de mic, când ești mare doar te joci” VIDEO
Cele mai vândute mașini din 2021. Un SUV a ocupat primul loc, pentru prima dată în istorie
Useit
Cele mai vândute mașini din 2021. Un SUV a ocupat primul loc, pentru prima dată în istorie
Cele mai vândute mașini din 2021. Un SUV a ocupat primul loc, pentru prima dată în istorie
Primul sistem VAR din România, pe Arena Națională
Wall Street
Primul sistem VAR din România, pe Arena Națională
Primul sistem VAR din România, pe Arena Națională
Cum se decongelează carnea în mod corect: sfaturi cu efect garant
Hello taste
Cum se decongelează carnea în mod corect: sfaturi cu efect garant
Cum se decongelează carnea în mod corect: sfaturi cu efect garant
Marea Britanie va sprijini Ucraina în reconstrucția țării
9am
Marea Britanie va sprijini Ucraina în reconstrucția țării
Marea Britanie va sprijini Ucraina în reconstrucția țării
Povestea elevului care a dat lovitura la Evaluarea Națională! Vasile Amăriuței vrea să urmeze cursurile Liceului de Informatică “Grigore Moisil” din Iași
bzi.ro
Povestea elevului care a dat lovitura la Evaluarea Națională! Vasile Amăriuței vrea să urmeze cursurile Liceului de Informatică “Grigore Moisil” din Iași
Povestea elevului care a dat lovitura la Evaluarea Națională! Vasile Amăriuței vrea să urmeze cursurile Liceului de Informatică “Grigore Moisil” din Iași
Juan Soler a făcut primele declarații despre presupusa legătură amoroasă cu Kate del Castillo. Care este adevărul
tvhappy.ro
Juan Soler a făcut primele declarații despre presupusa legătură amoroasă cu Kate del Castillo. Care este adevărul
Juan Soler a făcut primele declarații despre presupusa legătură amoroasă cu Kate del Castillo. Care este adevărul
Cum combatem anemia cu ajutorul alimentației?
Kudika
Cum combatem anemia cu ajutorul alimentației?
Cum combatem anemia cu ajutorul alimentației?
Lumea în 2040. Cinci scenarii majore
money.ro
Lumea în 2040. Cinci scenarii majore
Lumea în 2040. Cinci scenarii majore
Mai ai prin pod așa ceva? Iată cât valoreză un pick-up pe care toți românii îl aveau în anii `70
redactia.ro
Mai ai prin pod așa ceva? Iată cât valoreză un pick-up pe care toți românii îl aveau în anii `70
Mai ai prin pod așa ceva? Iată cât valoreză un pick-up pe care toți românii îl aveau în anii `70
RECOMANDĂRI
Coșmar Residence: Ce s-a întâmplat cu celebrul bloc din Brașov care trebuia demolat. Dezvoltatorul italian l-a construit fără autorizație
Video

Coșmar Residence: Ce s-a întâmplat cu celebrul bloc din Brașov care trebuia demolat. Dezvoltatorul italian l-a construit fără autorizație

La patru luni de la startul seriei Coşmar Residence, am revenit în câteva dintre cartierele pe care le-am vizitat, să...

Publicat la ora 19:51
Coșmar Residence: Ce s-a întâmplat cu celebrul bloc din Brașov care trebuia demolat. Dezvoltatorul italian l-a construit fără autorizație
Simona Halep, victorie entuziasmantă la Wimbledon. A trecut de numărul 4 mondial

Simona Halep, victorie entuziasmantă la Wimbledon. A trecut de numărul 4 mondial

Publicat la ora 20:30
Simona Halep, victorie entuziasmantă la Wimbledon. A trecut de numărul 4 mondial
Imagine ilustrativă

Bilanț coronavirus în România, 27 iunie - 3 iulie. Cazurile noi de Covid aproape s-au dublat. Rafila recomandă purtarea măștii în mijloacele de transport

Publicat la ora 13:44
Bilanț coronavirus în România, 27 iunie - 3 iulie. Cazurile noi de Covid aproape s-au dublat. Rafila recomandă purtarea măștii în mijloacele de transport
La ce temperatură trebuie să tii aerul condiționat ca să reduci costurile la facturi până la un sfert
Video

La ce temperatură trebuie să tii aerul condiționat ca să reduci costurile la facturi până la un sfert

Publicat la ora 20:22
La ce temperatură trebuie să tii aerul condiționat ca să reduci costurile la facturi până la un sfert
CITEȘTE PE A1.ro
Pepe, prima apariție cu fiul său pe scenă. Momentul emoționant în care artistul stă în fața publicului alături de doi dintre copii
Pepe, prima apariție cu fiul său pe scenă. Momentul emoționant în care artistul stă în fața publicului alături de doi dintre copii
Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariție de senzație într-o rochie mulată: „Bună de măritat”. Cum s-a lăsat fotografiată tânăra
Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariție de senzație într-o rochie mulată: „Bună de măritat”. Cum s-a lăsat fotografiată tânăra

Breaking News

Atac armat la o paradă de 4 iulie dintr-o suburbie a oraşului Chicago. Cel puţin 5 persoane ar fi fost...

Atac armat la o paradă de 4 iulie dintr-o suburbie a oraşului Chicago. Cel puţin 5 persoane ar fi fost împuşcate