Antena Meniu Search
x

Horoscop Octombrie 2018 Scorpion. Mărire de salariu, viaţă de noapte şi un nou hobby

Horoscop Octombrie 2018 Scorpion. Poziţia Lunii poate crea ceva probleme pentru Scorpioni, în timp ce Venus, de obicei responsabilă pentru rele tratamente aplicate acestui semn, va rămâne neutră, datorită unor coincidenţe uimitoare a circumstanţelor.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii Octombrie pentru Vărsător anunţă o perioadă plină de surprize - Pixabay

Horoscop Octombrie 2018 Scorpion. Poziţia Lunii poate crea ceva probleme pentru Scorpioni, în timp ce Venus, de obicei responsabilă pentru rele tratamente aplicate acestui semn, va rămâne neutră, datorită unor coincidenţe uimitoare a circumstanţelor. Pluto se va transforma într-un susţinător, ceea ce este un lucru bun, deoarece orice fel de sprijin este important în această perioadă.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceţi griji, nu veţi avea parte de momente dificile sau situaţii tensionate. Este important să înţelegeţi că nu este o lună bună pentru a vă asuma riscuri, ci mai bine vă axaţi pe crearea unor liste cu priorităţi pe care să le îndepliniţi treptat, în funcţie de improtanţa acestora.

Prietenii voştri şi persoanele apropiate vor juca un rol important în viaţa voastră. Ei sunt singurii în care vă puteţi încrede deplin şi cărora le puteţi cere sfaturi importante.

Nu puteți să spuneți aceleași lucruri despre oricare dintre colegii voştri, rude îndepărtate sau noi cunoștințe. Este un punct foarte important care vă poate defini cu ușurință viitorul pe termen lung, motiv pentru care trebuie să rămâneţi cu picioarele pe pământ, atenţi şi interesaţi de tot ce se întâmplă în jurul vostru.

Bani

În ceea ce priveşte sfera financiară, luna Octombrie se anunţă fructuoasă şi productivă pentru Scorpioni. Puteţi câştiga diferite bonusuri dacă depuneţi efort şi munciţi pentru a obţine succesul. Dacă staţi şi aşteptaţi ca banii să cadă din cer, nu veţi avea parte de prea mult noroc.

Dacă aveţi propria afacere nu daţi dovadă de vulnerabilitate şi slăbiciune şi nu vă implicaţi în proiecte îndoielnice care v-ar putea afecta compania şi câştigurile. Fiţi în schimb flexibili şi consecvenţi, ascultaţi sfaturile persoanelor apropiate care au cunoştinţe în domeniul în care activaţi şi nu vă grăbiţi să semnaţi contracte, înainte să analizaţi toate avantajele şi dezavantajele care pot apărea pe parcurs. Dacă ştiţi exact ce vă doriţi în viitor şi dacă daţi dovadă de suficientă competenţă pentru a vă ocupa de tot ce este necesar în firma voastră, nu aveţi de ce să vă faceţi griji.

Scorpionii care nu au propria afacere şi lucrează pentru altcineva, această perioadă va fi uşoară şi paşnică. Probabilitatea apariţiei unor situaţii dificile la serviciu este minimă. Aveţi şansa să cereţi o mărire de salariu, mai ales dacă în ultimul timp aţi muncit mult şi aţi oferit şefilor o impresie bună. Există posibilitatea să primiţi un răspuns pozitiv.

Dragoste

În viaţa amoroasă, Scorpionii vor avea parte de numeroase surprize neaşteptate, dar pozitive din toate punctele de vedere. Nativii acestei zodii care nu au un partener de viaţă vor experimenta o lună calmă şi plină de înţelepciune. Nimeni nu vă va opri din a petrece viaţa de noapte, de a ieşi în cluburi şi de a vă distra cu prietenii, dar de cele mai multe ori veţi prefera să vă relaxaţi singuri, în liniştea casei voastre.

Pe de altă parte, astfel, nu veţi avea parte de foarte multe ocazii senzaţionale şi de experienţe vii, pline de culoare, în compania unor persoane poate interesante, motiv pentru care aţi putea încerca să combinaţi cele două tipuri de activităţi.

Scorpionii care au deja o familie tind să aibă anumite probleme de comunicare cu anumiţi membri, dar cu mult tact şi înţelegere veţi reuşi să ajungeţi la un compromis. Petreceţi mai mult timp cu cei dragi şi uitaţi de tot stresul acumulat la serviciu. Poate aţi putea începe un nou hobby împreună cu aceştia. Ar fi o experienţă inedită de care v-aţi bucura nemărginit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop Octombrie 2018 Scorpion. Mărire de salariu, viaţă de noapte şi un nou hobby