Antena Meniu Search
x

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021. Discuţie aprinsă cu persoana iubită

Horoscop 25-31 ianuarie 2021. Astrologii au veşti bune, presărate cu surprize pentru unii nativi ai zodiacului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.01.2021, 15:58

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021 - iStock | Getty Images
  • Peştii încep săptămâna cu o stare bună
  • Scorpionii sunt sfătuiţi să evite conflictele

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Berbec

Săptămâna voastră ar trebui să înceapă „exploziv” de bine, mai ales din punct de vedere sentimental. Ziua de luni se va potrivi perfect stilului vostru aventuros, deoarece veţi găsi oportunităţi incitante şi neaşteptate de a cunoaşte oameni noi şi de a încerca lucruri şi locuri inedite.

Aveţi totuşi grijă ca ritmul vostru să nu se încetinească până în seara de miercuri. Va trebui să vă bazaţi pe farmecul personal mai mult ca niciodată pentru a-i face pe cei din jur să vă îndeplinească cerinţele, lucru care nu ar trebui să fie foarte dificil raportându-ne la cadrul amoros.

Joi şi Vineri s-ar putea să primiţi un apel misterios din partea unei rude îndepărtate. Depănaţi amintiri, vorbiţi despre sănătate şi cine ştie, poate chiar aţi putea programa o revedere în viitorul apropiat.

În acest sfârșit de săptămână, luaţi o pauză de la agitaţie petrecând ceva timp cu familia.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Taur

Cei aflaţi sub semnul Taurului încep săptămâna cu bucurie, dar şi cu multă multă răbdare. Fiţi calmi şi acţionaţi cu tact la serviciu, mai ales în discuţiile cu cei aflaţi în echipa voastră, indiferent de sentimentele care vă apasă. S-ar putea să fiţi nevoiţi să instruiţi un nou coleg.

De luni seara până miercuri nu va mai fi deloc nevoie să vă abțineți ori să vă păstraţi politeţea de faţadă. Puteţi profita din plin de atenţia unor persoane care vă vor face o vizită-surpriză!

Joi şi vineri axaţi-vă pe planificarea în detaliu a obiectivelor pe care vi le-aţi creat, însă doar pe termen scurt. Nu este momentul potrivit pentru a lua angajamente pe termen lung (în special din punct de vedere financiar).

Spre sfârşitul săptămânii, asumați-vă un risc și informați-i pe ceilalți cum vă simțiți. S-ar putea să aveţi anumite trăiri, anumite supărări interioare despre care ar trebui să vorbiţi, mai ales cu cei dragi vouă.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Gemeni 

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Racului caută sfatul prietenilor buni ori chiar al asociaţilor în afaceri în prima zi a săptămânii. Luni aveţi instincte bune în ceea ce priveşte un proiect important care necesită implementare cât mai curând, dar veţi avea şi mai mult noroc datorită unei îndrumări prietenoase.

De luni seara până miercuri va trebui să vă asiguraţi că depuneţi destul efort pentru a rezolva sarcini care nu pot avea amânare. Evident aveţi nevoie şi de pauze pentru relaxare, însă astorlogii vă sfătuiesc să nu lungiţi aceste pauze în detrimentul concentrării asupra lucrurilor importante. Pot exista obstacole pe care va fi nevoie să le depăşiţi pentru a ajunge acolo unde vă doriţi.

Joi și vineri nu sunt zile bune pentru a semna contracte ori pentru a lua decizii, mai ales că veţi fi mai mult cu gândul la weekend, dar s-ar putea să beneficiaţi de oferte interesante şi de oportunităţi în carieră (ba chiar şi ceva flirt cu o persoană cunoscută recent, în cazul celor care nu au deja o relaţie stabilă).

Weekendul este, aşa cum spuneam, pentru relaxare, pentru a vă reîncărca bateriile cu energie, dar şi pentru timp petrecut în compania celor dragi ori în preajma persoanei iubite.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Rac

Aveţi capacitatea necesară pentru a începe în forţă săptămâna, mai ales la serviciu. Cu bateriile proaspăt încărcate, cu mintea clară şi ideile bine planificate, veţi demonstra cu siguranţă şefilor că meritaţi o mărire de salariu. Gândiţi-vă bine la şansele voastre de câştig înainte de a vă expune însă părerea în vreo şedinţă administrativă.

Charisma de care daţi dovadă vă va ajuta spre mijlocul săptămânii pentru a socializa mai mult, mai ales în grupurile în care nu sunt doar prieteni, ci şi persoane pe care le veţi cunoaşte pentru prima dată.

Joi și vineri, puteţi face o plimbare în natură după muncă ori chiar o mini-excursie în cazul în care sunteţi în concediu, pentru a vă relaxa. Vă puteţi bucura încă de zăpadă, mai ales dacă destinaţia finală este muntele, iar dacă alături va fi şi persoana iubită, atmosfera va fi mai mult decât plăcută.

În weekend vă puteţi pune ordine în gânduri şi vă puteţi planifica sarcinile pentru următoarea săptămână, mai ales dacă aveţi câteva dorinţe de pus în aplicare.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Leu

Începeţi săptămâna învăţând un lucru nou ori cunoscând o nouă persoană. Ziua de luni ar trebui să ofere oportunităţi neaşteptate la serviciu, beneficii de care categoric trebuie să profitaţi.

De luni seara până miercuri astrologii vă recomandă să evitaţi conflictele de orice natură şi să lucraţi mai mult pentru a vă îndeplini visul.

Un pic de încredere în sine este un lucru bun, desigur, dar asigurați-vă că acţiunile voastre pornesc din motive corecte, nu doar pentru a vă lăuda în faţa celor din jur.

Joi și vineri sunt ambele zile bune pentru a vă întâlni cu prietenii și a vă face planuri pentru viitorul apropiat.

Cât despre acest weekend, urmaţi-vă intuiția. Instinctul vă va ghida calea, important este să aveţi încredere în forţele proprii şi să perseveraţi.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Fecioară

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Fecioarei încep săptămâna cu o bunădispoziţie care se va simţi în cercurile de prieteni, dar şi la serviciu, în ceea ce priveşte munca. Luni aveţi timpul necesar pentru a vă stabili priorităţile în ceea ce priveşte viitorul vostru profesional. Dacă simţiţi că aveţi nevoie de o schimbare în acest sens acţionaţi!

De luni seara și până miercuri, căutați șanse de a călători și extindeți-vă perspectiva, chiar dacă este doar o călătorie scurtă (sau chiar metaforică). Este important să vă relaxaţi din când în când, să vă puteţi reîncărca bateriile cu energie şi forţe proaspete pentru că vă aşteaptă o perioadă aglomerată.

Joi și vineri s-ar putea să fiţi nevoiţi să vă ocupaţi de o problemă mai degrabă plictisitoare decât istovitoare, dar care nu mai poate aştepta.

În acest sfârșit de săptămână, bucurați-vă de socializare, dar căutaţi şi o metodă de sprijin în rândul familiei ori al prietenilor în care aveţi nevoie să vă descărcaţi.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Balanţă

Nativii Balanţă sunt sfătuiţi să fie chibzuiţi cu banii, dar şi cu relaţiile, fie ele profesionale ori amicale. Ziua de luni vă va oferi câteva alegeri interesante (atât la serviciu, cât şi în dragoste), dar va trebui să depuneţi efort pentru a găsi un echilibru între altruism şi egoism.

De luni seara şi până miercuri, faimoasa diplomaţie de care aţi dat dovadă în ultima vreme se va face din nou resimţită. Aplaudaţi încercările celor dragi şi reuşitele acestora, iar la serviciu încercaţi să gestionaţi conflictele cu mult tact.

Joi şi vineri încercaţi să găsiţi sprijin apelând la familie, la prieteni. Vorbiţi despre probleme şi despre gândurile care vă apasă fără teama de a vă expune vulnerabilitatea în faţa celor dragi.

În weekend relaxaţi-vă, petreceţi timp de calitate şi staţi departe de serviciu. Citiţi o carte bună sau vizionaţi un film interesant sau o emisiune de divertisment.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi să evite conflictele care pot apărea la începutul săptămânii. Luni s-ar putea să purtaţi o discuţie cu un coleg care nu vă împărtăşeşte opinia, ba mai mult ar putea încerca să vă atace cu argumente contra. Daţi dovadă de calmitate, răbdare şi acţionaţi cu tact.

De luni seara până miercuri încercaţi să rămâneţi pe aceeaşi linie de plutire, fără să vă abateţi de la drum, fără să vă implicaţi în discuţii tensionate şi fără să daţi curs unor gesturi care nu vă fac cinste şi care ar putea doar să vă afecteze cariera profesională.

Joi şi Vineri s-ar putea să primiţi o veste importantă din partea unui partener de afaceri ori al unui superior din cadrul organizaţiei pentru care lucraţi. Vă aşteaptă schimbări importante.

În weekend aţi putea petrece timpul cu familia ori aţi putea pleca alături de persoana iubită departe de agitaţia oraşului.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Săgetător

Săptămâna începe foarte bine şi astrologii întrevăd oportunităţi în carieră pentru cei aflaţi sub semnul Săgetătorului. Starea voastră generală va emana bunadispoziţie şi veţi da dovadă de multă energie luni, însă este important să nu vă trataţi atribuţiile superficial, altfel veţi regreta că nu aţi depus destul efort.

De luni seara și până miercuri, adaptabilitatea voastră va fi pusă la încercare, deoarece veţi fi rugaţi să lucraţi pentru proiecte noi, mai dificile, poate cu o echipă de oameni pe care nu îi cunoaşteţi la fel de bine.

Joi și vineri, nu vă faceți griji dacă stagnaţi. Este important să învăţaţi din anumite experienţe pentru a putea obţine succesul dorit la un momentdat.

În weekend nu evitaţi răspunsul pentru o întrebare dificilă, chiar dacă vi s-ar putea schimba radical viaţa. Aveţi curaj.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Capricorn

Acordaţi prioritate familiei, mai ales rudelor îndepărtate, la începutul acestei săptămâni. Luni s-ar putea să vi se ceară ajutorul într-o problemă sensibilă în legătură cu o persoană dragă. Oferiţi sprijin şi ajutor atât cât este nevoie.

De luni seara până miercuri, creativitatea voastră ar trebui să vă ajute pentru a dezvolta un proiect de suflet, pentru care aţi depus multe eforturi în ultimul timp. Aveţi încredere în forţele proprii.

Joi și vineri sunt ambele zile bune pentru a vă pune ordine în viaţă, mai exact este momentul potrivit pentru a deschide anumite subiecte şi pentru a vorbi despre lucrurile care vă deranjează, mai ales în plan sentimental. Discutaţi deschis cu sufletul vostru pereche pentru a ajunge în final la un consens.

În weekend bucuraţi-vă de libertate şi evitaţi conflictele. Anumite discuţii ar putea deveni tensionate, nu trataţi totul la nivel personal.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Vărsător

Nativii Vărsător încep săptămâna cu multe idei şi multă inspiraţie, un lucru categoric apreciat de superiori, la serviciu. Ziua de luni ar trebui să dovedească celor din jur că aveţi capacitatea de lider, dar şi de bun coechipier, rezolvând anumite sarcini ce-ar putea părea imposibile, dar gestionând şi anumite conflicte din cadrul echipei.

Aţi putea continua în acest spirit până miercuri seara, astrologii vă recomandă de altfel să menţineţi această atitudine productivă pentru că vă va duce numai beneficii în viitorul apropiat.

Joi și vineri aveţi de rezolvat probleme emoţionale. Va trebui să purtaţi o discuţie dificilă cu persoana iubită, însă dacă dragostea învinge, toate aceste neînţelegeri îşi vor găsi sfârşitul, iar povestea voastră va continua în linişte şi pace.

În weekend puteţi urma programul de rutină, relaxaţi-vă ori ocupaţi-vă de treburile casnice.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021 Peşti

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Peştelui încep săptămâna cu o stare bună, de linişte, fără probleme sau griji. În ziua de luni aţi putea primi o veste foarte bună la serviciu, dar ar trebui să ţineţi informaţia doar pentru voi, cel puţin pentru un moment.

De luni seara până miercuri, exprimaţi-vă latura mai afectuoasă și plină de compasiune, indiferent dacă asta înseamnă să pregătiţi o cină romantică sau doar să spuneţi acelei persoane speciale ceea ce simţiţi cu adevărat. Aveţi încredere în voi, fiţi sinceri şi totul va fi bine.

Joi și vineri, nu lăsați pe nimeni să vă supere, evitaţi conflictele şi nu vă alăturaţi grupurilor mari de persoane. Trebuie să vă mențineți flexibilitatea emoțională și mentală în prezent.

În acest weekend bucuraţi-vă de compania familiei, petreceţi timp cu cei apropiaţi şi deconectaţi-vă de la mediul profesional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021. Discuţie aprinsă cu persoana iubită