Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie: Eclipsa de Soare aduce schimbări majore pentru unele zodii

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Luna Nouă şi eclipsa de Soare aduc schimbări majore pentru toate zodiile în zilele următoare.

de Redactia Observator

la 14.04.2023, 16:26

Horoscop săptămânal pentru toate zodiile, 17-23 aprilie
Horoscop săptămânal pentru toate zodiile, 17-23 aprilie - Profimedia Images

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Berbec

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec joi la finalul zodiei tale, accentuând nevoia ta de independență. Mercur începe vineri retrogradarea în Taur, iar până pe 15 mai poate aduce diverse surprize financiare mai puțin plăcute. În weekend sunt favorizate discuțiile și conversațiile cu cei apropiați, poate ceri și câteva sfaturi.

BANI: Retrogradarea lui Mercur te ajută să reorganizezi finanțele. Dacă există posibilitatea de a renegocia contracte acum este momentul. Până pe data de 15 mai ar trebuie să te rezumi doar la cheltuielile necesare deoarece vei avea surprize neplăcute, mai ales cu dispozitivele electrice cumpărate acum.

DRAGOSTE: Eclipsa de Soare scoate la iveală dorința ta de independență. Orice posibilitate de amenințare a acesteia va determina un comportament agresiv. Atenție la tendința ta de a reacționa violent în cuplu atunci când partenerul nu respectă voința sau planurile tale.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Taur

Eclipsa de Soare se petrece în apropierea zodiei tale, joi, și ai putea experimenta o serie de sentimente copleșitoare. Retrogradarea lui Mercur începe vineri în zodia ta și se încheie pe 15 mai iar această perioadă îți permite să te concentrezi pe nevoile tale emoționale și psihologice.

BANI: În weekend atenția ta cu privire la bani este alterată, prin urmare poți face cumpărături din impuls sau te poți lăsa prea ușor convins de reclame sau apropiați. Încearcă să determini dacă ai cu adevărat nevoie de lucrurile care ți se vând sau este doar o încercare de a mulțumi pe ceilalți.

DRAGOSTE: Eclipsa de Soare pune accentul pe iubirea de sine și scoate la iveală neglijența pe care ai avut-o față de propria persoană. Este indicat să apelezi la ajutorul unui psihoterapeut mai ales dacă observi că intensitatea sentimentelor tale este mult prea mare și devine copleșitoare.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Gemeni

Eclipsa de Soare care are loc joi în Berbec poate aduce schimbări importante în cercul de prieteni sau de apropiați. Vineri, Mercur începe să retrogradeze în Taur, iar până pe 15 mai te va ajuta să te concentrezi pe nevoile tale psihologice. Weekendul este un moment excelent pentru a petrece timp cu tine.

BANI: Retrogradarea lui Mercur te poate ajuta să identifici o serie de abilități pe care nu le-ai utilizat. Putem discuta despre un hobby sau despre o nouă direcție în carieră. Cert este că ai nevoie de o schimbare iar acum  este momentul în care poți observa la ceea ce ești bun și ce poți să pui în practică.

DRAGOSTE: Eclipsa de Soare poate îndepărta anumite persoane din cercul de prieteni din cauza faptului că relațiile voastre nu mai sunt la fel de autentice. Este recomandat să lași lucrurile să se petreacă de la sine și să nu ții oameni aproape doar din obișnuință sau de frica de a fi singur.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Rac

Eclipsa de Soare de joi, care se petrece în Berbec poate aduce confruntări cu diverse figuri de autoritate din jurul tău. Retrogradarea lui Mercur care începe vineri și se încheie pe 15 mai îți aduce posibilitatea de a relua legături cu prieteni mai vechi. Folosește weekendul pentru introspecție și relaxare.

BANI: Eclipsa de Soare poate aduce surprize sau șocuri în relație cu un superior ierarhic sau cu o figură paternă din familie. Încearcă să asculți și să nu reacționezi agresiv, dar nu îți pierde individualitatea și propriile păreri. Dacă lucrurile scapă de sub control pot exista „pedepse” financiare.

DRAGOSTE: Mercur îți permite acum să reiei legături care păreau pierdute sau uitate. Vei observa cum universul îți aduce în față oameni pe care nu i-ai văzut de mult sau vei primi mesaje de la prieteni cu care nu ai mai discutat. Încearcă să recuperezi din trecut tot ceea ce poate fi integrat în prezent.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Leu

Eclipsa de Soare din Berbec care are loc joi îți va schimba modul de percepție asupra vieții și solicită mai multă încredere în planurile tale. Mercur începe să retrogradeze vineri, în Taur, și încheie acest proces pe 15 mai astfel aduce modificări importante în planul carierei. Încearcă în weekend să socializezi.

BANI: Mercur retrograd în casa profesiei îți poate aduce provocări destul de mari. Astfel, deși lucrurile par că nu merg este cea mai bună perioadă pentru a-ți pune amprenta. Folosește aceste trei săptămâni pentru a găsi cele mai bune soluții, gândește fără limite, iar efectele materiale vor apărea apoi.

DRAGOSTE: Se pare că Eclipsa de Soare marchează o nouă etapă în viața ta unde ideile tale despre viitor prind alt condur. Pare că ești din ce în ce mai autonom și independent dar nu uita de importanța relațiilor. Ai tendința de a acapara partenerul cu personalitatea ta, când mai bine ar fi să îi lași și lui spațiu.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Fecioară

Eclipsa de Soare care se petrece joi, în zodia Berbecului poate aduce o serie de evenimente neplăcute legate de datorii. Mercur începe să retrogradeze joi în Taur și încheie retrogradarea pe 15 mai, aducând până atunci incertitudine în luarea deciziilor. Folosește weekendul pentru a seta obiective și a construi planuri.

BANI: Eclipsa de Soare te poate surprinde neplăcut printr-o serie de cerințe insistente ale celorlalți de a restitui anumite sume de bani. Presiunea financiară a acestui moment este copleșitoare și ar fi bine să încerci să apelezi la ajutorul celorlalți, fără a exista posibilitatea unei îndatorări mai mari.

DRAGOSTE:  Eclipsa de Soare poate conduce de asemenea la reacții agresive în cadrul relației, la interacțiuni toxice, luptă de putere, gelozie și provocare intenționată a furiei. Încearcă să te distanțezi de primul impuls, mai ales dacă este agresiv și să te retragi din context pentru a putea gândi mai limpede.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Balanță

Joi, Eclipsa de Soare din Berbec aduce un moment foarte important pentru relația ta, cu efecte pozitive sau negative. Vineri, Mercur retrogradează până în data de 15 mai și pune accentul pe iertare și reorganizarea relațiilor. În weekend te poți pune puțin în mișcare pentru a ieși din zona de confort.

BANI: Mercur retrograd te ajută pe de o parte să ierți, dar te ajută și să îți optimizezi resursele. Dacă ai o serie de credite sau împrumuturi interesează-te de un mod în care le poți achita mai rapid. De asemenea, fii mai atent asupra cheltuielilor tale și încearcă să îți faci liste de achiziții pentru a avea o percepție mai bună asupra banilor investiți.

DRAGOSTE: Eclipsa de Soare poate conduce fie la crize în cadrul relației, fie la vești care schimbă total cursul vieții voastre. Este important să știi că lucrurile nu sunt capitale, dar par intense. De asemenea, ai în vedere și dorințele și nevoile partenerului tău deoarece vă aflați împreună pe același drum.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Scorpion

Eclipsa de Soare din Berbec, de joi, te poate face mai atent la nevoile tale fizice și astfel să începi o serie de investigații medicale. Mercur care retrogradează de vineri până pe 15 mai poate aduce dificultăți de comunicare în relație. În weekend ai partea de un moment de conexiune autentică cu partenerul.

BANI: Eclipsa Soare atrage atenția la nivelul tău scăzut de energie și la neglijarea calității sănătății tale. De asemenea, relațiile cu colegii de muncă pot deveni conflictuale. Încearcă să acționezi cu tact și calm pentru a evita situațiile dramatice care ar implica și cheltuirea unor sume importante de bani pentru remediere.

DRAGOSTE: Retrogradarea lui Mercur schimbă modul tău de comunicare în relație. Acum lucrurile sunt supuse mai direct, fără ocolișuri. Acest lucru poate conduce la nemulțumiri dar încearcă să integrezi acest mod de sinceritate într-o perspectivă lipsită de ostilitate față de partenerul tău.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Săgetător

Eclipsa de Soare care are loc joi în Berbec îți trezește la viață creativitatea și dorința de a experimenta. Retrogradarea lui Mercur care începe vineri și se încheie pe 15 mai va schimba multe dintre obiceiurile tale. Folosește weekendul pentru a consolida relația în care te afli și pentru a comunica cu partenerul.

BANI: Mercur retrograd în Taur aduce cu sine nevoia de a schimba modul în care trăiești, în care te hrănești, modul în care cumperi. Astfel, este necesar să te bazezi mai puțin pe a cumpăra, și mai mult pe a face tu lucrurile, iar primul pas este rutina alimentară care va face uz de abilitățile tale culinare.

DRAGOSTE: Mai ales dacă ești singur Eclipsa de Soare aprinde nevoie de relaționare într-un mod intens. Acest lucru te poate determina să intri în relații dar nu cu planul unui parteneriat pe termen lung, ci mai degrabă cu dorința de a experimenta relații scurte dar intense.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Capricorn

Joi, Eclipsa de Soare din Berbec atrage atenția asupra conflictelor din familie și a negocierilor intense în acest cadru. Mercur începe vineri să retrogradeze în Taur și încheie acest proces pe 15 mai și te încurajează să trăiești mai liber și spontan. În weekend concentrează-te pe treburile casnice.

BANI: Eclipsa de Soare din casa familiei poate crea turbulențe destul mai mari mai ales dacă există discuții legate de moșteniri sau administrarea unor imobile sau terenuri. Nu încerca să ajungi la o concluzie pentru că nu acesta este momentul final, ci mai degrabă vezi ce soluții există pe termen scurt.

DRAGOSTE: Mercur te ajută să elimini rigiditatea ta emoțională caracteristică și să te poți exprima într-un mod mai liber și mai fluid. Încearcă să porți discuții cât mai dese cu cei apropiați referitor la emoțiile și sentimentele tale, iar dacă ești într-o relație ai putea să îți iei ceva timp liber pentru a-l petrece exclusiv cu partenerul.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Vărsător

Eclipsa de Soare de joi, din Berbec poate să schimbe cursul unui proces de angajare sau de mutare într-un fel neașteptat. De vineri Mercur retrogradează în Taur până pe 15 mai aducând cu sine nevoia de stabilitate. În weekend ai putea începe o relație destul de interesantă așa că ar fi indicat să socializezi mai mult.

BANI: Eclipsa de Soare poate accelera foarte mult un proces de angajare sau un contract care a rămas nesemnat pentru o perioadă destul de lungă. Încearcă să te integrezi în ritmul lucrurilor fără a pune piedici. Dacă ți se pare o situație copleșitoare cel mai bine ar fi să renunți.

DRAGOSTE: Mercur aduce cu sine nevoie de siguranță și de securitate, iar această prudență de poate face mai puțin accesibil celorlalți. Ai tendința de a te izola și de a avea gânduri paranoide față de intențiile ascunse pe care ceilalți ar putea să le aibă. Încearcă să depășești zona de confort și să experimentezi.

Horoscop săptămâna 17-23 aprilie Pești

Eclipsa de Soare de joi aduce un moment de impas asupra banilor trăgând un semnal de alarmă asupra modului tău de gestionare. Mercur care începe vineri retrogradarea în Taur și o încheie pe 15 mai va aduce dificultăți în exprimarea coerentă și găsirea cuvintelor potrivite. Ar fi indicat ca în weekend să petreci mai mult timp cu familia.

BANI: Eclipsa de Soare din Berbec reprezintă un moment de criză financiară cauzat de imprudența ta. Acum este absolut necesar să te maturizezi din acest punct de vedere și să nu lași lucrurile să se rezolve de la sine sau să le rezolve ceilalți. Va fi necesar să îți asumi greșelile și efectele lor și să gestionezi mai bine banii.

DRAGOSTE: Cu Mercur care te face dificil de înțeles ca fi important să găsești modalități diferite de explica ceea ce simți. Te vei găsi frustrat de faptul că discursul tău nu este coerent, dar este necesar să ai răbdare. Introspecția este absolut necesară deoarece sentimentele mult prea intense nu îți permit organizarea limbajului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 17-23 aprilie: Eclipsa de Soare aduce schimbări majore pentru unele zodii